Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem_tom
őstag
Oops! Eszembe se jutott, hogy azt még át kell állítani a beállításokban. Eddig minden játéknál úgy volt, hogy a magyarítás telepítése után automatikusan magyar lett az egész. Köszi!
Hogy érted, hogy epizódokat hagytak ki? Illetve melyik verzió az amelyikre gondolsz? 1.4006 vagy más?
-
sklopp
őstag
Kifutottam az időből, itt a kicsomagoló:
http://totalcmd.net/plugring/stalker_db_explorer.html -
shield
őstag
Lehet hogy semmit. Ez inkább fegyver spawn hiba. Lehet hogy akad valaki, aki érti ezeket a dolgokat.
De miért nem a végleges Lost Alpha DC (1.4007) verziót vetted elő?
Valószínűleg van SeregA-Lus verzióban is.S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
' Tzs ,
senior tag
Én is ezt a verziót játszottam utoljára a DC-hez még nem volt közöm egész egyszerű okból, magyarítás hiánya. Nem olvastam végig mindenki hozzászólását (650 új üzenet a témában), de tényleg ennyire gáz a DC? Ha már itt tartunk, melyik LA verzióhoz hoz van elérhető magyarítás azóta? A régi verzió végigjátszásához azért még lenne kedvem
S.T.A.L.K.E.R. mod ajánlók: https://tzsweb.hu/category/mod-mania/s-t-a-l-k-e-r/
-
Fred23
nagyúr
Én nem az elején, Fox kiszabadításánál lövöldöztem, túl vagyok a leütésemen is a bányában! A SIN-ek vezére bíz meg doksik szerzésével, de már úgy fogadnak az emberei, hogy piros rajtuk a célkeresztem; ilyenkor meg ugye ellenségek, tehát lőttem. Lehet, útközben megöltem véletlenül egy SIN-tagot? Vagy mi történhetett?
Lomha 8V: Szerintem az a szál sem fog működni, mert meghalt a túsz. Bár lehet, nem egyre gondolunk, és van egy másik is; a Duty-hoz tartok úgyis majd, szóval ki fog derülni!
Majd kalandozok erre meg arra, aztán írok, ha esetleg tovább tudom valahogyan vinni a történetet! Amíg tartott, élveztem nagyon, egyébként meg úgyis a legfőbb szempontom az volt a játékkal, hogy hatalmas pályát kapok, az meg teljesült -sok egyéb extrával egyetemben.
A játékban szereplő fegyók nincsenek valahol kigyűjtve a tulajdonságaikkal egyetemben?
[ Szerkesztve ]
-
Lomha 8V
addikt
Igen, elég zavaróak azok a történések, amik végleg elvágják a folytatást. Többször jártam úgy, hogy az ember akivel beszélnem kellett, nemes egyszerűséggel meghalt, mire odaértem. De ez nem zavar, sokat mentek, hogy ne legyen gondom. A rengeteg bug annál inkább, de hát nincs még készen a játék, mit várjunk. Szurkolok, hogy most már hamar jöjjön a végső kiadás.
-
félisten
-
capulet75
addikt
-
-
törölt tag
Nem veszi észre ha felveszem a reaktorban a cellát. Túl sok olyan hibába játékhibába futottam bele, ami amúgy "nagyon ritka" Hétvégén újrarakom a teljes gépet és meglátjuk...
Ott áll a ladám a NPP bejáratnál. A gassus-gunhoz bent az egyik hullánál 108 lőszer van, kint olyan 30-at lehet összeszedni.Őőőő... fel kell ébreszteni, vagy adni kell neki egy med-kit-et
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Erőmű körül tele van RPG-vel, harminc gránátot össze lehet szedni simán, bent 4-5 darabbal ki lehet takarítani az egészet.
A falról lemászó bloodsucker előtt levettem a narancssárga védő ruhát, hogy ne amortizálódjon, most is 100%-on van.Generátorhoz nem tudok tovább menni mert nem enged
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Lomha 8V
addikt
Próbálj esetleg teleport-al átmenni a másik pályára. Kimész a menübe Esc-el, nyomsz egy F2-t és ott a Teleport menüpont. Az átjárókhoz lehet vele teleportálni, próbáld ki. Csak vigyázz, hogy rögtön rá fog kérdezni betöltés után, hogy át akarsz e lépni a másik pályára, erre a válasz "nem". Ja és ne használd össze-vissza, mert csúnyán bekavarhat a játékmenetnek.
-
sklopp
őstag
Közben letelt a szerk. idő. Érdekes dolog, az ajtó kódjának a halott technikus(? a piros ruhás) mellett levő PDA-n kellet volna lennie. Namost, a PDA nem mellette, hanem nála volt (átkutattam). Viszont nem volt benne a kód. De a videóban szerencsére szerepelt, így be tudtam jutni.
[ Szerkesztve ]
-
Aarpok
őstag
A főkönyvtárban van az appdata mappa azon belül kell lenni egy screenshot mappának amiben gyárilag 2 kép is van.
(#4473) emre Nekem is csak a komplett mappa bemásolása és a videó-fájl avi - n hagyása segített
(#4476) miklos3391 Azokat Yantarban tudod lepasszolni a profnak persze nem egyszerre sajnos miután az egyiket elfogadja a másikra már nem ad ajánlatot csak akkor ha újra visszatérsz.
[ Szerkesztve ]
Аарпок
-
rétisün
veterán
az eddigi stalker játékokban/modokban a képmentések is ott voltak, a screenshots mappában....nem babráltad az fsgame.ltx fájlt? ennek kell benne lennie:
$screenshots$ = true| false| $app_data_root$| screenshots\
illetve a bill.-kiosztásban az F12 van a képmentéshez beállítva?
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LEGO klub
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Akai LPD8 kompakt MIDI kontroller /// ÚJ // Számla + Garancia
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest