Új hozzászólás Aktív témák
-
batman91
őstag
Én is jobban preferálom az orosz szinkront. A Call of Pripyat-nak volt elképesztően szar még az angol szinkronja. Olyan volt mintha debilek beszéltek volna, nulla átéléssel.
kekeeci: Igen, én emlékszem rá. De hála Istennek hamar megdöglött. Már kezdtem azt hinni megint hallgatnom kell ez a szörnyűséget.
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
-
batman91
őstag
válasz Dhampir #6385 üzenetére
Eredeti a játék, nekem is nagyon bejön, csak az a sok technika probléma ami van vele, az a bajom. A megjelenésekor emlékszem rá, szinte játszhatatlan volt, csak a patchek segítettek rajta, addig meg kínszenvedés volt.
Rony949: Igen, én is észre vettem azt. Valami nem stimmel a Sun Ray effektekkel. Ez okozza a legfőbb problémát. Csak arra lennék kíváncsi, hogyan tudtunk mi ezzel akkor játszani, ha még ma is ilyen retek módon fut?
[ Szerkesztve ]
-
batman91
őstag
Jaj emberek, újra felraktam a Clear Sky-t és megrohantak az emlékek. Főleg, hogy rájöttem anno mért nem volt ez a része a szívem csücske. Nem elég, hogy retek módon fut, tele van laggokal és 20-60 fps-ig van itt minden. De kb. fél óra alatt meg is volt az első script crash, persze nem mentettem. Utána visszamentem egy kicsit játszani, de amikor kiléptem megint befagyott. Na mondom, nekem nem kell ez az idegeskedés megint. Gondoltam a mai gépekkel már jól fog futni és a javításokkat feltéve már nem lesz gond, de tévedtem. Pedig a Shadow of Chernobyllal nem volt ennyi gond, kivéve azt a campfire laggot, ami könnyen javítható. A Call of Pripyat meg szerintem a legjobban összerakott része, azzal volt a legkevesebb gondom a 3 közül. De attól függetlenül még mindig a kedvenceim maradnak.
-
batman91
őstag
válasz dodopek #5084 üzenetére
Ez nem igaz, mocsárból ki-be akkor mész amikor akarsz. Később is vissza kell a mocsárba menned a jutalmakért. Szerintem ez valami bug lehet akkor. Mert én bármikor mászkálhattam a területek között. Egyedül Limaszkból nincs visszaút. Elég sokszor kitoltam már hogy ezt biztosra mondhassam, még complete moddal is.
-
batman91
őstag
Itt van még néhány tipp neked:
Mutánsok ellen puska a leghasználhatóbb fegyver, főleg a pseudogiant ellen. De a többi mutánsra is nyugodtan használd.
Zombik ellen a fejlövés a hatásos, akár csak a többi ellenségnél. De náluk fokozottan igaz, mert a testlövést elég jól tűrik.
Frakcióháborúzást szerintem csak akkor kezd el ha már megvan a Limanskba vezető út, előtte nem érdemes magadra haragítani a fél zónát.Stalkerekhez éri meg csaktakozni legjobban és a banditákhoz legkevésbé.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest