Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
őstag
válasz batman91 #6611 üzenetére
Hát a kislány hang nem jött be nekem sem. Az időre elhadart szöveg és a hangsúlytalan felolvasás sem volt nyerő.
Ide a morcos, hangsúlyos szinkronhangok kellenének, így kissé komolytalanná teszi a Stalker hangulatot. Egyszer elkezdtem vele, de inkább átváltottam az orosz hangra, nem mintha az angol jobb lenne hozzá.
A modokat is oroszra teszem fel, ez nekem jobban bejön.S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
Dhampir
félisten
válasz batman91 #6611 üzenetére
Ki mást raktak volna őrségbe szörnycsalinak, mint az újonc, kopasz kölyköt?
Felhasználó kérésére módosítva.
[ Módosította: philoxenia ]
-
Rony949
őstag
válasz batman91 #6387 üzenetére
Szedd le a Sky Reclamation Project-et! Ez egy unofficial patch, ami orvosol "pár" dolgot. Azt nem tudom hogy az optimalizációhoz van-e köze, esetleg majd letesztelheted. De a lényeg hogy ezen kívül rengeteg bug javítva lett és így talán szórakoztatóbb lesz számodra a végigjátszása.
szerk.: Meg jó hír egyébként hogy az alapjáték már nem nagyon crashel. Legalább is nálam, a legutóbbi vanilla végigjátszásnál nem crashelt egyszer sem.
[ Szerkesztve ]
-
Rony949
őstag
válasz batman91 #6383 üzenetére
A Sun Rays beállítást kapcsold ki vagy legalább csökkentsd le medium-ra vagy low-ra. Ha jól emlékszem, az nagyon optimalizálatlan. Az élsimítást is kikapcsolhatod, hátha dob rajta egy keveset. Azt tudom hogy full maxon nekem is droppolt az fps rendesen. Mókoltam egy kicsit a beállításokkal és sikerült összehoznom egy fix 60 fps-t. (persze tipikus A-Life lagokkal együtt).
-
-
lavorka
aktív tag
válasz batman91 #5288 üzenetére
Örülök...
Am volt másik hülyeség is. Ezt a Steames verzióval csináltam, de megvan a játék dobozosan is, magyar, szinkronos is. Az más kérdés h nekem nem bejövős a szinkronja. Na, de a dobozs verziót el sem tudtam indítani, mert folyamatosan azt a hibaüzenetet kaptam, h első indításnál rendszergazdai jogokkal kell indítani...
Hát értem én a beszédjit! Veder kell neki meg lavór... :D
-
-
törölt tag
válasz batman91 #5051 üzenetére
A PDAban semlegesek, de a térképen zölddel van mindenki. És ha odamegyek hozzá fegyverrel akkor nem szól rám, hogy tegyem el. Szóval barát is, meg semleges is. Érdekes. De akkor oké, megvan minden, egyedül a frakcióháborút nem nyertem meg, mert azt lehetetlen nem is foglalkozok vele. Indulok limanszkba, most már ténylegesen. Mindennel kész vagyok és még marad 100ezer pénzem is ha fegyvert meg ruhát kell ott javítanom. Sok elsősegély, sok kötszer, jól felfegyverkeztem, sok lőszer, legjobb relikviák mind megvannak. Olyan vagyok mint Rambo és Chuck Norris egyszerre.
Egyébként egy kis bug, a zsoldosok is zöldek lettek, mert megmentettem a társaikat a téranomáliából. Viszont jött egy kitörés, utána meg sárgák lettek, az egyik meg piros és lő rám. Aztán ki is léptem a francba, mert már volt 11 óra nekem lefáradt az agyam már ehhez. Remélem ha most visszatöltöm kicsit visszább akkor jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Jövedelem
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen routert?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest