Hirdetés
-
GAMEPOD
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReznovMan
csendes tag
válasz
Antonius1978 #21928 üzenetére
Le akartam cserélni az Us nyelvet magyarra, de mivel csak db file-ok voltak, ugye azt ki csomiztam, meglett a halom mappa, benne a tex file-ok is....na de ugye most hogyan tovább...mert q gamemappát nem kezeli....se együtt a db file-okkal se nélkülük
-
kislaki92
senior tag
válasz
Antonius1978 #21928 üzenetére
hát amikor beszéltünk Reznovval ő oroszról magyarra fordított ezért én sem értem,hogy ez mért kéne...viszont az a mod amit csinált a könyvtárszerkezete sem a megszokott..adott egy letöltő linket de nem hozta le...mondtam,hogy a nyelvi fileokat a configs textbe kell asszem..tehát a .db-k kicsomagolásában megadott helyre kell ugye...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest