Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReznovMan
csendes tag
válasz Antonius1978 #21928 üzenetére
Le akartam cserélni az Us nyelvet magyarra, de mivel csak db file-ok voltak, ugye azt ki csomiztam, meglett a halom mappa, benne a tex file-ok is....na de ugye most hogyan tovább...mert q gamemappát nem kezeli....se együtt a db file-okkal se nélkülük
Az a szabadság, fiacskám, ha sohasem kell bocsánatot kérned!
-
kislaki92
senior tag
válasz Antonius1978 #21928 üzenetére
hát amikor beszéltünk Reznovval ő oroszról magyarra fordított ezért én sem értem,hogy ez mért kéne...viszont az a mod amit csinált a könyvtárszerkezete sem a megszokott..adott egy letöltő linket de nem hozta le...mondtam,hogy a nyelvi fileokat a configs textbe kell asszem..tehát a .db-k kicsomagolásában megadott helyre kell ugye...
ha lelősz egy embert a seregből szemétláda vagy, ha egy sötét bőrűt lősz le a Közel-Keletről,hőssé válsz, sikolyok melyet országod okoz,füledig sosem érnek el...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Gainward GTX 260 896MB GDDR3 PCIE Golden Sample videókártya
- Gigabyte GeForce GTX 550 Ti 1Gb
- Új Magneplanar 1.7i hangsugárzó-pár. Csak kibontva volt. Gyári csomagolással! Végállomás is lehet!
- Apple iPad 9 gen. 10.2 2021 Wi/fi 64 GB Space Grey üvegfóliával és tokkal
- 1013 Eladó Dell Latitude 5590 15" i7-8650U/16GB/256GB Gyári Magyar bill patika állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest