Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sensut

őstag

válasz awacs #32705 üzenetére

Wind Of Time: befejeztem. Ez nem is csak egy mod, hanem egy teljesen új játék és annyira jó, hogy képtelen voltam abbahagyni. Nem is tudom hol olvastam, hogy ez egy trilógia első része, de ez a rész (ha tényleg csak rész), akkor teljesen kerek és semmiféle utalás nincs a végén bármilyen folytatásra. Legalább annyira hosszú, mint a SOC alapjáték, a COP-nál pedig hosszabb. Egyáltalán nem COP pályákon játszódik és a végén derül ki, hogy azokra a pályákra az átjárókat még csak ez után nyitották meg a Zónában, a történet szerint. Number 1 a sztori, le a kalappal a modderei előtt, akik vannak összesen legalább 25-ön! Egyetlen probléma vele a kicsit gyakori memóriahiány miatti crash a Bar és a Katonai Raktárak pályákon, de túlélhető. Erre készült is egy külön indító fájl, de még az sem oldotta meg a problémát teljesen. Ezért mindenképp megérne egy revíziót a játék mert kár, hogy ilyen probléma árnyékolja be ezt a kiváló produkciót. Egyetlen egy hibával találkoztam a vége felé Radaron, egy mellékfeladatban, amikor segítenem kellett volna a Szabadságosokat kimenekíteni egyik társukat a monolitosok fogságából. Itt a felmentő sereg valamiért nem akart utánam jönni és hiába szabadítottam ki egyedül az foglyot, az nem reagált semmire. Kipróbáltam több lehetőséget is, de semmi sem segített. Viszont szerencsére van a feladat ajánlatában egy visszautasító válaszlehetőség is, ami teljesen annullálja a feladatot, úgyhogy ezt nem kell elvállalni és nem történik semmi, a sztori megy tovább. Egy szó, mint száz: ezt a modot játszani kell!

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés