Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz SaGa59 #32698 üzenetére
Mivel te vagy a szakertoje ezeknek a dolgoknak, leirom hogy en mit csinaltam.
Az XML-t megnyitottam, mindent kijeloltem, es atmasoltam egy ures Libre Office allomanyba, elmentettem, az ekezetes betuk is megmaradtak.
Ebben az allomanyban forditok, es irok ekezetes betukkel.Az asztali gepemen megvan a Notepad++, meg tavaly a te javaslatodra telepitettem.
Ez a kodlapos dolgot viszont nem tudom.Megkerlek, hogy ird le, hogy mit tegyek a Npad++-al, hogy minden klappoljon ?
Atirom az 1251-et 1250-re felul miutan bemasoltam Libre officbol az osszes szoveget egy ures Np++ allomanyba, es utanna ??? -
kekeeci
senior tag
válasz Antonius1978 #32689 üzenetére
Nem értem minek neked ékezetes betű, mikor ide is mindig azok nélkül írsz?
kekeeci (waltzer) R†P: Project Torque, LevelR & HEAT Online :( "Kívánom, hogy a víz amit talál ne világítson a sötétben. (May the water you find in the desert not shine at you in the dark.)"
-
SaGa59
őstag
válasz Antonius1978 #32689 üzenetére
Magyar ékezetes betűk:
Az xml fájlok első sora ez legyen:<?xml version="1.0" encoding="windows-1250" ?>
(az oroszokban 1251 van)és a fájlt is windows-1250 kódlappal mentsd ki. Az ltx-eket is, de ott nem nincs ilyen első sor, csak a mentési kódlap számít.
A kódlapot legkönnyebben notepad++-ban lehet beállítani mentéshez, de bármilyen szerkesztő jó, amiben meg tudod adni, mi legyen a kimeneti kódlap mentésnél.
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
awacs
tag
válasz Antonius1978 #32695 üzenetére
Azt is egyszerűbb,mint húzogatni. (nem Te írtad hogy egy klikk?)
-
awacs
tag
válasz Antonius1978 #32691 üzenetére
Én sem igazán értem.A többi játékkal nincs ilyen gondom.Eladásnál nekem húzni kell.A videókban csak egy klikk.
-
Antonius1978
addikt
Ezt nem ertem, ha elvallaltad hogy szerszamot viszel,akkor mukodik, persze ha nem, akkor hiaba van nalad, nem kell nekik valoszinuleg.A szerszamokat megtalaltad ? A kalibralot ha jol emlekszem a laborban talalod, ahova a tudosok a bar alatt lekuldenek.A masik kalibralot nem talaltam ott ahol az informator irja.
A durvat a Szabadsag bazisan talalod, az elso hosszuepulettel szemben ahol a pancelkocsikat javitjak, a beomlott hodalyban.A finomat meg a Szabadsag bazis palyan a faluban eszakkeletrol bemenve a faluba jobbrol a masodik haz tetotereben.A cuccok eladasa egyesevel tortenik, 1 kattintasra...nem ertem ezzel mi baj... -
awacs
tag
válasz Antonius1978 #32688 üzenetére
Köszönöm szépen a sok-sok segítséged!Valószínű a gépemmel van gond.Mert pl. hiába gyűjtök szerszámokat,nem tudom odaadni egyik szerelőnek sem.Meg a hátizsákomból is hogy eladjak vagy eldobjak,egyesével kell klikkelnem.Azért köszi.
-
Antonius1978
addikt
Mas : nekifogtam ujra vegigjatszani a Chernobyl Chroniclest, hogy lassam miket kell megvaltoztassak es hozzafuzzek az eredeti szovegekhez, hogy pontos legyen, mert vannak elirasok,ami nem konnyiti meg a helyzetet.Jegyzeteltem is kozben, es bizonyos pontokon csinaltam menteseket is, hogy le tudjam ujra ellenorizni a tortenesek es szovegek kozotti egyezeseket vagy eltereseket.
Az eddigi forditasom latszik, azaz mukodik, de nem magyar karakterekkel, nem tudom hogy hogyan tudjam attenni az ekezetes betuket ugy a jatek allomanyaba, anelkul, hogy kitorolne az ekezeteket...Saga59 regebb magyarazott rola valamiket, de mivel nem csinaltam,nem maradt meg hogy hogyan is kellene.
Most folytatom a forditast, es a karakternevek megvaltoztatasat/leforditasat. -
Antonius1978
addikt
1,2,3 kuldi, nem kell magyarazzam, valamiket rendeltel, valamint szerszamot kell vinni a 2 szerelonek.Annak eri meg vinni, amelyiktol rendelni tudsz, mert az tudja futasra birni az Exo-kat, felteve ha valaki akar.
4 : Az utolso ohaj/kivansag : talalkozz a sztalkerrel - ez nem remlik hogy mi...
5 : Eszaki banya : szerezd meg a radioalkatreszeket : ez az a banya amely a Voros erdoben van, egyike az elso feladatoknak, van vagy 9-10 alkatresz kb, minden a fenet ossze kell kutatni erte, a jutalom nem tudom mekkora, van-e egyaltalan...
6 : Becsuletlen/Tisztessegtelen uzlet : keresd meg a terjeszto/forgalmazo testet - ez a kuldi sem dereng,de lehet azert nem mert ezek amolyan lenyegtelen mellekkuldetesek.
7.Egy kis keres : vizsgald meg az Agroprom koruli teruletet : na erre emlekszem, ez szukseges, valami mutansokat kell megolj, es ott lesz az alapjatekbeli noveny ami a tudosoknak kell.Ezt csinald meg.
8 : Fogsagban : ez az a kuldi, amirol en is meseltem, hogy nem sikerult vele semmit sem csinalnom,hiaba nyirtam ki a katonakat.
9 : Bunker Burner : ment a fold alatti atjarokon : ez valami fo feladat, de erre sem emlekszem, lehet egyszeruen ez az a hely ahol kell a gyogyszer ?
10 : Stepan : Menj vissza Lukashhoz : na ez nekem nem sikerult, ezt magyarazd el, hogy hogy csinaltal.Styepan atfut a zsoldosok altal ellenorzott elleneorzoponton, te azelott lelotted, vagy a Voros erdoben erted utol valahol ? En mikor palyat valtottam, nalam mar ott hevert holtan a Limanszki hid elott, es hiaba veszed el a PDA-jat, nem tortenik semmi.
11 : Egy sztalkerrel kell talalkozz, de a tobbi reszet nem latom, ez sem tudom milyen kuldi... -
awacs
tag
válasz Antonius1978 #32674 üzenetére
-
kekeeci
senior tag
kekeeci (waltzer) R†P: Project Torque, LevelR & HEAT Online :( "Kívánom, hogy a víz amit talál ne világítson a sötétben. (May the water you find in the desert not shine at you in the dark.)"
-
awacs
tag
Megvannak a képek. Csak nem tudom beilleszteni.
-
kekeeci
senior tag
Mint már említettem a ShoC fórumban, a stalker felhasználói mappád helyét az fsgame.ltx fájl első $app_data_root$= kezdetű sora mutatja meg. Ez modonként akár más-más is lehet. Tehát nem biztos, hogy az AppData mappában van.
-
kekeeci
senior tag
Oprendszertől függ, win 7-től felfelé "c:\Users\felhasználónév\AppData"
Egyébként rejtett mappa, ha intézőt használsz akkor be kell kapcsolni a rejtett fájlok - mappák megjelenítését, hogy hol az megint oprendszer függő (google a barátod), ha TC-t használsz, beállítások - képernyő - rejtett fájlok megjejenítése, rendszer fájlok megjelenítése.
[ Szerkesztve ]
-
awacs
tag
válasz Balathruin #32677 üzenetére
Köszi,de hol van az appdata mappa?
-
Antonius1978
addikt
Te, mintha az F10-11-12-vel csinalna kepet, de mar nem emlekszem, es azt sem hogy hova menti el, nem tudom a jatek konyvtaraba-e, vagy oda ahova a menteseket teszi, majd valaki felvilagosit...Mindenesetre nyomogasd vegig es a C/ser stb-be keresd a jatek menteset, valahol ott lesznek a kepek is, inkabb mint a jateekkonyvtarba,,,
-
awacs
tag
válasz Antonius1978 #32674 üzenetére
Köszi!Hogyan tudom lefényképezni a feladatokat?
-
awacs
tag
válasz Antonius1978 #32671 üzenetére
Értem.Ettől tartottam.Angolul vannak így meg sajnos nem megy.Köszönöm az eddigi segítséged!
-
awacs
tag
válasz Antonius1978 #32669 üzenetére
Most épp Agropormba nem enged.Nem tudom a hely nevét,de ahol a bár is van,meg technikus,alvóhely.(ha unsz már hagyd csak)
-
awacs
tag
válasz Antonius1978 #32658 üzenetére
Vajon miért írja ki ezt amikor át akarok menni valahová?Mit tegyek? "switch to another location is currently unavailable".
-
hubai38
aktív tag
válasz Szasza7711 #32666 üzenetére
Ezt a küldit a erdő gazdaságnál szedted össze,sokan nem tudják ezt a küldit mert hammar likvidálják a banditákat,aztán nem jelenek meg már az erőgazdaságnál.
Azt a bokros részt nézd át de rendesen ott lesz,a második ahol beszéni kel az öszekötővel az alagutba,rögtön elől van egy felni vagy mifene kerékhez hasonlít,abban lesz,a harmadikra nem emlékszem.
Cim Sultán prioitása.
[ Szerkesztve ]
-
Szasza7711
újonc
Akkor megprobálok korábbi mentést hátha..
-
rétisün
veterán
válasz Szasza7711 #32664 üzenetére
akkor passz...azoknál. amit írtam, többünknél is előfordult, hogy nem spawnolta be a játék mindhármat, de amire te gondolsz, az nagyon nem rémlik
pedig mindhárom verziót végigjátszottam (sgm, enot, s.n.i.p.e.r.) és a sztori, küldtések megegyeznek, csak a cuccokban ,grafikában van eltérés.war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Szasza7711
újonc
Nem.Yakul lopta el és dugta el.Bandita frakcio tagnak kell lenni.1 van a szennyviztisztitónál de nincs ott ahol kéne..1 mocsárnál a csatornában de ott sincs
1 janovban a kőfejtőben de ott sincs..Nemértem..Ott kellene lennie. -
rétisün
veterán
válasz Szasza7711 #32662 üzenetére
arra gondolsz, amikor a sötét völgyben az elhagyott gyárban (vagy hol) kel összeszedni a 3 dokumentumot?
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Szasza7711
újonc
Sziasztok..Olyan gondom lenne hogy sgm 2.2 nél a sultános 3 dokumentes küldinél nincsenek ott a tárolók amibe cannak a doksik...Videó alapján néztem meg.Valaki találkozott hasonlóval?
-
awacs
tag
válasz Antonius1978 #32660 üzenetére
Tökéletes volt,nagyon köszönöm.Már meg is oldódott.Tényleg a gyógyszer kellett.
-
awacs
tag
válasz Antonius1978 #32658 üzenetére
Köszönöm!Tényleg Király Vagy.Remélem így sikerül.
-
Antonius1978
addikt
Amikor elfutsz a kitores elol es felmesz a felso bunkerbe, ott beszelsz a Szabadsagos goreval, o emliti, es egy sarga karikaval jelolodik, annak a hosszu felso alagutnak a vegen ami egesz hosszan fut a terkepen, ott atmesz a keritesen 2-3 kimera, 5 ormanyos es egyeb szornyek koze, tudos hullakat kell atvizsgalj, az adja a kodot a felso alagut vegen levo ajtohoz, amihez letran maszol fel, bent van egy kis szobacska, ott a gyogyszar
-
awacs
tag
válasz Antonius1978 #32656 üzenetére
Az amelyik abból a vonatfülkéből nyílik.Vagyis abból lehet lemenni,miután végigrohantam és megkaptam a Szolgálatostól a munkát.Egyébként hol van az a gyógyszer?Talán tényleg az kell.
-
Antonius1978
addikt
-
awacs
tag
válasz Antonius1978 #32654 üzenetére
Én is így jártam.Egyébként abban a labor-félében hogy lehet lemenni a legalsó szintre?Ha próbálom elfogy az életem és meghalok.
-
awacs
tag
válasz Antonius1978 #32645 üzenetére
Köszönöm!Sikerült.Király Vagy.Amúgy én is lementem abba a labor-micsodába.
-
awacs
tag
válasz Antonius1978 #32645 üzenetére
Köszönöm!! Megpróbálom.
-
Telda
addikt
válasz Balathruin #32644 üzenetére
Köszi!
Amúgy a COC-ból az 1.4 az utolsó verzió? -
Antonius1978
addikt
Az informacio szerint csak nappal tudsz atmenni Radarra, mert akkor lekapcsoljak az Agyperzselot.A bekovetkezett esemeny - a visszaszamlalos - talan azt jelenti, hogy 5 perc mulva felkapcsoljak.Akkor amikor a kuldi elindul, nyargalsz elore, mint akit hajt a tatar, kapasbol lelovoldozve es elfutva a katonak es zombik elol.
Amikor elersz az elso nagy utkeresztezodeshez, akkor kapod az uzenetet, hogy menj fel a bunkerhez, ami az ut vegen van, es ott kis lovoldozes utan behuzodhatsz a Szabadsagosokkal egy bunkerbe, es tuleled a Felkapcsolast, vagy Psi vihart, vagy nevezzuk aminek akarjuk, aztan kapunk egy feladatot, ami nalam nem mukodott, igy kivancsi vagyok te mire jutsz vele, en lementem a laborba/utvesztobe... -
Balathruin
veterán
Valamelyik fegyvercsomag, mind3 jó, AO3-ban van a legtöbb minimális minőség árán, STCoP is sok fegyveres, de van benne egy bug ami miatt 20%-on ragad az AI találati esélye, OWR meg alap fevgyverek jó minőségben, szintén pár kisebb hibával.
Utána jöhet Autumn vagy sima Nature textúrapakk Structures Reduxszal, többet nem éri meg mert ki fog futni memóriából.
Van a CoP modok közt egy HD modell csomag, azt is érdemes kipróbálni (még nem teljes).
Ezen túl meg kisebb módosítások vannak amiket magadnak legózol össze, DoctorX modok, lootmoney, stb. -
Telda
addikt
Hali!
Call of Chernobylhoz milyen modokat ajánlotok?
Vagy ha van egy komplett modpack az is megfelelne . -
shield
Topikgazda
Nem erre gondoltam, hanem a feladatra, amire az időkorlát van. Biztos van valami feladat.
dotrakiii próbálj meg valamivel korábbi mentés betöltésével. Nem árt ha van sok mentésed, persze nem gyors mentés.
[ Szerkesztve ]
S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
dotrakiii
újonc
Sziasztok!
Már régóta játszok a Diverzans moddal, és most arra szintre jutottam, hogy se előre, se hátra. Hermann nem fogadja el a mintákat amiket viszek neki, a fejlesztéseket a szerelőknek nem találom, valamint Kharon iratait sem. Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
-
awacs
tag
válasz Antonius1978 #32635 üzenetére
Akkor megkérdezném Tőled is:"
Nem tudja esetleg valaki hogy mit jelent a Wind of Time-ban a"time to ejection"?Mit tegyek?Ahogy lejár az idő meghalok."
-
Antonius1978
addikt
Sracok, ma befejeztem a Wind of Time cimu COP modot.Eleg jo, nekem tetszett az uj tortenet, a grafika szep, a rostoki bar palya tetszett a legjobban, teljesen atalakitottak.Volt par dolog ami nem tetszett, de talan egy masodik vegigjatszasra jobban kepbe lehet jonni, es jobban/egyszerubben/esszerubben lehet csinalni a dolgokat.
Masik dolog : vegre nagyjabol 3 ev utan lathatom a Draga Elza cimu masodik vilaghaborus magyar filmet : [link]
-
Szasza7711
újonc
Az a fura hogy csak a zaj meg a veszélyjelző nem megy..Ami elég káros az egészségre mert a vérszopok mindig meglepnek..Meg sötét kicsit..de ez van..
-
sklopp
őstag
Egy kis kikapcsolódás: [Csernobili túra].
-
Szasza7711
újonc
Sziasztok.az xfreex es csomagot használom csak kibontom átnevezem és megy..csak a hud bugos..
-
shield
Topikgazda
-
shield
Topikgazda
válasz Szasza7711 #32627 üzenetére
rétisün szokott más HUD-ot használni, neki biztos van megfelelő.
S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
hubai38
aktív tag
válasz Szasza7711 #32627 üzenetére
Ez nem bug direkt ilyenre csinálták,ha jólemlékszem valamelyik koléganak megvan a hiányzó anyag hozzá.
Az xFreex-verziót szedted le,mert az ha jólemlékszem abban benne van minden javítás.
-
Szasza7711
újonc
Sziasztok.Stalker cop sgm 2.2 enottal játszom és nagyon jó de lenne olyan hogy a simával ellentétban a minimap a bal felső sarokban nem jelzi zöldel a veszélyt..A fegyver infó nem látszik hiába van bekapcsolva,és a rangpontok sem látszanak..ez bug vagy direkt ilyen..valaki esetleg??
-
awacs
tag
Nem tudja esetleg valaki hogy mit jelent a Wind of Time-ban a"time to ejection"?Mit tegyek?Ahogy lejár az idő meghalok.
-
jsk
senior tag
A crosshairt lehet valahogy módosítani a Way to Pripyatban? Játszom vele, de piszkosul zavaró, hogy alig pár pixelnyi.
-
rétisün
veterán
válasz shield #32619 üzenetére
"hogy nem véletlen vettem K-s processzort"
én is így voltam, de a mai napig nem hűztam rajta egy MHz-et sem stalkerekhez elég, mással meg nam is nagyon játszom már. anno a metro játékok, meg az újabb wolfensteinek is elmentek vele, nem is kellett az a plusz pár(száz) MHz.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Balathruin
veterán
-
shield
Topikgazda
válasz Balathruin #32617 üzenetére
Jól van beismerem, hogy nem véletlen vettem K-s processzort. Szükség esetén adott a lehetőség a húzásra. Az igaz, hogy nem vagyok járatos a dologban. Az előtte levő 3GHz-es C2D-ót azt 3.6-on járattam. Nagyon jó széria volt. Fesz. emelés nélkül vitte a 3.6-ot és nem kellett rá komolyabb hűtés. Valószínűleg simán vitte volna a 4-et vagy még többet is. Annak idején olvastam a topikjában, hogy volt aki bőven 4 fölött járatta.
Ennél már csak precíz leírás mellett állnék neki. Vásárlás előtt sokat olvastam, infót gyűjtöttem. A kupaktalanítás, az Intel rossz pasztája, stb...
Először nem is ezt néztem ki, hanem az eggyel nagyobb testvérét, de lebeszéltek róla, hogy ez nagyon is megfelel a játékhoz.
Nem tudom...., szerintem egy jobb vga többet dobna rajta. Szerintem...., a fene sem tudja.
Lassan kiöregszem ebből is.[ Szerkesztve ]
-
Riot Gin
aktív tag
Dupla processzoros alaplap egy nagyon tuti videókártyával v. dupla VGA-val?
Kíváncsi lennék egyszer egy Max grafos super hd moddal indított stalkerra, ahogy megy egy olyan bruti 10+ magos procikkal, dupla videókártyával, 1 terra rammal
Riot Gin's Outfit addon Suspended since 06.2018. https://vk.com/hrg_projects
-
shield
Topikgazda
válasz Balathruin #32615 üzenetére
Amikkel játszom, azokhoz bőven elég. Inkább egy jó vga kellene.
[ Szerkesztve ]
-
shield
Topikgazda
Felraktam az AMD kártyámhoz a Crimson driver hotfix-ét és ezután elsőre elindult. Majd meglátom, pl. holnap amikor játszani akarok, akkor lesz-e vele gond.
A gépem nincs tuningolva, mert elég erősnek tartom. Az adataimnál megtudod nézni. Nem hiszem, hogy egy Stalkerhez nem lenne elég. Eddig nem ilyen bajokkal küzdöttem. Ezt csak most a GoG-os CoP-nál csinálta. A másik fajta CoP-nál nem volt ilyen gond.
Mostanában ritkán látogatsz ide. Nem hiányzunk neked?S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
emre
veterán
válasz shield #32611 üzenetére
Ez a fáj megvan ott ahol keresi?
gamedata\shaders\r3\particle_s-mul.ps
Látom már volt ezzel problémád.
A gépedet tuningoltad? Nálam akkor voltak ilyen hasonlóan értelmezhetetlen hibaüzenetek, amikor tuning volt a gépemen, és ez miatt sérült a kicsomagolás. Egy próbát megér, ha alapra állítasz mindent és úgy bontod ki a fájlokat."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
shield
Topikgazda
Szerintetek mi a baja? Induláskor dobja ki.
! Renderer doesn't support blender 'effects\shadow_world'
* HWDST/PCF supported and used
DX10: c:\program files (x86)\s.t.a.l.k.e.r. - worlds\s.t.a.l.k.e.r. call of pripyat - diverzans\gamedata\shaders\r3\particle_s-mul.ps is missing. Replace with stub_default.ps
- r__tf_aniso 16
- r2_tf_mipbias 0.
Starting engine...
Loading DLL: xrGameSpy.dll
intro_start intro_logo
intro_delete ::update_logo_intro
! PS: c:\program files (x86)\s.t.a.l.k.e.r. - worlds\s.t.a.l.k.e.r. call of pripyat - diverzans\gamedata\shaders\r3\objects\r4\yuv2rgb.ps\2048__1__0_____0_____0_____________1___121_00
! CreatePixelShader hr == 0x887a0005
! PS: c:\program files (x86)\s.t.a.l.k.e.r. - worlds\s.t.a.l.k.e.r. call of pripyat - diverzans\gamedata\shaders\r3\objects\r4\yuv2rgb.ps\2048__1__0_____0_____0_____________1___121_00
! CreatePixelShader hr == 0x887a0005S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
Dhampir
félisten
válasz shield #32608 üzenetére
Stalker-mod receptje À la Kardán:
Hozzávalók:
- Egy-két-három palack jóféle bor, sörösöknek egy karton sör, vagy Kardán rejtekhelyéről egy rekesz Kozák vodka, igénytelenebbeknek fejfájdító műtrágyás kannás bor
- Valamilyen összeeszkábált számítógép
- Modern operációs rendszer
- Alapjáték
- Mások által összegyúrt mod-részecskék
- Türelem
- Házisárkány által működtetett sodrófa szomjcsillapításul
- Fülvédő, leteremtés zajártalmának csillapítására
- Ágy a megfáradt stalker ember kinyújtózásához
- Egy vödör friss hideg víz a másnapi kijózanodáshozElkészítés:
Előkészítjük az alapjátékot.
1 kk zsírt elfogyasztunk a dehidrált állapot csillapítása előtt, hogy lassabban szívódjon fel a drága nedű.
A szoftveres hozzávalókat a megadott sorrendben a számítógépre tesszük, "dagasztjuk és kelesztjük"; egyszóval egybeszerkesztjük, tuningoljuk.
A meg- és kikelt modot deszkán átgyúrjuk, Kisóriás ujjnyi vastagságúra kinyújtjuk, és egy kiszikkadt Vérszopó csáppal kiszúrjuk.
Megpróbálunk kimászni a furcsa föld alatti laborból, felkelni a Zóna anomáliájából és egy némileg savanyú szagú kocsonyás tócsából.
Lábadozunk.
Kijózanodás után közzétesszük a szó szerinti értelemben összehányt modot.
-
hubai38
aktív tag
Nézzétek a zombikat ,ezek tényleg megjárták az agyperzselőt.
-
Riot Gin
aktív tag
válasz shield #32603 üzenetére
Brazzers Presents: Mutant Gangbang in Chernobyl - Shield going to be f.cked forever
(Bocs ha igen kuka egy poén, csak gondoltam benézek ide, és hagyok itt valami jó poént - Legyél szíves ne vedd mellre )
[ Szerkesztve ]
Riot Gin's Outfit addon Suspended since 06.2018. https://vk.com/hrg_projects
-
shield
Topikgazda
válasz hubai38 #32601 üzenetére
Én ahányszor mentem Csapajevhez, akkor mindig jöttek a pókok, kutyák és a többi, mindenkit kinyírtak. Azt hiszem egyszer volt, hogy tudtam valami jupiteri küldit megcsinálni neki. Volt amikor Kisóriás is oda tévedt.
-
DEARevil
tag
válasz Antonius1978 #32556 üzenetére
Szia! A space buuble meg van. atteleportal egy barlangba megszertem a pdat a hullatol. Viszont a terem kijarata zarva. Igx kell ennek lennie vagy ez bug?
-
hubai38
aktív tag
válasz ' Tzs , #32598 üzenetére
A régi küldiket csak akkor adja ha már eljutotál pripyat-ba,és
zatonon minden új küldit megcsináltál.Magyarán már kipucoltad a banditákat a erőgazdaságnál,de vigyáz mert bizonyos sgm pontnak kel meglennie hogy megkabd Csapajev utólsó küldiét,vagy valami hasonló.Én akkor tévedtem be hozzá mikor már csak Pripyat ban volt köldi,és olyan magas volt már az sgm-pont már max-on volt.Magyarán ne nyird ki őket az erőgazdaságnál.A csoportok hoz meg csak úgy tudol be lépni hogy küldiket csinálsz nekik.
Vagy be csalod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- CPU léghűtés kibeszélő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- További aktív témák...
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
- Sennheiser IE600 (Garanciális)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest