Hirdetés
-
GAMEPOD
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
schumi
aktív tag
... mondtam h érdekes
egyébként azt is próbáltam, ilyan manuális resetként, kb 1óráig voltak kihúzva, de egyébként az 1h töredéke alatt felejtenek elvileg, de persze nem segített
na egyébként annyi a változás h a kölcsön routerrel egész jól kibékültem, ha be tudok lépni a kezelőfelületére akkor tudok forwardolni : miután applyzek kifagy frissítéssel, de rájöttem ha a powert ki-be dugom akkor megjegyzi a forwardot (
) is és helyre is áll, na most minden forwardot megcsináltam ezzel a szisztémával.... remélem mostanában nem kell új portot kiengednem
valóban érdekes és már minden ésszerűt kipróbálltam, és még mindig így megy, de mivel most már nagy nehezen megcsináltam a forwardokat, most már annyira nem érdekel, nem lépkedek be a kezelőfelületére csak ha szükséges most már
köszi a választ
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest