Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
pictigjis
senior tag
válasz
sajtos365 #51958 üzenetére
technikailag nem volt lejárva, csak már nem élő kártya, mert már le lett cserélve visszaélés miatt. ahogy írtam, megtaláltam a gyerek játékai között, az érzékeny adatokat kitakarva lefotóztam, ez ennyi volt
de virtuálist nem tudok lefotózni, ráadásul ez egy úgymond társkártya, ahol a feleségemé a főszámla - kivonat tehát kiesett, mert nem saját névre szól. azzal igazoltam, hogy ettől még az enyém a kártya, hogy az appból kiscreenshotoltam a kártyát, ahol rajta van a nevem, továbbá egy szűréssel kilistáztam azokat a tranzakciókat, amik trading 212-esek voltak - nyilván ezt csak olyan tudja megtenni, aki be tud lépni a banki appba, tehát egyfajta igazolása annak, hogy tényleg rendelkezik a kártya felett. emellett screenshotoltam a walletból, ahol szintén rajta van az utolsó négy számjegy (tranzakciókkal együtt), illetve a device id-s utolsó négy számjegyet is megmutattam, hiszen valójában ez azonosítja a kártyát mobilos fizetésnél. ezeket így együtt elfogadták, de ha ezt tudom... a visszaélés miatt megszűnt kártyáról 5 eurós feltöltésem volt, erről a másik macerásról átszámítva 18 eurónyi. én amúgy ingyen utalok, szóval soha többé ilyen kártyás feltöltés ilyen szolgáltatásba, ha ezzel jár... bankszámláról való beutalás egyből ellenőrzött státuszba kerül, mert eleve csak saját névről érkező utalást fogadnak el
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Trollok komolyan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen házat vegyek?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- SONY WF-1000XM5 Truly Wireless zajszűrős bluetooth fülhallgató fekete
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 3070 Ti 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)