Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
geryboro
senior tag
Csak leirom.
Egy holland szolgáltatást vettem igénybe online, azért a fizikai kártyámmal gpay-en keresztül fizettem cirka 1€-t.
Ez történt kb. 1 hete.
Ma reggel ugyanez a cég(elméletileg), csalással próbált leemelni a számlámról 20€-t, sikertelenül, a Revo megakadályozta és fagyasztotta a kártyámat.
Ezt követően a kártyát a felajánlásnak elegettéve töröltem, majd díjmentesen igényeltem az újat, express küldéssel, ami egy metal kártya.
Ezek után igényeltem egy virtuális kártyát, amit ezentúl kifejezetten online tranzakciókhoz fogok alkalmazni.
Jobb ha az ember kialakít egy fizetési metódust.
Fizikailag és telefonos fizetéshez csak fizikai kártya,
online fizetéshez virtuális, hogy ilyen esetén a későbbiekben zökkenőmentesebben menjeken a dolgok.
Most sincs pronléma a történettel, virtuálisat bármikor újra lehet húzni, de mégis jobb ha van egy fizikai a kártyatartóban.Pénz is megmaradt, kártyát is ingyen küldik, egyre kellemesebb csalódás a Revo használata az évek előrehaladtával..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Alienware 14 i7-4900MQ 256GB SSD+750GB HDD 16GB RAM GTX 765M 2GB Win11 Pro gyűjtői állapotban!
- Iphone SE 2.Gen kártyafüggetlen,új gyári kijelzővel,hibáttlan működés!
- Eladó egy hibátlan MSI Ventus 3x RTX 3070Ti
- PC ryzen 5 5600g, RTX 3060 TI Founders, 32gb ram, 512ssd, 700w táp
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest