Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
N.YCityBoy #109 üzenetére
Mivel nála pihen a játék egyelőre, annyit tudtam meg a témában, hogy egy kard upgrade kell hozzá, amit külön venni kell talán.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Patch 1.3.6 will be live today at 11AM GMT.
Patch Notes:
Multiple stability fixes addressing rare crashes/hangs.
Fixed issue with pre-order suits occasionally blocking item collection and door opening.
Fixed incorrect healing behavior when resting in Helios.
Fixed issues with certain custom controller mappings.
Numerous minor fixes and improvements.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
N.YCityBoy #83 üzenetére
"Ma jelent meg a Resi Village 😁"
Az egy dolog, en mar tegnap delutan-este beletoltam jo par orat.
Returnal megvar.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ikaralyos01 #69 üzenetére
Gondolom ezt nekem szantad.
Ok igy jogos a tema, csak ugye ezt korabban nem reszletezted.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Adam_Shepard #62 üzenetére
Van kodtabla ott? Sose neztem. Rakterbe nem jutsz be, csak elvileg jatek vegen.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ikaralyos01 #60 üzenetére
Mivel ujrainditottad gepet igy az adott cycle resetelodik. De ugyanezt kaptad volna ha kilepaz jatekbol. Rest modba kell tenni a gepet es akkor tudod folytatni.
Az hogy 6 oraval korabbi allapotra tett vissza teljeaen termeszetes, mert ugy vette a jatek hogy meghaltal, vagy kileptel. A fagyas az igazi gond, nem szabadott volna ilyet csinalnia a konzolnak.
IAmCeltic:
Daily challenge ad elvileg, max csinald meg azt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Állítólag kivették teljes gyógyulást a hajón. (alváskor)
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Totál random. Nekem is van olyan hogy 1-2 órás a run, de olyan is hogy jó ha 30 percig élek."
Kettővel ezelőtti run:
Hajónál ébredek, első szobában 3 kis dög, megölöm a pisztollyal őket, easy win. \o/ Oh nini, ott egy secret hely (azok amiknél automatikusan leesel, lent extra cuccok vanna), leesek, spawnol egy olyan mini boss, ami a fél szobát beterítette. 5 másodperccel később halott voltam.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kell is végül, mert nem mindenki akarja bevállalni a malfunctiont a ruháján, inkább ether-ért megtisztítja a cuccokat/ládákat. A respawn hely jó cucc, de oda tesz vissza az a gond vele (nyilván kötelező használni). Inkább próbálok venni astronaut figurát, vagy találni olyan parazitát amin van plusz egy élet.
Amúgy a játék azért eléggé RNG, az általad említett artifacttal nem is találkoztam. Cserébe volt olyan fegyverem, ami találat esetén gyógyít kis eséllyel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Arról a teremről beszélsz, ahol delláért (az a sárga basz, nem jut eszembe a neve) lehet venni ilyen olyan upgrade-eket?"
Igen. Van a pályán az a rész, ahol három ilyen kiosk van egymás mellett és kiválaszthatod, hogy mit akarsz venni. Itt ha megnézed az egyik sarokban kicsit távolabb van egy pult ahol ethert tudsz obolite-ért cserélni oda-vissza, a másik sarokban pedig van egy olyan rész ahol bizonyos obolite mennyiségért nagyjából 20%-kal több lesz a HP-d. (Halálig nyilván)
Illetve ott van az amit előzőleg is mondtunk:
szerk:
Illetve amit én mondtam, azok a paraziták, de nem mindig éri meg felvenni azokat, amik plusz hp-t adnak, mert néha túl rossz a debuff felük, vagyis a negatív hatásuk. Nálam volt már olyan parazita, ami 30% életet adott, cserébe nem tudtam hp töltőt felvenni csak a hullákból kieső obolite-ok gyógyítottak kicsit.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Returnal
Főhősünk egy Selene nevű űrhajós, aki egy "véletlen" baleset folytán lezuhan Helios nevű hajójával az Atropos nevű bolygón, amelyet egykor egy idegen civilizáció uralt, de mára már csak a megkövesedett maradványaik és a hátrahagyott épületeik, technológiájuk maradt hátra. Hősünk egy rejtélyes jelzés felé veszi az irányt, azonban hamar fűbe harap köszönhetően néhány szörnynek, azonban halálunk nem végleges, hiszen ismét a lezuhant hajónknál találjuk magunkat. Az időhurokba szorult karakterünknek és vele együtt nekünk is meg kell tanulnunk, hogy éljük túl a barátságtalan környezetet és megtudjuk, hogy mi az a "White Shadow"
Megjelenés napja: 2021. április 30.
Célplatform: PlayStation 5
Launch trailer
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Riasztó topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest