Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
válasz
CptAdamica #198 üzenetére
Tegnap előtt végre elértem 3. Bosshoz, másodjára találkoztam vele, de szerencsére meglett. Cigánykerekeztem is, hiszen meglett a fix save ezzel. Erre picit bohóckodtam még a világban, mire befagyott a játék, csak az áramtalanítás segített. Nem is foglalkoztam vele. Tegnap este beröfentettem, erre törlődött a mentésem. Tök előlről kezdtem, buktam minden perma tárgyat, ami bosszantó, hogy a sok felfedezett idegen írás betűit is, így tuti elengedem a platinát
. Azért este elsőre eljutottam a 3. Bossig, sajna nagyon kevés hpval tudtam bejutni hozzá, így meghaltam... Ez az én szerencsém
-
-=Jam=-
őstag
válasz
CptAdamica #192 üzenetére
A 3. biome szerintem a legnehezebb, utána nekem elsőre meglett a főbossig minden. Az más kérdés, hogy utána vagy 20 halál kellett mire megint eljutottam a végére
-
ImACeltic
őstag
válasz
CptAdamica #194 üzenetére
Én nem az alt fire-e gondolok, hanem a bónusz képességeire a fegyvernek. Portal beam a pontos megnevezése amit írtam előbb, meg a projectile is fasza és asszem van még 1 ilyen hasznos bónusz.
-
ImACeltic
őstag
válasz
CptAdamica #192 üzenetére
Nehéz a 3. pálya, de egy jó build-el én megtudtam csinálni elsőre és a boss is elsőre halt. Egy jó hollowseaker az alap kell, hogy legyen, beam meg projectile bónusz sebzéssel.
-
CptAdamica
veterán
A 3. pálya másnak is kicsit nehezebben ment? Eddig még egyszer sem jutottam el a boss-ig, előbb már majdnem, legyűrtem két böhöm nagy gépágyúsat és már ott voltam 100 méterre a boss-től, amikor a játék bedobott egy harmadikat is...
-
-=Jam=-
őstag
válasz
penge111 #189 üzenetére
3. Boss után lesz egy save point. Ha ennyi mindennel elpatkoltál a 3. bossnál, akkor érdemes feltápolni magadat. Mondjuk nyilván elsőre nem ismeri az ember a boss támadásait, úgyhogy később azért mikor sokadjára próbálod könnyebb lesz. Ha már elég rutinos az ember, akkor simán végig lehet rusholni minden nélkül, csak egy értelmes fegyvert kell útközben felvenni, de azért ahhoz elég skilles játékosnak kell lenni
-
penge111
addikt
válasz
CptAdamica #188 üzenetére
Skacok kb 5 napja játszom a Returnallal. Tegnap este meglett elsőre a második boss, valami brutális sok hpm, lvl 15 fegyó, 2* újraélesztés, magas védelemmel eljutottam hajnal 3-ra a harmadik bosshoz, de természetesen az utolsó fázisban így is elpatkoltam. Ez a run 4.5 óra volt. Lesz ebben a játékban valami save point? Engedjem el a térkép teljes felfedezését? Olvasom itt, hogy valaki 28 perc alatt ledarálja az első 3 biomot. Nem értem azt, hogy? Ha nem fedezek fel mindent akkor alig lesz hpm, pénzem, artifakom nem? Mert az oké, hogy a profecyt könnyű felhúzni, de a többi is lényeges, nem? Mit nézek félre? Mondjuk a hookot most szereztem meg lehet azzal gyorsabb lesz a tápolás.
-
CptAdamica
veterán
No, megvolt az 1. boss, bár nem sok életem marad, de nem kellett elhasználni egyik töltést sem. Aztán jött Ixion, aki szintén a 3. szakaszban ölt meg, nagyon sokszor áthúzott felettem, amivel még nem nagyon tudtam mit kezdeni. Tanulópénznek jó volt, azt hiszem kezdek belejönni, egyre jobban mennek a harcok.
-
Xaels
félisten
válasz
CptAdamica #185 üzenetére
Grappling nélkül sehogy. Sokszor fogsz még az első pályán végigrohanni 😊 el fog kelleni az a grappling de onnantól felgyorsul a feltápolás is.
-
Xaels
félisten
válasz
CptAdamica #183 üzenetére
Asztronauta figurát találni nem sűrűn fogsz, viszont a boltos részen random mód felbukkanhat a kínálatban. A lövedékek 90%-án át lehet dashelni gond nélkül, a lila-fekete a játék vége felé kivétel ebből. Grappling hook-ot a 2. boss után kapod meg.
-
CptAdamica
veterán
Ebben sem voltam biztos, hogy dashelés közben ugyan úgy sebezhetetlen vagyok e, mint a souls like játékokokban, de akkor ezt a taktikát is bevetem. Múltkor láttam asztronauta figurát, de nem nagyon tudtam, hogy mire való, gondolom most már nem fogok találni...
Tegnap amúgy nagyon beszivattam magam, elég jó cuccaim voltak és folyamatosan olyan területekre mentem be, amit a játék lezárt és volt olyan is, ahol 3 kör volt, aztán a 4. ilyen területen putty, kezdhettem előröl.
-
Xaels
félisten
válasz
CptAdamica #181 üzenetére
Alapvetően arra figyelj, hogy ne találjanak el mert az Adrenalin szint sok bónuszt ad. (3kill 1 szint és 5 szint van) Az Obolite-ból tudsz majd venni élet töltőt, ha szerencséd van akkor asztronauta figura is lesz a boltnál (az egy instant feltámadást ad). Dashelés közben szinte sebezhetetlen vagy, néha taktikailag jobb ha a lövedékeken keresztül csusszansz mint sem előlük menekülsz. Ne szedjél fel mindent, én pl. egy idő után a parazitákkal csak a trófea miatt foglalkoztam meg azért, hogy "elcseréljem" őket obolite-ra. Ha találsz egy jobb fegyvert utána rá lehet állni, hogy csak a hp-d húzd és legyen a boss-hoz töltőd. Felesleges belemenni olyan szituba amivel nehéz helyzetbe hozod magad.
-
Xaels
félisten
válasz
CptAdamica #179 üzenetére
-
CptAdamica
veterán
Valaki tartana nekem esetleg egy kis okosítást, hogy mire kell figyelni, miket érdemes csinálni kezdő játékosként? Például a magasan lévő sárga pöttyökhöz hogyan tudom odahúzni magam, mire jó az adrenalin, ilyenek.
-
mimic1979
aktív tag
Megvettem, kipróbàltam 1-1,5 óra ès ennyi. Nem köt le
-
-=Jam=-
őstag
Kurva játék komolyan már, negyedszer csinálom végig, és azt a nyomorult Crimson Wasted survey trófeát megint nem adja be, már elbasztam erre vagy 50 órát pluszba, hogy meglegyen a platina trófea de nem fogom mégegyszer megcsinálni, ott rohadjon el...
-
joss68
tag
Végre sikerült eljutnom a végére!El sem hiszem.Egyszerre imádom és utálom ezt a játékot!Valahol olvastam hogy igértek még új tartalmakat a készítők...
-
Xaels
félisten
Amúgy spoiler mentesen ki, mit gondol a sztoriról? Nekem egy nagy meh volt a vége és egyáltalán nem jött el a katarzis, a megvilágisodás.
-
joss68
tag
kb a második boss óta nem oldódnak fel a tróphik egyáltalán.Most már a 6.boss-nál próbálkozok és 22%-ot ir a játék.Ez igy elég gáz...
-
-=Jam=-
őstag
Nem hiszem el, utolsó trófea a Crimson Survey lett volna, utolsó xenoglyh helyet kb. 100 run után sikerült betennie az rng-nek, megvan minden és nem adta be, hát agyam elszáll már ettől a bugos trófea rendszertől ebben a játékban. Most törölhetem a mentést és kezdhetem előlről harmadszor, mert az ACT I trófea miatt már egyszer meg kellett tennem, de mostmár csak azért is összeszedem rohadjon meg
-
eje
csendes tag
Ma meglett a platina, 93 óra ment bele, de a végére a xenoglyph vadászat már nagyon karcolt...
-
joss68
tag
Az 5-ös biomhoz van jó ötlet, hogyan lehet okosan begyüjteni a kulcsokat?1-4-ig vért izzadva de eljutottam eddig,itt viszont egyszerűen nem haladok
Eddig azt hittem türelmes vagyok de itt már majdnem kontrollert zúztam!Dupla zöld csík,plusz életek, ujraéledő hely és ürhajós figura sem segitett.Lehet én vagyok már béna ezen a ponton... -
-
-=Jam=-
őstag
válasz
N.YCityBoy #160 üzenetére
-
-
-=Jam=-
őstag
válasz
N.YCityBoy #158 üzenetére
De bugos, redditen is van róla szó, és elvileg fix is jött rá, de nem lett jobb attól sem. Nem az összegyűjthető cuccokkal van gond, nyilván a ritka szobában lévő xenoglyph-et összeszedni sokszor be kell menni. Itt arról van szó, hogy végigvittem a játékot, és 3 boss killért járó trófeát nem kaptam meg pl. Aztán végigvittem mégegyszer, és a Hyperion továbbra sem volt meg, azt még külön 6-szor kellett lelőnöm, mire végre beadta érte a trófeát. Azt Act 1 teljesítéséért járót még mindig nem kaptam meg, talán már csak az van, ami nem gyűjtögetéssel jön, pedig ugye a 3. biome teljesítése után azt is be kellene adnia...
-
-
-=Jam=-
őstag
válasz
N.YCityBoy #156 üzenetére
Én rámentem a platinára, de már a tököm ki van vele, hogy bugos egy csomó trófea. Az Act 1-et még mindig nem adta be, pedig már 3szor végigjátszottam. A Hyperion-t is 6-szor kellett lenyomnom, hogy végre beadja, hát így egy kicsit idegtépő...
-
-
eje
csendes tag
válasz
N.YCityBoy #154 üzenetére
Eh...köszi! Hát...lehet akkor hagyom a platinát....élvezem, meg minden, 10/10-es játék nálam, de nem akarom elrontani az élményt, sajnos nekem ezek az izzadságszagú trofik nagyon rossz ízt tudnak hagyni a számban... Köszi még 1x a választ!
-
Igen ennyire random, nem akarlak elkeseríteni,de nekem pl 1db hiányzott a 2. biomeból az kellett már csak a platinához, és viccen kívül olyan 100x mentem be, hogy végül beadja azt a mappot ahol volt
3 napom ment rá, remélem/drukkolok, hogy neked nagyobb szerencséd legyen👍 Semmi köze a secret endinghez vagy bármi máshoz, ezek már csak ilyen gyüjtögetős/időrabló dolgok,sajnos...de ha rámentél a platinára akkor ahhoz viszont az is kell, már mint a secret ending!
-
eje
csendes tag
Sziasztok, bocsánat, ha noob a kérdés, de rámentem a platinára és kicsit tanácstalanul szaladgálok ide-oda.... az első 3 biomból 2-nél is csak 1-1 Xenoglyph Ciphers hiányzik, de hiába mentem végig rajtuk 5-6-szor nem találom Őket... ennyire random, hogy bedobja-e ezeket egy run-nál? Vagy már arra is gondoltam lehet, hogy csak akkor jelennek meg, ha megvolt a secret ending is? Valakinek van ötlete merre induljak?
-
válasz
ikaralyos01 #150 üzenetére
"Vártam volna egy olyan ng+t. Amiben újra kell játszani a játékot, ugyanúgy mint először csak ütős cuccokkal"
Ez nem az a játék...
De ha akarsz kihívást akkor a beállításoknál lődd ki először is a célzás követést, és a bossokat alap fegyverekkel győzd le👍 Én most ezeket csinálom, így platina után, mert még mindig bentartott a játék ezek után is, és élvezem! Plusz ilyen runokat csinálok, hogy mennyi idő alatt tudom megcsinálni a dolgokat, eddig az első 3 biome bossokkal együtt 28 perc volt a legjobb idő😁
-
Xaels
félisten
válasz
ikaralyos01 #150 üzenetére
Mert nem voltak illetve nem voltak meg a cuccaid ahhoz, hogy el tudj értük menni, erre a secret endingre trófeáknál azt hiszem ACT3-ként hivatkozik.
-
ikaralyos01
csendes tag
Eddig azt sem tudtam, hogy vannak napkorong darabok 😁 köszi. Azt hiszem elmélyedek majd a trophy guide-ban. Akkor jól értem, hogy innentől kezdve megy a farmolás olyan biome sorrendben ahogyan nekem tetszik? Vártam volna egy olyan ng+t. Amiben újra kell játszani a játékot, ugyanúgy mint először csak ütős cuccokkal.
-
Xaels
félisten
válasz
ikaralyos01 #148 üzenetére
A piros ajtó mögötti eszközzel váltani tudsz az ACT1(első 3 pálya) és az ACT2(második 3 pálya) között. Platinához fel kell teljesen fedezni az összes pályát, össze kell szedni mindegyiken egy darabját a napkorong szobornak és ha az meg van akkor az összes házas részt is le kell tudni ha még nem tudtad le és majd a napkorongért cserébe kapsz kulcsot a kocsihoz ami az utolsó boss után van. Az utolsó bosst le kell nyomni újra akkor kapsz secret endinget.
-
ikaralyos01
csendes tag
Szia, segíts nekem kérlek. Végig vittem a játékot. Most hogyan tovább? (cél a platina) Bemegyek a korábban piros ajtón, elkezdődik a játék látszólag előlről. Az már tulajdonképpen az ng+? Mert ha bemegyek mégegyszer akkor rögtön dob a 4. Pályára. Minden pálya portál nyitva. Tehát bármikor rohanhatok a 3. Vagy az utolsó boss-hoz. Azt hittem az ng+ban full előlről kezdődik a játék zárt kapukkal csak meglévő permanens cuccokkal.
-
-
Xaels
félisten
válasz
N.YCityBoy #145 üzenetére
Gratula. Gondoltam rá én is mert nem tűnik nehéz menetnek és jól mutatna a Remnant platkó mellett, de már nem tart bent a játék.
-
-
-
joss68
tag
Bocs ha már kérdezte valaki,de amikor először kinyiffantam a második világon és visszakerültem a hajóhoz, lehet valami szimulációt indítani a hajóban.Ez mire jó?
-
Grat, igen a jeges pálya a legszopósabb,főleg, hogy 3db kulcsot kell megszerezni a tovább jutáshoz,cserébe viszont nincs főboss 😁
Én meg 2 napja szopok az utolsó trófeával, a második helyszínen egyszerűen nem akarja dobni az utolsó xenoglyph-et, kb 30x végigjártam/kipucoltam mindent és nem adja azt a mappot ahol lehet esetleg...kicsit már unom, gyakorlatilag csukott szemmel tudok már játszani azon a pályán😅
-
Xaels
félisten
Na 1 huzamban meglett a 3. és a 4. Boss. A 3.-ra egy 50perces run után ugrottam rá és utána majdnem ugyanennyi volt még a következő is. Aztán a havas részen vért izzadtam, hogy egyáltalán életben maradjak
-
ImACeltic
őstag
3. boss első 2 fázisa lófasz. Folyamatosan oldalazva kell lőni és ennyi, plusz párszor kell dashelni meg ugrani amikor jönnek a lézerek. 3. fázisban már jobban oda kell figyelni. Mondjuk most 250% élettel nem volt sok gondom vele.
Hollowseaker-em volt kicsit gyenge, lassan sebeztem le.
-
-
ImACeltic
őstag
válasz
N.YCityBoy #137 üzenetére
Nyilván azt vágom, hogy elsőre van mentés a 4. biome elején, de hogy másodjára is lenne arra nem mertem volna fogadni, ez az első ilyen játékom, nem tudom mit variálnak vagy mit sem egy végig játszás után. Abba a tölcsérbe meg csak egyszer néztem bele és az első pályán találtam magam. Nem nézegettem bele többször, hogy rájöjjek erre.
-
válasz
ImACeltic #136 üzenetére
Te tényleg végig vitted ezt a játékot, mert akkor nem kérdeznél ilyeneket🙄 Eleve a 3. biome után van egy nagy mentés nem a 4. után, plusz ha végigvitted akkor az űrhajón belül ami ajtó addig piros volt és nem tudtál bemenni, végigjátszás után már belehet menni és ha belenézel a "tölcsérbe" akkor tudsz a világok között választani! Magyarul vagy az elsőtől tudod kezdeni vagy a harmadiktól...
-
ImACeltic
őstag
válasz
Tomasonda #135 üzenetére
Én egyszer találtam vagy vettem az egy "boltba" ház kulcsot, azzal tudtam bemenni, de amúgy random fel van kapcsolva a lámpa a bejárati ajtónál és akkor tudsz bemenni.
Amúgy mióta végigjátszottam a játékot, most indultam neki először, hogy megnézzem milyen helyekre tudok bemenni az új permanens cuccokkal és valami undorítóan OP vagyok így, hogy minden helyre bementem és felszedtem mindent. Meg se tudnak izzasztani, pedig mindjárt a 3. boss-nál vagyok.
Egy kérdés. Ha most eljutok a 4. biome-ig, lesz ott mentés, mint az első végigjátszásnál volt?
-
Tomasonda
tag
na az első ending megvolt, 31 halál, 30 óra
nagyon szuper volt
bár ez az ending után csak vakartam a fejem...azt hiszem 3x voltam eddig a házban.... hogy menjek be még 2x? -
ImACeltic
őstag
válasz
N.YCityBoy #131 üzenetére
Köszi!
Hát tuti megyek még vele, már holnap is. Aztán meglátom, hogy a platinázásba belefogok-e.
-
Szoke1982
senior tag
Értem köszönöm az infót!
Neked is saelin! 🙂Amúgy brutálisan jó ez a játék, pedig féltem tőle nem fogok haladni benne, de szépen lassan haladok főleg most már érzem a játékot, kegyetlen jó ! 🙂
Engem a hangulat szippantott be, meg maga a világa és a hangok is nagyon jók benne így kerek az egész!
Amúgy mákom volt rádugtam a Sony xm3 fülest 🎧 a contiba és megy a 3D hangzás, így megúsztam a fejhallgató vásárlást!
Főleg ,hogy a xm3 nagyon jól szól! 😲
Bezzeg ps5 nem ismerte fel, de ha controllerbe dugom akkor működik szerencsére!
Na vissza a returnalhoz, nekem az első boss 1 nap 6 óra volt míg meglett, de hatalmas öröm volt mikor megöltem, tehát megéri "szenvedni" , amúgy meg érdekes én sosem éreztem szenvedésnek én mindig kikapcsoltam a gépet és kezdtem nulláról! 🙂
Most volt a második boss, sajnos az utolsó életerő csikjáig birtam , de hülye voltam mert lecseréltem a fegyvert! 🙁 Na mindegy!
Szép napot mindenkinek! ☀️ -
dinostaRR
tag
Nagyon szuper játék. Nem okozott csalódást egyáltalán, ha az ember tisztában van a stílussal. Az elején voltak halálok de amint ráérez a játékos, egyre jobban megy és a fejlesztésekkel is csak könnyebb a végén. Az összegyűjthető tárgyak miatt csinálni kell pár run-t az összes biome-on ami unalmas lehet pár embernek. Platina elérve, remélem jön DLC a jövőben. Állítólag a fejlesztő a többi játékát is frissítgette megjelenés után.
-
válasz
ImACeltic #127 üzenetére
Grat, akkor kezdődhet a platina👍
True endinghez, még jó pár karikát kell menni a játékban+be kell menni a házba azt hiszem összesen 5x lehet és a végén a házzal szemben fent fogsz ébredni egy autó kulccsal a kezedben, nos ezzel kell majd az utolsó bosshoz lemenni és a megölése után ki tudod nyitni az autót a kulccsal, a többit nem írom le😅 -
Szoke1982
senior tag
Sziasztok!
Én ezt nem értem 🤔 az első boss-t már megöltem anno, de most újra megjelent a piros kapu, na és direkt arra mentem mondom megnézem mi van ezzel?
Le is mehettem hozzá és ment is a harc ez ,hogy lehet?
Nem az volt , hogy csak egyszer kell megölni?
Persze attól még simán mehettem a második pályára!
(Mikor meghaltam újra!)
Vegy ez bug volt? -
ImACeltic
őstag
Na éppen megy a stáblista.
Fő boss nem volt nehéz, egy jó hollowseaker-el sima volt. Jó sok életem volt mondjuk, 220% kb, egy nagy élet töltőt használtam el harc közben és ennyi. Itt most tényleg az idevezető út, a víz alatti pálya volt a nehezebb. A sztori az viszont nem állt össze, majd utána olvasok, hogy mit is akartak pontosan elmesélni.
Mi kell a true ending-hez?
-
válasz
ImACeltic #125 üzenetére
Valóban nincs sok vissza,de azért a vizes biome-ra készülj fel lelkileg😅 De amit írtál,hogy majdnem max damage-es fegyverrel szétszedtek,hát pedig azzal a Hollowseaker-el neked kellett volna őket szétszedni, mert oda annál jobb fegyver nem létezik👍 Én is 30-as Hollowseaker-el nyomultam ott pont a mai nap, és gyakorlatilag megsebezni sem tudtak,esélyük sem volt szegényeknek😅 Már csak 2 db relikviát kell megszereznem és platina a játék😁
-
ImACeltic
őstag
válasz
N.YCityBoy #124 üzenetére
Hát az fasza.
Én meg mondom bebiztosítom magam a havas pályán a checkpoint géppel, biztos ami biztos, talán megbasz az 5. boss. Na mind1, akkor legalább tudom, hogy már nincs sok vissza.
-
-
ImACeltic
őstag
Ez az 5. biome elég kemény, főleg amikor már a
vagyunk. Boss kapuhoz meg persze, hogy kell még 1 kulcs amit egy challenge terem után ad, de ott meg a 3. hullámba jön két ilyen polipszerű geci és jól meg is baszkodtak.víz alatt Pedig jó run volt, 1 híján max damage bónuszos hollowseaker shrapnel-el, wave-el meg 2. szintű beam portal-al.
Amúgy az volt az érdekes, hogy az 5. biome havas részén én lementettem magam a géppel 6 ether-ért, de amikor meghaltam a
lévő challenge szobában, nem éledtem újra a gépnél. Ez wtf? Átmentem volna a 6. biome-ba már? De a havas pályán nem győztem le boss-t.vizes részben -
belan
addikt
válasz
N.YCityBoy #121 üzenetére
Ügyes
.
-
-
Nekem ne mond vágom ezeket, első részben elég OP voltam, Nigtfall meg Raideket egyedül toltam már a végén😂 Rengeteg embert "kidobtunk" úgymond a csapatból, mert csak a lootért volt velünk és csak a terhünkre volt, sokat nem tett hozzá a "csapatmunkához" folyamatosan élesztgettük stb...szóval igen, egy összeszokott jó csapattal kiváló játék élményt ad👍
-
saelin
veterán
válasz
N.YCityBoy #117 üzenetére
Rengeteg a rossz (értsd: nem ügyes) játékos benne. Ez főképp a nehezebb activity-kben jön elő mint a Gambit vagy a Nightfall. Ritka hulladék loadout-okkal tudnak szaladgálni, sokszor semmiféle build gondolatával. De ez már nagyon off itt.
-
-
saelin
veterán
válasz
N.YCityBoy #115 üzenetére
Én sem játszottam vele jó sokáig, csak a campaign-okat toltam le egyedül. Most megint kedvet kapott hozzá a banda, így visszaugrottunk bele és ez nagyban köszönhető a ps5-nek is, mert 30 fps-el és 60 körüli fov-al nem volt valami élmény konzolon Destiny-zni.
Szerintem bőven jó játék a Destiny 2. Látszik rajta hogy foglalkoznak vele a készítők. -
Van aki még Destiny-zik😅 Az első rész, 1 évig pörgött nálam is imádtam, legtöbbet ebbe a játékba öltem bele időben(1200óra), volt jó csapat stb...de ez a második már annyira nem adta
Persze az elején ezt is toltam elég sokat, platina is kipattant(mondjuk ennél a játéknál nem mérvadó), aztán szét széledt mindenki
-
saelin
veterán
válasz
N.YCityBoy #110 üzenetére
Nálam most péntekig stoppon van a játék. Jön a Destiny 2 új szezonja és egy kicsit előre farmoltunk pár upgrade modult, de péntektől szabin leszek jó sokáig. Abban az időszakban azt a két boss-t megpróbálom legyűrni.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
N.YCityBoy #109 üzenetére
Mivel nála pihen a játék egyelőre, annyit tudtam meg a témában, hogy egy kard upgrade kell hozzá, amit külön venni kell talán.
-
ImACeltic
őstag
válasz
N.YCityBoy #109 üzenetére
Én se vágom a sárga aurás helyeket.
-
Hát nem dübörög ez a topik, ezek szerint már mindenki feladta😂 Na mindegy jól elbeszélgetek itt magamban, majd leírom ha megtaláltam a módját, de szerintem felesleges...
-
Valaki rájött már,hogy a sárga aurás ajtókat, hogy lehet kinyitni illetve bemenni oda? Már az összes pályán gyakorlatilag mindent összeszedtem majdnem+a secret ending is megvolt, de még mindig nem tudom kinyitni...3 trófea kell a platinához és azokat még mindig nem tudom, hogy kell deaktiválni 😅
-
ImACeltic
őstag
válasz
N.YCityBoy #107 üzenetére
Igen, most nálam is elment teljesen, miközben megbaszott egy erős frost severed.
Mai nap elég jól sikerült, legyőztem 4 boss-t. Ha már képben van az ember, akkor 1 biome kb 1 óra úgy, hogy fel is tápolja magát az ember. Lementettem a videót, az első boss 3 percig tartott.
-
-
ImACeltic
őstag
válasz
N.YCityBoy #105 üzenetére
Igen, shrapneles is.
Amúgy volt még vkinek audio bug a 4. boss elején? Mintha kábel érintkezési zaj lett volna, de aztán elmúlott harc közben.
-
-
ImACeltic
őstag
Meglett a 4. boss is elsőre. Itt is aztán volt bullett hell rendesen, de nem volt vészes a nehézség. Mondjuk van egy kurva jó Hollowseaker-em ami megidéz egy portált és az is lézerezi az ellent.
-
belan
addikt
válasz
N.YCityBoy #102 üzenetére
Persze👍
-
-
belan
addikt
válasz
N.YCityBoy #96 üzenetére
Azért a túlzásba ne esünk nem könnyű játék igaz nem bossok benne szerintem is a legnagyobb kihívás ! Hanem a oda vezető út .
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Modding és elektronikai kérdések
- LED világítás a lakásban
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hobby elektronika
- Egérpad topik
- World of Tanks - MMO
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- További aktív témák...