Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.bruszli.
senior tag
válasz mezesmaci #19008 üzenetére
Szerintem meg épp kb onnét indult,nem voltam oda a korábbi Ericssonokért.
Moto nálam csak pár típus volt,de nagyon a csillivilli dizájn széria amiket felsoroltál,én jobban szerettem a kihasználhatóbb telefonokat...nagyon sok gyártót/típust próbáltam,szerintem a Moto messze a legrosszabb volt ár/érték arányban.
BB-t meg annyit tapogattam az elmúlt 4 évben,hogy a hátam közepére sem kívánom.(#19009) KSparrow . . Ez itt még mindig a retro topic. Amúgy ha már Nokia és 5 mpx,akkor szerintem az N79 is belefér,egész jó képeket lőtt.
(#19017) draco31 . . A k800 az egyik legjobb 3,2 mpx kamerás mobil,a képeid is nagyon ott vannak.
Mondjuk én valahogy egy öszvért bírtam volna elképzelni ebből;k800 elől,k810 hátul. Az lett volna az igazi király.(#19018) mezesmaci . . Igen,mert végülis sokkal jobb kamera volt a 8810-ben... Vagy nem onnét indultunk ?
...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- BestBuy topik
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Battlefield 2042
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.