Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
goccer
aktív tag
Óriási köszönet! Nem mertem volna magamtól ráverni kalapáccsal, de 1 perc alatt elengedte szerencsére, megy is minden, mint régen.
Arra nem tudtok megoldást, hogy a Phenom II meghülyült hőmérőjét helyre lehetne hozni valahogy? A mai mutatványom előtt is már mínusz fokokat mutatott.
[ Szerkesztve ]
-
goccer
aktív tag
válasz elfelejtette #18004 üzenetére
Biztos én vagyok a béna, de hajszárítózás után izomból tekerem/ bankkártyával feszegetem és egyelőre semmi. Plusz féltem a szélső lábakat is, mert egyik másik már hajladozik, ugyan eddig sikerült visszaegyenesíteni nagyjából. Lehet holnap beviszem szégyen szemre egy szervizbe, mert most már csak rontok a helyzeten...
[ Szerkesztve ]
-
goccer
aktív tag
válasz B.Á.L.!.N.T #18002 üzenetére
Az a gond, hogy nyitott alaplapi procilefogó mellett nem fér oda a cucc, lezárt állapotban pedig nem merem erőltetni. Vagy próbáljam meg úgyis, hátha?
-
goccer
aktív tag
Sziasztok! Mi a teendő akkor, ha a proci a pasztánál teljesen összeragadt a hűtővel?
Veszem le tisztítás céljából a hűtőt és látom, hogy sikerült a procival együtt kirántani az egészet, még szerencse hogy nem görbült el semmi. Visszarakni így egyben viszont képtelenség, szétszedni a kettőt pedig feszegetéssel, eddig nem sikerült, nem is merem jobban. Van valami tippetek? Egy régi Phenom II X4 955-tel és gyári hűtőjével sikerült a mutatvány...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5-11400F 6-Core 2.6GHz LGA1200 Box (BX8070811400F) - Garancia: 2026.07.17
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 9700 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest