Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
válasz
Downsampling #23236 üzenetére
Létezik egyáltalán 4590K? mert én nem találtam (intel oldalán legalábbis nincs infó, és wiki oldalakon is semmi).
azt lehet valamit nagyon elnéztem...szerk:
ez valami OEM cucc lehetett, mert valóban van pár találat. De nem hiszem, hogy lényegében számítana ez a képességek szempontjából.. sőt a magasabb órajeles talán jobb kiindulópont lehet (persze ez nem garancia).. meg nem is ismerem annyira az intel cpu-it, hogy tudjam van-e bármilyen jelentősége a származási helynek.mondjuk szerintem ott ahol már a 4590 kevés, nem sokat segítene egy csak kicsit gyorsabb 4690 szintű cpu.. így én nem is látnék okot a nagy árkülönbségre (persze, nem ezen a logikán működik a piac).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SzoftverPremium.hu
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest