Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dlite
tag
válasz Anonymus23 #695 üzenetére
Idén áprilisig nálunk is - 29-es körzet - 8Mbit/sec volt a max....szóval olyan 14-16 óra alatt jött volna le. Szerencsére behúzták az optikát 500Mbit/s-mal így 26 perc alatt lent volt a 109Giga. Erre most valóban nem lehet panasz
RTX2060 I5-9500
-
CactuS
Arcképgyáros
Hát, hajrá, én éjfélkor biztos nem fogok nekiállni, hétvégén se lenne sok esélyem sokkal tovább fennmaradni, de hétköznap meg reggel lennék mosott sz*r. Ráér az este is, amikor már alszanak a lurkók.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
pandras83
senior tag
Bocs ha már volt a kérdés: a special edition által biztosított extrák a standard editionben is feloldhatóak lesznek idővel? Nem tudom egyelőre, hogy megéri-e a felár a standardhoz képest. Szerintetek?
Cyberfuck Patchrunner
-
jossua
tag
hogy kell elinditani h letöltse a játékot ?
Alias : Magyarbetyar
-
addikt
Üdv!
Akkor most már én is bejelentkeznék ebbe a topikba, így a start előtt, és mindjárt lenne egy speciális kérdésem. Mivel nekünk úgy bő 50-55 évvel ezelőtt még az orosz lőn a kötelező az oskolában , és emiatt a GTA V kezdeti szopásából kiindulva kérdezném, hogy van-e esetleg egy profin elkészített, teljes magyar nyelvű végigjátszás, ami ajánlott. Egyelőre ezt találtam [link] , de ha tud valaki ennél jobbat, akkor azt megköszönném."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
BigBlue69
őstag
Sziasztok.
Úgy néz ki én is átpártolok a pc-hez.. Ps4-en toltam picit.. De a legújabb patchet már meg se néztem.. -psen egyedül voltam-
Van valami hivatalosabb hír róla h mikortól lesz játszható?
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
rup1u5
nagyúr
válasz pendre54 #707 üzenetére
Esetleg ez
Ahogy látom orosz felirat van hozzá.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
veterán
-
addikt
Az, hogy kötelező volt az orosz, kb. azt jelentette, hogy nagyjából a betűket tudtuk, hogy melyik, micsoda, mert egyébként senki nem tanult. Jó, mondjuk leszámítva azt a pár embert, aki orosz szakra akart menni valamelyik felsőoktatási intézménybe. Én elvileg 10 évig "tanultam", inkább tanították az oroszt( 4 év általános, 4 év gimi, meg a főiskolán is volt még 2 év), de még egy egyszerű szöveget is nehezen tudnék felolvasni, nemhogy értsem is azt.
A hatvanas, hetvenes években, ez egyfajta ellenállás volt a szovjetek ellen, és ebben hallgatólagosan a tanárok is partnerek voltak. A gimiben gyakorlatilag csak az volt az elvárás, hogy az orosz órákon maradjunk csendben, és ne zavarjuk az a pár embert, akik a továbbtanulás miatt ténylegesen foglalkoztak az orosszal.[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
NagyonTitok
tag
Mindenki egyből story mode-dal kezd vagy jön vki egyből online kergetni a marhákat?
Never ever drink and drive!
-
Dlite
tag
válasz NagyonTitok #720 üzenetére
Én tuti story. Szeretnék belerázódni és a saját tempómban haladni. Az online-ról - konzolos ismerősöktől - csak jót hallottam, szóval utána lehet tolni azt is
RTX2060 I5-9500
-
veterán
Story!!!!!!44!4!44 négynégynégy
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
rup1u5
nagyúr
Platát rögtön megtalálod majd online ahogy szexy rucikat próbálgat
Részemről Story!Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Hansomester
tag
Van vmi listánk arról, hogy ki tolja? VAgy dsicordunk? Kellenének Rockstar Id-k, felvennék pár embert majd onlineba
"Sesshoumaru Nagyúr, biztos, hogy okos ötlet volt életben hagyni ezt a nőt? -Yaken, legközelebb nyisd ki a szemed, akkor láthatod, ez a nő már halott!"
-
Kiskokó
veterán
első 1-2 óra tuti story aztán egy kis online és alvás XD
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
NagyonTitok
tag
válasz Hansomester #724 üzenetére
Nem rossz ötlet, de ki tudja, miféle haramiák garázdálkodnak ezen a fórumon.
Majd megnézem otthon, mi a rockstar acc-om.
...csak aztán semmi "túl a barátságon"!!Never ever drink and drive!
-
CactuS
Arcképgyáros
Skacok!
Kértem
funkciót a topikra, mivel elég hosszú a történet és vannak akik lassabban haladnak. Ha eljön az idő, mindenki használja ízlése szerint.spoiler [ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
negyven2
veterán
Nem hivatalos a dolog, de elviekben a játék Globális Launch-al indul majd holnap GMT+1-kor, ami Magyarországon November 5. 14:00.
Amiben van igazság, ugyanis konzolokon is mindig ekkor jöttek az upadte-ek (ami ugye GTAO eseten csütörtök 11-óra).#688 ron8: Magának a játéknak a szövegkörnyezete kb. 2 000 oldal hosszú, vagyis lenne mit fordítani (pl. eleve szinte minden NPC-vel tudunk pár mondatott beszélni a sztoriban, de igaz ezek egy része ugyan az a szöveg). Amúgy még pár érdekesség, hogy pl. 300 000 különböző animáció található a RDR2-ben, 1 200 embert vett részt a játék Motion Capture részében akikből 700-nak saját szövege is van (az 500 000 sornyi szövegböl!
#699 CactuS: A TheVR-ban ne vitték végig a sztorit, plusz ők az un. rossz befejeződéssel zárták a játékot. Van még egy "jó", meg rosszabb is, de igazából nem sokat változtat, hogy melyiket kapod meg (ez alapvetően a saját moralitásodtól függ, hogy hogy végződik). A játékban lévő lovak meg valószínűleg Peter Griffin r*tardált lováról mintázták, mert rengetegszer csinál hülyeséget (pl. max. sebességgel telibetalálja a környék egyetlen fáját, vagy megbotlik egy ököl nagyságú közben, egymás után többször is
#705 pandras83: Nem, a Special/Ultimate extráit csak ezekben a kiadásokban érhető el! Utólagos Upgradre nincs lehetőség (legalábbis konzolon az elmúlt egy évben max. akkor letehet ha megvetted újra a játékot újra)
#707 pendre54: Igazából a játék mindig mutatja, hogy hova kell menni és mit kell csinálni, maximum a sztorit nem fogod érteni, de erre jók a YouTube videók.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz negyven2 #728 üzenetére
Igen, megnéztem azt hiszem a pozitívabbat is, azt a változatot, ahol
, illetve az utána következő dolgokat egy másik streamnél.a felkelő nap van a szarvassal Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
veterán
válasz NagyonTitok #731 üzenetére
Igen, mint a GTA V esetén...
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
gyimger
őstag
Addig hátha befejezem az első részt, elvileg most jön az "A nagy mexikói vonatrablás". Amúgy a Game Debate tette közzé az infót, nem a Rockstar, úgyhogy éjfélkor itt fogom nyomkodni az F5-öt.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
negyven2
veterán
válasz NagyonTitok #731 üzenetére
konzolos kiadáshoz ma jött egy 3GB-os fix, de ez valószínűleg nem befolyásolja a PC-s kiadást.
CactuS Igen a játék végét az határozza meg, hogy
hogyan viselkedsz a játékban, és ez alapján van vagy a fejlövés és farkas (rossz bácsi voltál), vagy a napfelkeltében lévő, szarvasos békés eltávozás (kedves és segítőkész voltál mindenkihez, plusz megcsináltál egy kettő csak ilyenkor elérhető mellékküldetést). Illetve van a harmadik, amikor önző vagy és csak a pénz érdekel (pedig tudod, hogy ugyis meghalsz...). Ezek alapján változik kicsit az, hogy hogyan emlékezek majd meg rólad az epilógusban az ismerősök) gyimger: Ezért is írtam, hogy nem hivatalosa, de az Update-ek ekkor jönnek. Amúgy pl. Új-Zélandon, Ausztráliában is már 0-ra elmúlt (ötödike van) és ott se indult el, illetve amikor nálunk éjfél lesz az az USA-ban még csak este 6ET.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Amúgy ha már RDR1 (2010), azért durva, hogy One X-en mit kihoztak belőle az Enhanced One X kiadással (aminél igazából a játékba nem nyúltak bele, hanem a One X hardvere és a BC megoldásainak hála néz ki így.
-
negyven2
veterán
Nyugodtan lehetsz,
. Amúgy én valamiért a játékok döntő többségében nem tudok gonosz lenni, mert a legtöbbnél a gonosz egyenlő a bunkó taplóval.mert azon kívül amiket leírtam igazából nem változtat semmit (kivéve azt a pár mellék küldetést nem éred el, mert negatív a honor szinted) “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
Ja, azt én is szoktam, de itt igazából a játékbeli döntéseknél nem szeretem a negatív dolgokat csinálni (bár azért van olyan eset amikor nyugodtan lehet. Amúgy nyugodtan lemészárolhatód a fél térképet, hogy ha utána visszaviszed pozitívba a honor-od szintjét. Megemlíteni megemlítik majd, hogy nem szívesen látnak itt amiért kiirtatod pl. Valentine-t de ennyiben ki is merül az egész.
De online-ban rendszeresen csinálom azt, hogy segítek a rendőrségnek néha új tagokat toborozni. Mármint, hogy muszáj lesz nekik toborozni, különbem elfogynak .
-
gyimger
őstag
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
gyimger
őstag
Hát nem meglepő módon az NVidia a 2070-2080 kártyáit ajánlja a játékhoz, 1080p/60FPS-hez, szét is szedik őket a kommentekben. De nyilván azokat akarják eladni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest