Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dlite
tag
A gépi "magyarítást" - ha jól olvasom - nem éri meg feltenni az eredeti játékra? (nem használok tört verzíót egy játéknál sem)
RTX2060 I5-9500
-
Dlite
tag
Köszönöm. Jellemző hpgy pont akkor játszanék amikor nincs Offline meg nem indul, mert az írja ezen a gépen még nem játszottam így nem tud offline sem indulni. Valóban az a 1050Ti-os gép már a lányom szobájában van - többek között - ezért is akartam megnézni milyen egy RTX2060-nal Na mindegy akkor meghal Andariel nidghtmare-en
RTX2060 I5-9500
-
Dlite
tag
Sziasztok. Ma elővettem a játékot, mondom elkezdem újra. Feltelepítettem, a Rockstar launchert, a játékot.....és semmi. Nem indul. Azt írja offline módban vagyok. Bejelentkezek, még a honlapon is. Minden rendben. A játék meg nem indul. (technikailag minden rendben van, net van RTX2060, I5-9500, 16Giga) Van valami okoság amit már elfelejtettem?
RTX2060 I5-9500
-
Dlite
tag
Néha teljes erkölcsi válságba sodor a játék :
Egy aranyásó nekem esett, pedig semmit nem akartam csak sétálgattam a vízparton. Levertem erre meghalt. : Meg a pénzbehajtás sem esik jól. Eddig mindig pozitív karaktereket "alakítottam". Érdekes RTX2060 I5-9500
-
Dlite
tag
Egy évet vártam erre játékra. Most hogy végre kijött PC-re is, meg vettem egy PS4-et Aki okos az okos na...
RTX2060 I5-9500
-
Dlite
tag
leírom nekem mi a legnagyobb bajom a játékkal. Én egy lassú nézelődős olvasgató játékos vagyok. Szeretek a saját tempómban haladni. Munka, család, otthoni dolgok mellett már nincs annyi időm, mint régen, örülök ha ilyenkor 2-3 órákat tudok úgy játszani, hogy ne keljen valaki dolgát itthon megoldani....Na szóval Hosea-s küldi, menjünk el vadászni, de előtte adjuk el a lovat, vegyük meg a másikat (ugye az extrába kapott ingyen ló...) táborból indulás párbeszéd sztorizgatás a lovagolás közben, be a stable-be, párbeszéd, sztorizgatás ló és kellékek nézegetése.....indulás medvére vadászni, párbeszéd sztorizgatás. Nyúl vadászat, párbeszéd, sztorizgatás. Nyúl becserkészés, főzés, craftolás, alvás. Reggeli, párbeszéd, sztorizgatás. Csali keresés, párbeszéd, sztorizgatás, craftolás. Nyom keresés. Ez nekem olyan 2 órámba került. Természetesen nem lehet közben menteni.....Elveszítem a nyomot és hová tesz vissza????? A TÁBORBA a KÉT ÓRA ELEJÉRE!!!!!!! (persze közben a két gyerkőc felébredt és marha fontos nekik az apukájukat csesztetni mindenféle dologgal...)Na most tartok ott hogy elmegyek a Rockstarhoz...eh, inkább nem írom le, mert még a fórumról is kitíltanak. Idegállapotban vagyok Máónika.......
RTX2060 I5-9500
-
Dlite
tag
válasz peterson79 #1607 üzenetére
Ez engem is érdekel. Ma lőttem egy hegyi kecskét, megnyúztam, bevittem a táborba de semmi. Igaz a nyúzásnál kaptam 5 húst azt elfogadta.
RTX2060 I5-9500
-
Dlite
tag
Azért azt is vedd hozzá, hogy akinek meg megy tökéletesen - mint pl. nekem - nem sírják tele 3 percenként a fórumokat. Nálam még mindig az van hogy ha 100 emberből 50-nek megy, 50 meg a főmenüig nem jut el, ott esélyes hogy az saját hiba.....1050TI I3-8100 High beállítások (kicsit finomítva) és teljesen jól játszható, és szép a játék! Csak story mód! tehát az online hibákról nem tudok nyilatkozni.
RTX2060 I5-9500
-
Dlite
tag
Na most baszott fel és hagytam abba. Nem lehet B+ menteni csak ahol Ő engedi.....elbuktam egy küldetést (még csak most tanulom a játékot). Az első vonatrablást.....jó újra kezdem. Visszatesz jó fél órával..eh mondom jó kezdjük újra, majd elmentem menet közben. "Végigszenvedem " újra a felvezetést, lovaglást, beszédet...hát nem lehet most menteni. Hát persze hogy megint elbuktam.....ennyi volt mára, fantasztikus.......A jó hír viszont, hogy szépen megy a játék, már a rövid akadások sem voltak ami tegnap elő-elő jött. (I3-8100, 1050TI)
RTX2060 I5-9500
-
Dlite
tag
válasz ScomComputer #1335 üzenetére
Megkötözni és elvinni a táborba.....mondjuk tegnap óta az egész vadnyugat az én lasszózásomon röhög....
RTX2060 I5-9500
-
Dlite
tag
-
Dlite
tag
Én is keveset játszottam - munka, család - de én még nem tapasztaltam a rengeteg hibát amit itt írnak (I3-8100, 1050Ti). Egyedül a megakadó kép volt néha zavaró, de azt úgy is javítják. Ráadásul van akinek előjön van akinek nem. Szóval azért ilyenkor felmerül a kérdés, hogy nem az illető gépével vannak bajok? Mert ha MINDENKINEK szar akkor oké, a Rockstar a hunyó, de két "ugyanolyan" gépnél az egyiknél szar a másiknál jó...na persze....
RTX2060 I5-9500
-
Dlite
tag
Szia 1050TI I3-8100 16Giga RAM. A gép által adott 'medium' beállításoknál levettem a 'shadow'-t low-ra....nagyon ritkán megakad a kép, de nem zavaró, jól játszható. Még majd finomítgatom a beállításokat, de ma már fáradt vagyok Közben Achar betette a saját 1050Ti-s beállításait, ki is próbálom
[ Szerkesztve ]
RTX2060 I5-9500
-
Dlite
tag
Látod ezért vagyok én lusta. Van egy progi ami tökéletesen működik mindig a legújabb drivert teszi fel és egy gombnyomásra optimalizálja a játékot a gépedhez. Így nem kell kutakodnom csak nyomni egy gombot. Persze ez lehet az én lustaságom csak és valóban jobb manuálisan mindig keresgetni.
RTX2060 I5-9500
-
Dlite
tag
Nem értek egyet. Ahogy a többiek is írták a GeForce Experience egy remek kis alkalmazás Leírod, hogy nem találod az aktuális patchet, majd mondod hogy a progi meg szar...amiben alapból benne van és már szedheted is le Ráadásul nagyon faszán egy klikkel beállítja a játékaid a gépedhez. (amit persze még egyénileg is alakítgathatsz..)
RTX2060 I5-9500
-
Dlite
tag
válasz NagyonTitok #720 üzenetére
Én tuti story. Szeretnék belerázódni és a saját tempómban haladni. Az online-ról - konzolos ismerősöktől - csak jót hallottam, szóval utána lehet tolni azt is
RTX2060 I5-9500
-
Dlite
tag
válasz Anonymus23 #695 üzenetére
Idén áprilisig nálunk is - 29-es körzet - 8Mbit/sec volt a max....szóval olyan 14-16 óra alatt jött volna le. Szerencsére behúzták az optikát 500Mbit/s-mal így 26 perc alatt lent volt a 109Giga. Erre most valóban nem lehet panasz
RTX2060 I5-9500
-
Dlite
tag
Én vettem egy Xboxot. Mert hát miért ne. De egyszerűen nem jött be, eladtam. Maradok a PC-nél. Valóban vicces azt feltételezni, hogy az idősebb - - korosztály félelemből nem vált konzolra. Neked ad pluszt, nekem semmit nem adott. Így eladtam. Ha valami nem jön PC-re hát nem játszok vele..így is van csilliárd játék amivel lehet játszani
RTX2060 I5-9500
-
Dlite
tag
Nem is tudom mikor vártam játékot így utoljára...talán a WoW Battle for Azeroth-ot. Igaz azt jól beoptuk, mert olyan szar volt hogy csak na Ha lenne szabim tuti otthon maradnék 5.-e után
RTX2060 I5-9500
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest