Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dlite
tag
leírom nekem mi a legnagyobb bajom a játékkal. Én egy lassú nézelődős olvasgató játékos vagyok. Szeretek a saját tempómban haladni. Munka, család, otthoni dolgok mellett már nincs annyi időm, mint régen, örülök ha ilyenkor 2-3 órákat tudok úgy játszani, hogy ne keljen valaki dolgát itthon megoldani....Na szóval Hosea-s küldi, menjünk el vadászni, de előtte adjuk el a lovat, vegyük meg a másikat (ugye az extrába kapott ingyen ló...) táborból indulás párbeszéd sztorizgatás a lovagolás közben, be a stable-be, párbeszéd, sztorizgatás ló és kellékek nézegetése.....indulás medvére vadászni, párbeszéd sztorizgatás. Nyúl vadászat, párbeszéd, sztorizgatás. Nyúl becserkészés, főzés, craftolás, alvás. Reggeli, párbeszéd, sztorizgatás. Csali keresés, párbeszéd, sztorizgatás, craftolás. Nyom keresés. Ez nekem olyan 2 órámba került. Természetesen nem lehet közben menteni.....Elveszítem a nyomot és hová tesz vissza????? A TÁBORBA a KÉT ÓRA ELEJÉRE!!!!!!! (persze közben a két gyerkőc felébredt és marha fontos nekik az apukájukat csesztetni mindenféle dologgal...)Na most tartok ott hogy elmegyek a Rockstarhoz...eh, inkább nem írom le, mert még a fórumról is kitíltanak. Idegállapotban vagyok Máónika.......
RTX2060 I5-9500
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte GeForce GTX 550 Ti 1Gb
- Új Magneplanar 1.7i hangsugárzó-pár. Csak kibontva volt. Gyári csomagolással! Végállomás is lehet!
- Apple iPad 9 gen. 10.2 2021 Wi/fi 64 GB Space Grey üvegfóliával és tokkal
- 1013 Eladó Dell Latitude 5590 15" i7-8650U/16GB/256GB Gyári Magyar bill patika állapotban
- Corsair 16GB KIT DDR4 2800MHz CL14
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest