Hirdetés
- Baldur's Gate 3
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Elden Ring
- PlayStation 5
- Last Epoch
- Xbox Series X|S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z.m.Z
aktív tag
Én bevallom töredelmesen, hogy PS-re megvettem rendesen bótban lemezen, de PC-n a tört verzióval játszottam eddig. De most, hogy így rákattantam és pont akciós is lett a Steamen, megvettem. Na azóta folyton kifagy, ha egy-két percnél hosszabb időre szüneteltetem a játékot, visszalépés után pár másodperccel megáll, majd rákérdez, hogy várok, vagy zárja be? Ha várok semmi, egyszer úgyhagytam lefeküdtem, reggelig se oldotta meg. Ha azt kérem, hogy zárja be, akkor bezárja, de a win fagy le olyannyira, hogy csak áramtalanításra áll le a gép. Ma elkezdte azt, hogy belépés után kis lovaglás és crash. Éppen azon töröm a fejem, hogy visszakérem az árát és visszateszem a kajlit, mert az ment hiba nélkül full-fullon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Hardcore café
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házimozi belépő szinten
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung NP300V5A-S07HU, i5 2410M, 2 Gb RAM, 60 Gb SSD, GeForce GT 520MX dedikált VGA
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- HP ProBook 455 G3 AMD A8-7410 AMD Quad Core Radeon R5 Graphics + Radeon R7 M340 2 GB dedikált VGA
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest