Hirdetés
-
GAMEPOD
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
szponzor #1417 üzenetére
Én samba megosztást használok, sokkal kényelmesebb, mint kábelt keresgélni. ES File Explorer meg hibátlanul kezeli.
Köszi szépen az infót,
ez a megoldás lehet nekem is jó lenne, mert én is ES File Explorert használok, + jobban szeretem hálózatról tölteni a telefont mint gépről.
Tudnál adni egy leírást, hogy te hogy csináltad a megosztást a telefon és a gép között? Ha itt esetleg off nagyon, akkor mehet privátba is, bármilyen infót előre is köszi!Rákérdezek majd egy Linuxos fórumon is, egy Ubuntus leírást már találtam, de az nekem (openSUSE) nem biztos hogy egy az egyben alkalmazható. Egyelőre most az Airdroidon, illetve a Dropbox vagy a Google Drive használatában gondolkozom, nem tudom melyik lenne ez egyszerűbb, mert nekem elég lenne ha a fájlok mozgatását jól meg tudnám oldani, nem akarok gépről sms-t írni vagy hasonlók, ti mit gondoltok, mivel járnék jobban?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest