Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medocsabi
addikt
Vicces, hogy ezeket az akciókat egyesek már követelik!
Mert az ugye jár, sőt kötelező a MS-nak az amúgy 3.000ft-os szolgáltatást 200ft-ért adni, mert ha nem akkor egy szemét sz@ cég. Ezek az emberek szoktak az ingyenes goldos játékoknál is fintorogni. Mert minden JÁR. Én sem tudom megvenni most 200ft-ért, pedig nagyon jól jönne, mégsem kürtölöm tele a netet a siránkozásommal. Tudomásul vettem, írtam a supportnak hogy mizu, várom a válaszukat.ha megírják hogy nem jár, hát így jártam. Nem fogok a kardomba dőlni.
-
mike1334
veterán
válasz
Carlos Padre #15 üzenetére
Ha olvasod az xbox topikot, akkor látod, hogy van vmi bibi a game pass akciós ára körül, mert van akinek 200 forintot ír ki árnak, de ha rákattint, hogy megrendelem, akkor már 3000 forintot akar levonni. Vmiért rosszul kezeli a rendszer.
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre #14 üzenetére
Mégis mit, kíváncsivá tettél. A tiédről sem érdemes vitatkozni.
és IGEN, EA Access kell a BF5 trialhoz, én már kipörgettem a 10 órát, és te? Már megszoktam hogy ha nincs igazad akkor csak dobállózol a levegőbe a szavakkal.
Én sem tudok akciós GP-t venni, szeptember 20. után lejárt előfizetéssel rendelkező usereknek nem dobja be az 1 $ dealt. -
törölt tag
válasz
Carlos Padre #9 üzenetére
BF5 trialnak mi köze a Game Passhoz? Ahhoz EA Access kell.
-
h377
tag
Sziasztok!
Ha megveszem a 6 hónapos Game Pass-t ajándékként, akkor azt később én fel tudom használni? Ilyenkor kulcsot adnak vagy a vásárláskor meg kell adni egy XBOX Live account-ot, hogy kinek veszem?
Köszi a választ!
-
mike1334
veterán
Nem mindenkinek engedi az akciós árat, akkor se ha nem aktív a game pass most..azt hiszem a szeptember 20. a bűvös dátum, ha az előtt járt le az előző akciós game passod, akkor megveheted 200-ért. Viszont a féléves csak 7500 forint, annyi pénzért se rossz, pláne, ha forzázni is akarsz. Mondjuk a Motorsport 7-et is betehették volna már akkor
A "régi" Ori már be is került a game passba?
-
tiborv
aktív tag
válasz
Carlos Padre #9 üzenetére
Van aktív game passod?
-
Carlos Padre
veterán
Oké, ez a Microsoft miért ilyen gusztustalan fasz cég? Gondoltam megnézem már a BFV trialt és mindenütt jön az arcomba a gamepass, hogy Join now for £1, de ha rámegyek már sehol nincs az ajánlat, csak az egyhavi a szokásos 7.99ert meg a hathavi akciósan. Elmennek már a picsába de tényleg.
-
Foldy
csendes tag
válasz
Carlos Padre #1 üzenetére
200-ert egy hónapig újra nyomhatod. Akció van.
-
saelin
veterán
válasz
rottenbull #2 üzenetére
Először azt hittem elírtad a Sea of Thieves-t.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
rottenbull #2 üzenetére
Mutant Year Zeronak amúgy örülök mert terveztem megvenni.
-
rottenbull
senior tag
A Thief of Thieves, a Mutant year zero es a void bastards trio nalam elviszi a hatan a showt.
-
Carlos Padre
veterán
Hm, hogy pont most járt le, a Hellbladet azért megnéztem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Többek közöt a PlayerUnknown's Battlegrounds és a Hellblade: Senua's Sacrifice is elérhető lesz az előfizetők számára.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- PS4 FAT 1TB Dobozával + 2 kontroller + 3 játék
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest