Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi MI9 Lite (pyxis)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobdetroit81
csendes tag
válasz jimi0303 #793 üzenetére
AOD nél alapból nem működik, kell hogy be legyen kapcsolva a képernyő.(bár lehet hogy valahogy be lehet állítani, nem próbáltam) Miui 11 stockon (eea-n) probaltam, és xiaomi.eu 11 deven is megy. Lehet valami felolvasó komponens is kell hozzá hogy válaszolni tudjon és ne csak keressen.(ez megy angolul nekem)
-
jimi0303
csendes tag
Idepofátlankodok az egyik hozzászólásod alá, lenne egy kérdésem. Több helyen hallottam már, hogy ha EU Priority Shippinget választok akkor nincs áfa, vám, vámkezelés.. Ez valóban működik? Tehát ha a képen látható módon megrendelem a telefont akkor semmi extra költségem nem lesz rá? [link]
-
nfsu17
veterán
kuponkódot be kell írni, csak akkor lesz annyi az ár.
EU priority-t kell választani a szállításnál fizetés előtt.
global rommal fog jönni, amin van magyar nyelv, de nem tud annyit (vagy nem olyan jól most), mint a xiaomi.eu rom, ami feltehető rá "hekkeléssel", de ahhoz nem árt érteni kicsit -
jimi0303
csendes tag
válasz bobdetroit81 #791 üzenetére
Köszönöm a gyors választ! Tehát kikapcsolt kijelzőnél, mondjuk AOD-nál is hallja? MIUI 11-en, vagy 10-en vagy még? Igazából én vettem a telefont amin teszteltem kb. 5 napja, gondolkodás nélkül frissítettem is 11-re, majd körülbelül 3-4 órán keresztül próbálkoztam a beállítással, sajnos sikertelenül.. Más telefonokon simán megcsináltam, tehát magát a módszert ismerem, csak ezen nem ment. Nem tudom mit csinálhattam rosszul, egyébként magát a telefont is angolul használom, szóval nem értem mi lehet a baj. Azóta tovább adtam lakótársamnak aki resetelte a mobilt, neki sem sikerült életre hívnia ezt a funkciót.
[ Szerkesztve ]
-
jimi0303
csendes tag
Sziasztok!
Egy funkcióval kapcsolatban lenne kérdésem azokhoz akiknek már van ilyen telefonjuk. Tökéletesnek tűnik számomra a telefon, viszont kipróbáltam egyet és kinyomott kijelzőnél az "okay google" parancsszóra nem hallgat a készülék, pedig ez Note 8 Pro-n és a sima 9-en is remekül működik. Amit próbáltam mobil már MIUI 11-en volt. Valaki meg tudna erősíteni, esetleg cáfolni, hogy nála működik-e ez a funkció? -
Winnie The P
őstag
Az 1 percre az alvó módot értettem, Tudom az más, mielőtt valaki kioktatna. Most annyit próbálok még ki, hogy a tok felső részén van egy keskeny kivágás a szelfikamerának, és ezt letakarom.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
ginola
addikt
Sziasztok
Honnan érdemes jó áron ezt a telefont megrendelni ?
-
msaca01
tag
válasz Winnie The P #783 üzenetére
Erre a tokra csak azt tudom mondani ha be van zárva lekapcsolja az AOD-t de amint kinyitod bekapcsolja rögtön. Igazából így azt sem értem már mi a problémád. És olyat hogy 1 perc ütemezés nincs is, nem tudom te mit állítgatsz.
[ Szerkesztve ]
-
Winnie The P
őstag
válasz DroiDMester #781 üzenetére
Olvass vissza, és látni fogod milyen tokban van a telefon!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
rellif
senior tag
válasz DroiDMester #781 üzenetére
Lehet nem is baj, ha ezek tisztázva vannak.
Minden ilyen infó hasznos. -
nagyúr
válasz Winnie The P #775 üzenetére
sz.tem meg veled van gond!...........
Tudni kéne hogy mi az az AOD és mire való és hogyan működik!
Csak akkor kapcsol ki teljesen ha sötét van(pl éjszaka mikor alszol) vagy pedig benne van a nadrág zsebedben(ugye ott is sötét van elvileg)
Próbáld ki tedd le az asztalra, és a képernyő felső 3.centis részét takard le egy papír zsepivel, néhány perc múlva látni fogod hogy teljesen kikapcsol!
Az AOD nek ez a lényege hiszen benne van a nevében Always On Display tehát folyamatosan bekapcsolva marad az amit beállítottál hogy megjelenjen rajta, csak akkor kapcsol ki amikor feltételezi(huzamosabb ideig sötétben van) hogy nem használod!
redmi note 4.hez mit akarsz hasonlítani? abban egy mezei IPS kijelző van ott nincs AOD max valami annak gúnyolt valami!
[ Szerkesztve ]
-
msaca01
tag
Nekem nem úgy van beállítva ahogy neked. Nálam ütemezve van 23-tól reggel 7-ig ki van kapcsolva, amúgy állandóan működik, de ha sötétben van a telefon, egy kis idő múlva lekapcsolja az AOD-t, de amint fényt érzékel vissza is kapcsolja ahogy azt kell. A felébresztés dupla kopp, vagy emeléssel nincs bekapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
nagyúr
Hogy tudod 1 percre állítani?
Két időpont között tudod beállítani, hogy mikor működjön. Vagy bekapcsoltad, hogy 18:00-tól mondjuk 18:59-ig menjen, és 19:00-kor még ment?Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
msaca01
tag
Nekem semmi gondom nincs az aod-vel. Ha sötétben van 2 perc és magától lekapcsol, ha fényt érzékel akkor pedig be. Nem tudom nálad mi lehet a gond.
-
Winnie The P
őstag
válasz Atomgeszi #772 üzenetére
Na, 20 percig nem nyúltam a telefonhoz, amikor ránéztem ment az aod. Az ütemezés 1 percre van állítva. Ekkora egy fost. Most nagyon nagyot csalódtam a xiaomiban.
-
Winnie The P
őstag
válasz Atomgeszi #772 üzenetére
Hát nem tudom. A redmi note 4 nem csinált ilyet sose. Most kipróbálom, hogy mennyit kell várni!!!!
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Winnie The P #771 üzenetére
Mert kell neki egy kis idő, amíg kikapcsolja, nem rögtön kapcsolja ki, nincs ez másképp más Xiaomi telón sem
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Winnie The P
őstag
válasz Winnie The P #770 üzenetére
Kikapcsoltam az aod-t a picsába. Ez egy rakás sz@r. Majd ha kijavítják akkor esetleg visszakapcsolom.
-
Winnie The P
őstag
A fényképezőnél be volt kapcsolva. De úgy sem kapcsol ki az aod, hogy most már bekapcsolt állapotban van a zsebmód!!!!
-
nagyúr
válasz bobdetroit81 #768 üzenetére
azért meg akinek olcsóbb(10-15.e ft) kategóriás PC háza van ott az előlapi kivezetések silány minőségű kábellal vannak kivezetve és instabil működést okoznak!
-
bobdetroit81
csendes tag
válasz DroiDMester #766 üzenetére
Amúgy miért csak a hátlapi USB jó?
-
rellif
senior tag
válasz Winnie The P #765 üzenetére
Eddig én sem használtam, de többször "bekapcsolva" vettem ki a zsebéből. A fényképező beállításoknál is legyen bekapcsolva.
-
nagyúr
leírtam mit csinál!
letöltöd a leg frissebb Fastboot rom ot =>
V11.3.3.0.PFCEUXM_20191101.0000.00_9.0_eea_47cee59052.tgzletöltöd a MiFlash progit => Miflash v2018.5.28.0
progit kicsomagolod a C.meghajtó gyökerébe és elindítod(XiaoMiFlash.exe) rendszer gazda ként
a letöltött V11.3.3.0.PFCEUXM_20191101.0000.00_9.0.tgz -t is kicsomagolod előbb egy V11.3.3.0.PFCEUXM_20191101.0000.00_9.0_eea_47cee59052.tar -t fogsz kapni ha kicsomagolod! ezt a tar fájlt is ki kell csomagolni és fogsz kapni egy V11.3.3.0.PFCEUXM_20191101.0000.00_9.0_eea nevű mappát ezt a mappát szintén a c.meghajtó gyökerébe másolod.
az miflash progiban bal felül a select gombal be tarlózod a c.meghajtóra kimásolt pyxis_eea_global_images_V11.3.3.0.PFCEUXM_20191101.0000.00_9.0_eea mappát(nem kell bele lépni csak a mappát kell beadni)
ha jól csináltad ilyet kell látnod
ha megvan a telót rádugod a PC.re fastboot módba(szerelő nyulas kép) csak hátsó USB portot használj(előlapi nem jó!!!!)
és nyomsz a progin jobb felül egy refresh gombot ekkor meg kell hogy találja a telót alul ki kell írnia a listába
így
jobb alul a progibal a clean all-t jelöld ki!
és most jobb felül rányomsz a Flash gombra és vársz amíg végez ha kész magától el fog indulni a teló, a kábelt és a progit ne piszkáld addig amíg a telón meg nem jelenik a MiUI11.es logó, ez kb 5-8.perc várj türelmesen!
Ha végzett egy gyári állapotú telód lesz és kezdheted a TWRP telepítést elöről!
[ Szerkesztve ]
-
Winnie The P
őstag
Nincs, szerintem. Legalábbis én nem kapcsoltam be. Most bekapcsoltam. Akkor ez lehetett a "baj"?
-
rellif
senior tag
válasz Winnie The P #763 üzenetére
Zsebmód be van kapcsolva?
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Vettem egy ilyen tokot ( [link] ), és úgy vettem észre, hogy az aod folyamatosan megy, nem kapcsol ki. Semmit nem állítottam, az új tok előtt a sajátjával volt használva. MIUI Global 11.3.3 Kell valamit állítani a tokhoz?
[ Szerkesztve ]
-
Zoli2
aktív tag
Teamviewer segítségével ha valaki szívesen ránézne a készülékre az esti órákban és megpróbálná feléleszteni megköszönném. Priviben kapok egy számot visszacsörgök.
-
nagyúr
Nekem van Mi9 Lite és Mi9T Pro is, hangminőségben nem jobb a T Pro sem!
De nagyon nem mindegy milyen ROM van a telón, a gyári rommal rettenetes rossz volt a T Pro(előtte egy Mi MIX2s.t használtam, az mérfölerkkel szebben szólt) de ahogy feltettem a Xiaomi.EU ROM.ot sokkal jobb lett a hangminőség és hangerő(a Mix2s azért még így is szebben szól)
Az mi9lite gyári rom.al is tűrhető, eu.romot majd csak csütörtök délután tudok feltenni(akkor fog letelni a bl nyitás ideje)
-
Atomgeszi
nagyúr
A Global ROM-on az AOD értesítés kijelzés még hiányos. Xiaomi.eu -n jól működik.
A global ROM-ra kicsit lassabban jön a javítás. De mivel dev-en már rég működnek jól, csak idő kérdése,hogy globalra is megjöjjön a kibővített AOD értesítés kijelzés.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Norby86
őstag
válasz novinyul #741 üzenetére
LG-t nem vennék mert nagyon kedvelem a MIUI felületét, nehéz lenne váltani és üzemidőben sem hoznák ezt a szintet és nagyon drága. Annyiból már bőven Mi 9 T Pro-t vennék, abban is van DAC elvileg, de nincs annyi pénzem telefonra. Ez a max 70 amennyi van nekem most rá. Ebben a kategóriában meg gondolom bestbuy ez a készülék.
AOD-nak mi a baja?
-Norbi-
-
rellif
senior tag
Gyári kábelt használsz?
Rendszergazdaként futtatod a parancssorból?
USB hibakeresés engedélyezve van? -
szunyi777
őstag
-
nagyúr
Fastboot mód(usenkás szerelő nyúl) kikapcsolni nem lehet csak hosszan nyomva újraindul a teló ha van működő tendszer a telón, akkor az elindul ha nem tud bootolni akkor vissza megy faboot módba
Ja végkèp nem boldogulsz fel kell telepíteni egy fastboot rom ot miflash progival az vissza tesz mindent a helyére
Olvass visszább belinkeltem a rom.ot is hozzá, és a program használatát is leírtam
[ Szerkesztve ]
-
Zoli2
aktív tag
válasz DroiDMester #751 üzenetére
Intel platform.
Az normális, hogy a készüléket nem lehet a power gombbal kikapcsolni? -
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.