Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi MI9 Lite (pyxis)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferrarer
tag
Sziasztok,
Ha belakott android 9-et frissítek 10-re, mindenképp kell hard reset?
Mi lesz ha nem nem nyomok resetet? -
vilmaboy
őstag
hogyan lehet beállítani hogy a Facebook alkalmazás elindítása akkor ne ajánlja fel a Messenger jelszó automatikus beírását? Jobb szeretném minden alkalommal magam begépelni a jelszót. A jelszavak kezelése gombra nyomva csak a messenger jelszót tudom törölni. Azzal nincsen semmi bajom hogy a messengert használja a telefon automatikusan de a facebookba ne ajánlja fel a bejelentkezést.
illetve hol lehet beállítani azt hogy ha ki van kapcsolva a telefon képernyője és kapok esetleg egy üzenetet e mailt vagy bármit az jelenjen meg a képernyőn. Pontosabban az üzenet szöveget nem szeretném megjeleníteni csak azt hogy érkezett valami. kár hogy nincs a készülék elején figyelmeztető LED Csak a hátulján a villogó felirat...
[ Szerkesztve ]
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
eisento
addikt
-
Tomasz72
aktív tag
válasz ilkaművek #3589 üzenetére
Érdekes..
Fájl átvitel módban rádugtam én is a gépre, és csak egy darabig látszik...
Lehet, hogy a 10-es frissítés nyírt ki valamit..
Viszont már Sonyericsson-on is használtam a MyPhone explorert, azon van előnézeti kép...T
[ Szerkesztve ]
Hotel Golf Seven Whiskey Bravo Foxtrott @ HG6RVA
-
eisento
addikt
Hali. Ma megszivatott a teló rendesen gyári 10-es droid, folyamatosan elment a net. 4g volt net viszont elment visszajott...
Csináltam részét idáig jó. Ha szivat felrakom a xiaomi.eu-t újra... Kurva száját. Ráadásul nem jegyzi meg a Bt hangerőt visszarakja félre...
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
ilkaművek
friss újonc
Nagyon hálás lennék egy kis segítségért.
Xiaomo mi 9 lite. Szeretném a fotókat win10 PC re áthelyezni, mert az ottani két képszerkesztőmet használom kézműves termékeim fotóinak szerkesztéséhez
Amikor megjelenik a Mi 9 SD kártya, DCIM Kamera, és áttenném a PC megfelelő könyvtárába a fotókat, (mivel ott szeretnék rajta babrálni, ) a nézetben nem ad miniatűr képeket, csak ikon, részletek. stb. A mappa beállításokat már megnéztem, kipipáltam, amit kell, de a helyzet változatlan. Korábbi telefonom fotói látszanak miniatűrben az új, xioaomi fotók pedig nem
Az is bosszant, hogy áthelyezést követően is ott maradnak a telefonon a képek. Mintha csak átmásolnám.
Elnézést, látom, hogy itt ennyire laikus kérdések nem annyira szoktak felmerülni, de google nem segít nekem és nagyon kellene a megoldás.
Köszönöm, ha valaki válaszol.
Ili -
vilmaboy
őstag
Sziasztok!
Most vásároltam egy mi 9 lite-ot az S9 után (betojt). Volna pár kérdésem.
- Hívásrögzítő van e a telefonban és ha igen, hol találom?
- Milyen üvegfóliát illetve tokot javasoltok a telefonra?A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
retesz147
addikt
Igen, köszi!
Félek, hogy nem fog tetszeni, ezért nem akarunk sok pénzt elsőre, mert ha nem jön be a péklapát méret és a rendszer, akkor ne legyen nagy "bukó".
Vártam a Mi10-et, de ott is már borsos az árcédula, mint az új Iphone-nál.Szóval azért gondoltuk a max 150k-t, hogyha csalódás van, akkor sincs 300+ a "nyakunkon".
De ma már eljutottunk odáig, hogy telefonokról nem akar tovább hallani, majd lesz vmi.
Namármost a várás nem hajtja a vizet se a Mi9 lite se a T pro malmára, mivel már alig kaphatók.
Szóval majd alakul.
Köszönöm mindenkinek a segítségeket, tippeket.
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
retesz147
addikt
Köszönöm mindenkinek, elválik hogy lesz, mi lesz.
-
kmarci25
veterán
válasz retesz147 #3573 üzenetére
Miután választ még nem kaptál... Sosem volt iPhone-om, úgyhogy ez ügyben nem tudok nyilatkozni, de szerintem igazából nem is a telefon tudásában lesz gond, hanem a 2 eltérő rendszer miatt. Persze, lehet, hogy a párodnak nem okoz ez problémát, de azért érdemes ezt is átgondolni.
Számomra a gyorsasága megfelel, ahogy a kamerája is, de tényleg nem tudom, hogy ez hol van egy iphone-hoz képest. És tényleg nem a harverre gondolok, hanem magára a rendszerre. Az android még most is más mint az iOS, szerintem ezt lenne érdemes átgondolni."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
ilkaművek
friss újonc
Nagyon hálás lennék egy kis segítségért.
Xiaomo mi 9 lite. Szeretném a fotókat win10 PC re áthelyezni, mert az ottani két képszerkesztőmet használom kézműves termékeim fotóinak szerkesztéséhez
Amikor megjelenik a Mi 9 SD kártya, DCIM Kamera, és áttenném a PC megfelelő könyvtárába a fotókat, (mivel ott szeretnék rajta babrálni, ) a nézetben nem ad miniatűr képeket, csak ikon, részletek. stb. A mappa beállításokat már megnéztem, kipipáltam, amit kell, de a helyzet változatlan. Korábbi telefonom fotói látszanak miniatűrben az új, xioaomi fotók pedig nem
Az is bosszant, hogy áthelyezést követően is ott maradnak a telefonon a képek. Mintha csak átmásolnám.
Elnézést, látom, hogy itt ennyire laikus kérdések nem annyira szoktak felmerülni, de de google már nem segít nekem és nagyon kellene a megoldás.
Köszönöm, ha valaki válaszol. (
Ili -
nagyúr
válasz retesz147 #3575 üzenetére
a szelfivel semmi gond, kb 1.sec még előjön, nem fog le esni a karika gyűrű az ujjáról ennyi idő alatt még előbújik.
Fehérbe meg undorítóan néz ki ez a gyöngyház színű tört fehér, amúgy meg ugye vannak szép és hasznos tokok, de ha asse kell, létezik hátlap fólia is akár olyan mintával/színnel amivel te szeretnéd
-
retesz147
addikt
válasz DroiDMester #3574 üzenetére
A motoros selfie és hogy nincs fehérben... Tudod, nők...
-
nagyúr
-
retesz147
addikt
Sziasztok!
Mi 9 lite túlteljesíti egy Iphone SE (a régi SE) tudását gyorsaságban és kamerában?
Párom szeretne venni telót. Nagyon szereti az Iphone-t, de nem hajlandó 150k-nál többet áldozni rá, így a mai Iphone-k bőven kilőve és hát a csúcs Xiaomik is.
Ami a fontos, napi használhatóság, megbízható és fluid legyen (tennék rá neki xiaomi eu romot) és kamera.
Váltott valaki esetleg SE-ről Mi9 lite-ra?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
bb71
őstag
Lányom panaszkodik a wifire, sokat szakadozik van rá valami gyógymód?
MiuMix 11.2 beta rom van fent...[ Szerkesztve ]
-
rellif
senior tag
-
morfondőr
őstag
válasz DroiDMester #3564 üzenetére
Erre voltam kíváncsi, köszönöm! Csak nem akartam minden próbánál újratelepíteni.
Régi szép időkben a Mi3-nál nem volt ilyen probléma, mert ott még gyárilag nyitva volt a bl. Azután a Redmi Note 4-et nem mókoltam már, de most a csodálatos gdpr rákényszerített!eisento: ezzel tisztában vagyok, a mikorra voltam kíváncsi!
[ Szerkesztve ]
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
nagyúr
válasz morfondőr #3562 üzenetére
Ha végigmegy a nyitás akkor törölni fog mindent, ha még nem telt le a nyitási idő nem fog végig menni, hanem ki írja hogy várjál még x órát a nyitásig, ilyenkor nem töröl semmit minden marad ahogy volt!
Szóval nem kell izgulnod ha törölt mindent akkor már nyitva lesz a BL és teheted fel az EU romot! Ha meg nem tudja kinyitni mert írja hogy várj x órát akkor nem töröl semmit!
-
morfondőr
őstag
Elvileg a Miflash Unlock azt írja, hogy nyitható, vagyis megjelenik az unlock gomb. Viszont a TWRP keresésbe kicsit belegabalyodtam: olvasom, hogy más kell android 9-hez és 10-hez stb. Az összefoglalóban is több link van. Hogy biztosra menjek, tudtok ajánlani egy aktuális linket, ami biztos jó lesz? A legfrissebb global rom van fent, android 10 alapon.
Köszönöm előre és az eddigieket is!Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
kmarci25
veterán
Működik a gps, a beállításaid is rendben vannak, de a miui agresszív memóriakezelése bezavar. A runkeeper ikonra hosszan nyomj, ott i betű (alkalmazás adatai), engedélyezd az automatikus indítást, az akkumulátorkímélőt pedig nincs korlátozásra állítsd. Ezek után indítsd el, a középső gombbal lépj ki a főképernyőre, menü gombbal hozd elő a futó alkalmazások listáját, és ott hosszan nyomj a runkeeper-re, majd a lakatot kapcsold be. Így elvileg nem lövi ki az app-ot, és jól fog mérni.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
morfondőr
őstag
válasz DroiDMester #3555 üzenetére
Megkértem a bootloader nyitást, jelzi valahogy, hogy készen áll? A mi accom már nagyon régi, de a telefon új.
Másik kérdés: a netflix és egyéb streaming szolgáltatások használnak drm-et: Itt egy leírás róla Gyári rommal jelenleg megy a HD lejátszás és a cikk alján lévő alkalmazás is L1 security levelt ír. Kérdésem, hogy ez megmarad a nyitott bootloader és xiaomi.eu rom telepítése után is? Akinek már eu rom van fent, meg tudná nekem nézni?
Előre is köszi!Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
nagyúr
-
morfondőr
őstag
Üdv!
Ma érkezett meg a készülék, így beléptem a klubba én is!
Viszont 6-8 év MIUI után kicsit szíven ütött a Mi dialer hiánya, persze tudtam róla, de így élőben rosszabb, mint gondoltam. Szóval milyen lehetőségek vannak, hogy vissza hozzam? Ha kell lehet xiaomi.eu rom is, csak az érdekel hogy gari szempontjából lehet-e baj a bootloader nyitása? (Alzás vétel volt)
Előre is köszi a válaszokat!Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
bulek
tag
Sziasztok!
Nemrég frissült a telefon Android 10-re. Azóta a GPS nem működik jól. Runkeepert használom, és azt vettem észre, hogy rosszul (kevesebbet) méri a távot, ami 9-s esetén teljesen jól működött. Ha 400-s pályán futok, kb 15% a differencia. Ma pl. a táv 40%-nál, csak 30%-t mért.
Mobilnet megy közben, zenét hallgatok. A nagyon pontos helymeghatározás van beállítvaTapasztalt valaki hasonlót?
-
tomszli11
tag
Na srácok, most dobta fel nekem a v11.0.1.0. frissítést Android 10-el.
Van aki már lefrissítette?
Köszi előre is. -
rellif
senior tag
válasz DroiDMester #3546 üzenetére
Ok, gondolhattam volna.
-
nagyúr
-
malloryquinn
újonc
Jaja ez még 9es, és ha jól tudom kijött rá még egy az enyém után csak akkor esélyes hogy ebbe még nincs engedélyezve ez a funkció mert közbe ráírtam haveromra akinek ugyanilyen telója van és neki újabb verziónál már megy ez az internal beállítás. Akkor kénytelen leszek ujrarakni, de mire lementegetek mindent róla meg kell új twrp is hozzá na mindegy majd nekiesek. Na meg talán megoldja végre valahára a 2es SIM jelének időközönkénti elvesztési hibáját is mert már az is igencsak idegesít hogy random időpontokba lecsatlakozik a hálózatról és nem is olyan régi egyik kártyám se Köszi azért a segitséget, a napokba valamikor nekiesek újrahúzni a telót Úgy látszik itt normálisabb arcok vannak, MIUI HU fórumon válasz helyett illegális HBO letöltést feltételeztek utána meg az admin elég bunkó módra kiosztott minket mert haverom is hozzá mert szólni és idézett
-
rellif
senior tag
válasz malloryquinn #3543 üzenetére
Ez a legutolsó stabil ugye? Ez még nem Android 10-es?
Dev-nél,ahogy írtam gond nélkül működik a gyári és a linkelt verzió is. -
malloryquinn
újonc
Persze lehet külső app
Pont ezt a screen recordert próbáltam és kiirja a beállításokban hogy a belső hanganyag rögzítését a google nem támogatja ahol egyébként át lehetne állítani hogy ne mikrofonról hanem internalból vegyen :/ eu-s ez is. Konkrétan ez a verzio: xiaomi.eu_multi_MI9LiteMICC9_V11.3.3.0.PFCCNXM_v11-9 -
rellif
senior tag
válasz malloryquinn #3541 üzenetére
Külső app lehet?
Screen Recorder ez tud internal sound-ot rögzíteni.
...közben megnéztem xiaomi.eu alatt a gyári is rögzít rendszerhangot is.[ Szerkesztve ]
-
malloryquinn
újonc
Sziasztok. Mostani helyzet miatt online óráim miatt pár dolgot fel kéne vennem viszont képernyő rögzítő nem vesz internal hangot.. Arról már találtam infót hogy a google ezt tiltja egy ideje.. Tudtok esetleg valami system buherációt rá? A telóm nyitott, magisk és társai fent vannak szóval van már rajta hack bőven, de erre nem találtam semmi cuccot ami engedélyezné a belső hang rögzítését képernyővideózás közben :/
-
maglew
aktív tag
válasz galervin93 #3539 üzenetére
Na igen.. Csak én lerakom a szekrényre ami az ágytól 3 méterre van és nem érem el. Arra lenne jó ez. Tudom van egész napos brkapcsolt állapot de azt hittem logikusabban működik...
-
galervin93
addikt
Nem tudom, de az AOD - Tételek megjelenítése pontban írja. Kicsit vicces igen, mert ez így minden, csak nem Always. De az is igaz, hogyha csak meg is mozdítod a telefont, már mutatja, szóval nem olyan haszontalan funkció ez, mert ha alszik az ember tényleg csak feleslegesen megy. Akkor kényelmetlen, ha sötét helyiségben anélkül szeretnél informálódni, hogy hozzányúlnál, na az nem fog menni.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
maglew
aktív tag
válasz galervin93 #3537 üzenetére
Miért? Barátnőm Samsungja egész éjjel mutatja az időt. Itt miért lövi ki a rendszer? Nem az lenne a logikus hogy éjjel óraként funkcionál?
-
maglew
aktív tag
Nektek jól működik az Allways on display jelző? Nem kapcsol ki? (időzítve van beállítva és 10 perc után lekapcsol)
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Nemrég váltottam egy miA2lite-rol, a mi9lite-ra, egy elszúrt frissítés miatt.
Most dobdta fel a telefonom, hogy frissíthető a miui v11.3.4.0, viszont olyan kérdésem lenne akinek ez fut az eszközén, hogy mennyire megbízható?
Előre is köszönöm. -
Yack
csendes tag
Lefrissítettem 10-esre majd kiderül. Köszi a válaszokat.
-
atosan
veterán
-
Yack
csendes tag
Hali.
Na megvettem .
Mit javasoltok, frissítsem android 10 -re vagy még vannak hibái és jobb egyenlőre a 9?
Mikor jelent meg a 10-es? -
maglew
aktív tag
Ma jött allways on display frissítés (bejelentettem már többször hogy nem működik jól).
Namost annyit sikerült elérni, hogy időzítve beállítva az eddigi 1 perc helyett 5 perc után kapcsol le automatikusan az AOD. Mi lehet a gond?
A messengeres csipogás ne zavarj módban továbbra sem oldódott meg.
-
kmarci25
veterán
válasz soslajos1987 #3516 üzenetére
Béta, úgyhogy ne csodálkozz...
-
soslajos1987
csendes tag
Sziasztok!
Esetleg használ valaki crDroid ROM-ot? (crDroid version - 6.5 | Build date - 2020-04-11)
Feltettem és nagyon tetszik Egy gubancot találtam benne, hogy az ujjlenyomat olvasó egy istenért sem akar menni. Elsőnek ment, de döcögve. Na mondom leszedem az ujjnyomokat és újra hozzá adom őket. Erre már fel sem veszi... HihetetlenSM-G780G
-
-
eisento
addikt
Hali. Mcdonalds app megy vkinek gyari android 10-en?
Nekem nem akar azt irja rootolt. Bootloader nyitva van de eddig is nyitva volt es xiaomi eu romnal nem csinalta gyarin meg igen
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
morfondőr
őstag
Üdv!
Már egy ideje szemezek ezzel a készülékkel, de most azt látom, hogy egyre több helyen kerül nem rendelhető státuszba. Ezek szerint lassan kivezetik a modell-t, nem igazán érdemes várni a vétellel? A következő generáció ahogy nézem sokkal drágább lesz, mint a 9-es, ennél többet pedig nem szívesen szánnék rá.Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
novinyul
veterán
válasz Klaya1986 #3508 üzenetére
Minden Xiaomi megfordul nálam, de pont pl. a 9lite egy rohadt jól összerakott telefon volt, persze valamivel vastagabb volt(4000mAh akkumulátor) de egy minőségi tokban nagyon jó fogása volt. De ha a Mate 10pro-t hozod fel minőségre, ott engem max a színe fogott meg(bronz barna), de semmivel nem volt jobb akár egy HTC, Samsung, Xiaomi stb. telefonnál.
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
Klaya1986
aktív tag
válasz DroiDMester #3504 üzenetére
Nem az összeszerelés minőségével van bajom , sem az anyaghasználattal. Igazából nehéz ezt megfogalmazni. Szintén csak a mate 10 prot tudom példának hozni. Szintén üveg és fém. De mintha egy darabból lenne kifaragva az egész, brutálian egyben volt, talán rátett még a szálcsiszolt fém keret is a prémium ézretre. Mellesleg vékonyabb volt ,amin lehet rugózni, hogy 1 mm csak. De egy tokkal még mindig elegáns volt, a mi 9 lite ha nem is tégla, de semmiképp nem egy kecses telefon tokban. Az s10 plus is azért tetszik , mert légies. Hát vannak igényeim na De ezek az idióta árazások.... lassan 400 alatt nem lesz flagship. Az új oneplus 8 pro is több , mint 1000 dodó. Nálam 200 a lélektani határ, bár már az is sok egy telefonért.
-
veterán
válasz DroiDMester #3502 üzenetére
Nem erőltetem, csak feltett egy kérdést a Kolléga, és annyiért szerintem bestbuy az a teló. Olvasom a 7T topikot, őszintén szólva nem rémlik, hogy találkoztam volna jelentősebb buggal. 7 Pro-m van, az is működik szépen, nem emlékszem különösebb gondra annál sem, a szoftver verzió pedig lényegében azonos. De no offense, a Mi9 T Pro sem rossz gép. Azt viszont cáfolom, hogy Mi 9 Lite jobb lenne a hátlap tekintetében, mint a 7T. Konkrétan a közelében sincs az anyaghasználata, pláne tapintásra, a design viszont lehet megosztóbb, ezt aláírom.
Novinyul: nekem élőben meggyőzőbb a 7T, de ez tényleg egyéni preferencia.
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
válasz DroiDMester #3504 üzenetére
És akkor mi van? Nem mindegy, hogy mire költi a pénzét? Amúgy meg ha úgy érzi, hogy valami prémium, akkor neki az, szubjektív dolgokról felesleges vitázni...
-
nagyúr
válasz Klaya1986 #3503 üzenetére
a 7T nek még gagyibb a hátlapja mint a Mi9 Lite-nak akkor már kapásból az is felejtős lesz neked!
Bár nem értem mi a gond az Mi9 szériával! nekem van jelenleg Lite és T Pro-m is, semmi gond a készülékházzal, sem a hátlappal!
Munkatársam nemrég vett S20 Plus-t annak sincs semmivel sem prémiumabb érzete akár hogy fogdostam, előtte S10 Plus volt neki, az sem volt jobb!
Szóval nem értelek mi az ami hiányzik neked!Inkább az van hogy sok felesleges zsetonod van, és szereted cserélgetni a telóidat mint más az alsógatyáját!.....
[ Szerkesztve ]
-
Klaya1986
aktív tag
válasz DroiDMester #3502 üzenetére
Nekem a mi 9t pro megfelelne tudásilag mindenképp. De ahogy írtam, hiányzik a prémium érzet 😂 nekem a mi9t pro minden csak nem prémium. Elég gagyi a hátulja.
-
nagyúr
Nem tudom mit erlölteted a 7T-t? Ezzel az erővel vehetne Mi9 T Pro-t is ami egy 50.esel olcsóbb is mint a 7T, és kb semmivel sem rosszabb nála, és még noccs sincs rajta!
Volt 7T-m(a megjelenése után ~2.hónappal) és nem estem tőle hanyatt, tele volt bugokkal, így nem bírtam vele sokáig néhány hét múlva eladtam!
És van Mi9 T Pro-m is(már ~8.hónapja) sokkal jobban szeretem
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- Android szakmai topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Nintendo Wii U
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest