Hirdetés
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Black Myth: Wukong
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Premier előzetesen a Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii
- EA Sports WRC '23
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szpali
addikt
válasz
Bigemperor #1399 üzenetére
Múlthéten mind2-t vettem, a 10TPRo már becsomagolva, előkészítve eladásra, mert a Mi10 nekem jobban tetszik fogásra.
A 10TPro is egy remek készülék, pláne a 256-os tárhellyel, a sík kijelző is rendben, a 120Hz nem érdekel, mert inkább az üzemidő a fontos és engem nagyon zavar a billegése... -
Tomi84
aktív tag
Ezen a fórumon olvastam valaki hozzáértőbb véleményét, miszerint a P30 Pro kamerát nem éri el, de legalábbis annál nem jobb. A sima P20-nál egyértelműen jobb, főleg ha kicsit állítgatsz is rajta. Én még csak most ismerkedek vele, próbálgatom, hogy gyári vagy GCam a jobb.
Guglizz rá képekre, nagyon sokan tesztelték mostanában és jól kivesézték a kamera részét. Többnyire pozitív a vélemény, de összehasonlítva a sima Mi10 kamerája jobb. -
makkmacika
csendes tag
Üdv !
Én nem váltottam bár, de a páromnak P30 Pro készüléke van és a fotózásért rajongók és tanuló táborát erősíti.
Az ő véleményét összefoglalva eme kis ( méreteit illetve egyáltalán nem kicsi
) készülék fotós képességeiről az lenne, hogy nem rossz egyáltalán, de a P30 Pro még mindig szebb és jobb fotókat készít.
Talán ez nem lenne annyira számottevő, ha nem "spórolták" volna ki a telefotó szenzort és ha szoftveresen majd a mielőbbi jövőben javítanak a fényképezési képességein .
-
Eddig ez a leggyorsabb telefonom. Lehet megtartom 2-3 évig. Most épp a Sony tv-mel ismerkedik.
-
p2pp
őstag
Van itt olyan, aki P30 Pro-ról váltott erre?
Főként a kamera érdekel, de nagyon!!!#1388 Tomi 84:
Engem nem győztt meg.
De ha van , lesz több képed vhol felhőben szivesen megnézném őket.[ Szerkesztve ]
-
Matyi222
senior tag
xiaomi.eu romot használom, ma nem olyan sokat telóztam. Általában 24 óránként 20 percet töltöm. Az én használati szokásommal 24 óra alatt nem merül 50%-ig, ezért este felteszem 20 percre, aztán ennyi. Kamera rendesen működik, de a minőségről nem tudok mondani sokat, mert nem próbáltam komolyabban.
Én elvagyok ezzel az EU rommal.
-
Tomi84
aktív tag
Csatlakoztam a klubhoz, egy hüvely P20 utódjának ezt választottam.
Az egyetlen "bajom" a péklapát mérettel van, de lassacskán az is megszokható. Egyébként nagyon jó telefon, kirin 970 után a S865 brutális, kamera is elég jó, meg a combos akksi is tetszik - bár kisebb képernyővel az is jobban bírná
Szóval abszolút elégedett vagyok a cserével, ha valaki hasonló cserén gondolkodik, tőlem plusz egy pont a péklapátnak
P20 vs Mi10T Pro: (minden beállítás auto, a kivágás a teljes kép ~1/9-e) -
Tiédetis
senior tag
Én még várok nyitásra.
Karavik-ot kérdezd meg, ő otthon van eu romokban eléggé és mi 10 pro van neki tudtommal. Ő írta, hogy a kamera része nem volt még akkor az igazi, mert ugyazt használja a 10T-re mint pro-ra és a hw nem ugyanaz. Szóval nekem az jött le belőle, hogy ott még kell csiszolni. -
-
zsoltix
tag
Sziasztok! Megjött az alzás 8/256 Mi 10t pro. A hangszóróktól lévő hátlap rezgés mindenkinek van?
-
kano
nagyúr
válasz
clubmonaco #1377 üzenetére
Fizetni szeretnél vele?
A biztonsági ellen helyzete - HCE pénztárca
Érintéssel való fizetésnél pedig amivel szeretnél fizetni (GPay vagy banki app). -
Egy Kesselring üvegfóliát raktam rá, úgy hogy közben a gyári tok rajta volt, így pont a helyére került és a tok sem fogja irritálni.
-
clubmonaco
tag
Üdv!Valaki leírná szájbarágósan hogy hogy kell az Nfc-t beállítani?Nem bírók rájönni:)kösz
-
labrat
csendes tag
Gyors próba után azt kell mondjam, hogy ez a GCam így még elég bugos. Kifagy, ha videónál 60 fps-re állítom vagy ha timelapse ill. slow motion módba teszem. 1x-nél nagyobb zoom nem csinál semmit (0.6x működik egyedül). Képminőséget még nem néztem, de ebben a jelenlegi állapotában ez a mókolt gcam amúgy sem mindennapi alternatíva a beépítettnek, max esetleg éjszakai módban lehet az, ha ott tényleg jobb képeket csinál.
-
Éjszaka ritkán fótozkodom, olyankor pofozkodom.
-
Bigemperor
senior tag
Sziasztok!
Mi 9-ről tervezek váltani, Poco F2 Pro-val vagy hasonlóval valaki összevetette esetleg, saját tapasztalatai vannak valakinek? A Mi 10 szerintem nem lenne előrelépés, ráadásul ROM-olni kellene a dual sim-hez, nem sok dolog jobb a Mi 9-nél abban. Egyetlen dolog hiányozna, a vezeték nélküli töltés, igazából csak azért mert a kocsiban van egy beépített pad, ami tölt, azonkívül viszont nem használtam.[ Szerkesztve ]
-
Nodika88
tag
Sziasztok! Valaki tudna segiteni, hogy a gcamot honnan tudom letolteni? Talaltam egy oldalt, de onnan nem engedi! Elore is koszonom!
-
kano
nagyúr
Láttátok, hogy xda-n van Gcamhoz config Mi 10T Prohoz?
-
Értem.
Köszi mindkettőtöknek -
Hivatalos, normál úton át lehet valahogy térni Stabil MIUI-ról fejlesztőire?
Nem EU-romra, vagy ilyenekre gondolok, hanem offical ROM-ra. Vagy az csak Kinai verzióban van? -
Hát nekem sehogy sem írja..
Átváltottam a hívó SIM-et Vodafone-ra, kóddal akkor már azt írja, hogy VoLTE enabled. Telekom esetén még mindig disable.. Bekapcsolt VoWiFi viszont telekom kártya mellett enabled a kóddal, de status bar egyik esetben se jelez semmitHát én ezt nem értem..
[ Szerkesztve ]
-
p2pp
őstag
válasz
CharlieR #1338 üzenetére
Köszi szépen az infót!
Nekem ez nagyon jó hír!
Erre vártam!
Kár, h a Mi10 csak Single Sim.
Pedig az AOD nagyon jó lenne itt is!
Ott a Dual Sim hiánya, itt meg az Amoled hiánya Öngól.
Sebaj marad szerintem ez tervben megvételre.
Még nem tudom a 8/128 vagy a 8/256 legyen? -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Leslie1966 #1335 üzenetére
Azt hogy kell?
-
-
ProEvoFan
nagyúr
Nektek mikori az android biztonsági frissítés?
Nekem agusztus 1.Hogyan tudonám ráerőszakolni egy frissebb verziót?
-
MárkyMárk
tag
Valaki nem tudna segíteni?? Még mindig a kijelző (proximity szenzor) gonddal küzdök! Egyszerűen már telefonálni alig tudok... Hívás közben bekapcsol a kijelző és az arcommal óhatatlanul össze vissza nyomkodom hívás közben a kijelzőt! PLS help valaki... 😔
-
Tiédetis
senior tag
Elfelejtettem hol tudom megnézni mennyi idő van a BL nyitásig még.
-
Matyi222
senior tag
válasz
XIII Ramses #1314 üzenetére
Szia van persze.
[Fejlesztői]
[Stabil] -
Tiédetis
senior tag
-
-
Tiédetis
senior tag
válasz
instantwater #1321 üzenetére
Jobb helyen azt mondják, ha valaki állít valamit --Az MMes többezer forintos fólia egy lehúzás -- illik az állítását alátámasztani, bizonyítani.
Nem ismerem MM-s fóliát sem, meg a másikat sem, de érdekelne. -
-
kano
nagyúr
válasz
instantwater #1319 üzenetére
Érvek?
Mert mondjuk, hogy bármilyen telefon kijelzőjén alkalmazható és bírja a körülményeket, már megéri az árát. -
-
Ne úgy képzeld el mint az s9 3D lekerekitését ez a 2.5D és van egy olyan 1-1.5 mm sugara a széleken. A fólia meg azért kisebb mert tokbarát. Ne nyomja fel a fóliát ha tokot raksz rá.
Aki meg viszi felrakatni a fóliát, és nem maga áll neki, arról meg van a véleményem.
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Én olyan tokot vettem ami fedi a kamerát is (persze kihagyva az optikákat), de egyelőre még a gyári fólia van rajta. Pl. MM-ben tesznek rá neked nagyon jó kijelzővédőt csak olyan 6k körül. Elvileg rendelhetsz kintről is, a Pro-nak biztosan nem edge a kijelzője, szerintem a T-nek sem.
-
barano
csendes tag
Előre is bocs a nagyon basic kérdésért, de...
Ha van aki már vett üvegfóliát a Mi 10T-jére, milyen márkát érdemes (és honnan)? Azért is kérdezem, mert kicsit meg vagyok zavarodva, ami üvegfóliát eddig találtam kifejezetten Mi 10T-re, azt mondja, hogy az üvegfólia a lekerekített szélek miatt kisebb mint a kijelző, de most vagy én vagyok vak, vagy ennek a telónak nem lekerekített a széle.
Illetve, érdemes üvegfóliát venni a kamerára? Kicsit para, hogy így kiáll...
-
MárkyMárk
tag
Sajnálatos módon hiába kalibráltam a proximity szenzort, ismét eljött a hívás közbeni hiba! Feloldja a kijelzőt... 😔😔
-
Nahát töltés közben van AOD (csak ha ügyes vagy).
-
hroberto
veterán
válasz
clubmonaco #1306 üzenetére
Ki van választva a Simple alapértelmezett fizetést alkalmazásként?
A biztonsági elem helyzete HCE-re van állítva? -
-
-
-
makkmacika
csendes tag
kano
Fentebb részleteztem véleményem szerinti hiányosságait ( telefotó szenzor, vezetéknélküli töltés, esetleg SD bővíthetőség, a telefon házának lekerekített oldalai ), DE ezek csak általam megélt hiányosságok, amivel egyre inkább megbarátkozom
Új hozzászólás Aktív témák
ma Majdnem-csúcsmodell, egyáltalán nem csúcsközeli árazással. Vannak kompromisszumok, egy nagyobb és több kisebb, de cserébe tényleg vonzó az árképzés.
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- Külpolitika
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Ukrajnai háború
- Anime filmek és sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...