Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrys_
addikt
Note 3-n megy rendesen.
Általában a játékkal az a gond, hogy túl kevés kreditet lehet szerezni, és emiatt az államok kilépnek a projektből. Nálam azt hiszem 4 lépett ki eddig, mire tudtam szatelliteket gyártani.
-
Drizzt
nagyúr
Jo lenne, ha lehetne render felbontast caokkenteni, mert mind az S4en, mind a Nexus 7en szaggat.
I am having fun staying poor.
-
félisten
-
toeki
senior tag
véééééégre.
hónapok óta keresem hátha valahol látok egy kiszivárgott verziót, de most ittvan, kijött.
meló off... -
h-yle
addikt
válasz FoxiestFox #12 üzenetére
Persze hogy nem, de mondjuk amikor a textúrák 256 színt használnak, és a pálya fele full sötét akár van ott emberke akár nincs az _engem_ már kicsit zavar.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
félisten
-
h-yle
addikt
Végül rátettem az apk-t a Nexu7-re csak kíváncsiságból, hogy mit csinál. Megy, fut, 20-30 FPS között (szemre) viszont a textúrákkal és a világítással elég durva gondok vannak, szóval tényleg nem "kompatibilis" még az öregecske tabletemmel. Viszont tuti megoldható a probléma mert azért annyira nem nagy cucc a grafika, láttam már szebbet tableten, csak dolgozni kéne még ezen egy kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
modd3r
őstag
Sima S3-on először kilépett, de egy restart megoldotta a problémát. Elég darabos a játék, de még játszható, és nagyon szuper!
-
Snoxhill
csendes tag
Nekem nem doja föl a play ezt a 2226 HUF-os XCOM-ot, pedig Asus 10"-os tabletem van aminek tuti vinnie kellene...
100% survivor 24/7 MC szerver: http://lavstud.enjin.com/
-
félisten
válasz hitvanyalak #6 üzenetére
Zsír.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz FoxiestFox #5 üzenetére
Szerintem igen, nekem az iPad-es és a PS3-mas verzió tök ugyanaz.Igazából táblán jobban bejött az irányítás...És maga a játék is nagyon korrekt(mondjuk a silent storm-hoz nálam nem ér fel semmi)
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
félisten
Ez nagyon állat.
Rendes port, ugyanolyan, mint a nagygépeken? -
h-yle
addikt
Én se vettem meg, ettől függetlenül nem örülök ennek, mert szívesen játszanék vele tableten. A BG amugy szépen fut, de azt engedte is telepíteni, bár hallottam, hogy ott vannak bajok pl. telefonokon. Mondjuk BG telefonon...
-
mentoloshypo
senior tag
Ki kellene már próbálni! PS3-on megvan, de még nem kaptam kedvet hozzá, hogy elkezdjem.
-
h-yle
addikt
Elobb Baldurs Gate, most ez. Vééégre!
Szerk: Nexus 7re nem telepitheto.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Óra topik
- Eredeti játékok OFF topik