Új hozzászólás Aktív témák
-
DithenS
senior tag
Jól mondom,mivel 500$ akkor itthon is ennyi lesz,persze átváltva
Az meg mindig nem 170 ezer mint itt sokan mondták.
Bár szerintem nem éri meg,mert tök rossz abban a tudatban leülni a konzol elé hogy tudna csomó mást is,de még se mert M.O-n lakok! Akkor már PS4 ami igaz semmit nem tud,de olcsóbb és játékra van kihegyezve.
Szóval hát nem tudom,de ha kinect nem tud magyarul máris elveszti az egyik legjobb képességét,mert angolul senki nem fog pofázni neki,főleg hogy sokan nem is tudnak,meg még rá jön az is hogy rettentően sok szolgáltatás nem érhető el rajta! Így aztán ennyi,nekünk olcsóbban kéne adniuk mint Amerikában mert elvégre mi még is csak egy félkonzolt kapunk. -
dzsidzsas
aktív tag
Eddig is lehetett kapni, valóban, rá is pakolták a beszerzési árat. Mivel hivatalosan lehet majd kapni (így a beszerzési ár lekerül róla), lesz egy ajánlott ára, így az ára innentől 130k körül lesz. Szerintem.
https://rollerezz.blogspot.com/
-
BiP
nagyúr
Ja, részükről valóban az. Bár ha azt nézem, hogy Mo-on most kezdik forgalmazni, persze, hogy úgy kommunikálják, hogy van a szuper, meg a Kinectes extra szuper.
Mégiscsak jobb így tálalni, hogy van az alap, ami drága, meg van a kiherélt változat.A jogost arra értettem, hogy jogos az észrevételed, valóban 2 féle változatot emlegetnek, csak a fordított megközelítés miatt nem tűnt fel, elsiklottam felette. Felületesen olvastam, az első pár helyesírási és fogalmazási furcsaság után inkább már csak átszaladtam. A nagy része úgyis csak marketingbullshit volt.
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz Anonymus X #26 üzenetére
Jogos. Csak furcsa volt a fordított megközelítés. Eddig volt a sima, ami mellé bejött a Kinect nélküli változat. Most meg a közleményben az alap a sima, emellé van a Kinectes.
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
Nekem ez a rész tetszik a legjobban:
Minden Xbox1 kit tartalmaz majd egy Xbox1 konzolt is
Még jó hogy van a kitben Xbox konzol és nem csak kábelek + 1 kontroller.[ Szerkesztve ]
-
D3xter27
csendes tag
Így legalább meg tudom venni karácsonyra
Csak ne jöjjön közbe semmi + kiadásomXbox Gamertag: D3xter27HUN
-
Воланд
titán
válasz Anonymus X #4 üzenetére
gyanitom azert, mert fogalma sem volt a kozlemeny forditojanak arrol, hogy mit csinal.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Anonymus X
tag
A közlemény első bekezdése a Kinect nélküli változatról beszél, a második bekezdésben pedig úgy fogalmaznak, hogy "Forgalomba hozzuk a Kinect-el kiegészített Xbox1 változatot is!". Szerintem ebből adódóan nem kérdéses a két változat forgalmazása Magyarországon.
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
BiP
nagyúr
Ez duplán égő a Microsoftnak.
Több helyesírási hiba is van benne, ami egy hivatalos közleményben megengedhetetlen, ill. sok helyen sután van fogalmazva (értsd: szarul van magyarra fordítva).
A másik meg, hogy én sem találkoztam még az xbox1 elnevezéssel. Főleg, mivel a One "brand" elég fontos a Microsofton belül, és rohadtul nem az egyes számra utal.(#13) noxwill: Én arra leszek kíváncsi (az árán túl), hogy a Kinect nélküli olcsóbb változat ugyanúgy kapható lesz-e Mo-on.
(#9) Def26: sosem értettem ezeket a nickneveket. Nem is vicces, meg nem is tart kevesebb időbe begépelni, stb.
xbone, boner, telefonoknál pl. hox, sgs
Az ember meg ha nincs benne, csak kapkodja a fejét, hogy mi a sz*rról beszélnek[ Szerkesztve ]
-
DummyBoy
senior tag
Nos, várós
BF4 megvan 360-on, így az jó lesz kezdőcímnek, bár erősen agyalok rajta, hogy veszek 3 hónap GOLD-ot au UK accomra, és letöltögetem a Games for Gold cuccokat a nyáron ...
Aztán pedig erőteljes spórolásba kezdek, mert az E3 alapján elég sokba fog kerülni a szeptember - október - november ...
Life is shor...
-
Mister_X
nagyúr
válasz callmeakos #22 üzenetére
Attól hogy a márkabolt kirak egy árat még nem az lesz a hivatalos.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
válasz mentoloshypo #17 üzenetére
Én a hivatalos Sony árat néztem, nem ilyen hókamóka áruházak árait.
All→M8
-
Def26
félisten
válasz gyurkikrisz #20 üzenetére
Arról volt szó még tavaly, hogy a lokalizáció miatt csúszik rengeteg országban, nem?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
gyurkikrisz
őstag
-
Rigormortiis
veterán
A Kinect fog tudni magyarul?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
mentoloshypo
senior tag
válasz callmeakos #16 üzenetére
Nem a legdrágább helyen kell vásárolni, nem mondták még a szüleid?
LINK[ Szerkesztve ]
-
-
BlackSoft
addikt
Egy kérdés: Ki nem szarja le a (hivatalos) magyar forgalmazót?
Hónapok óta kapni az Árkád-ban, és az Arénában is 1-1 üzletben 160ezer forintért...(#16) noxwill: Márkaüzletben vásárolni, olyan, mint a Media Markt-ban (hülye azért nem vagyok )
[ Szerkesztve ]
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
Def26
félisten
válasz callmeakos #13 üzenetére
Ps4 az inkább 120k.
-
-
pockhome
senior tag
Mennyi HUF lesz ez vajon?
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
SkyS1gn
félisten
válasz Anonymus X #6 üzenetére
Xbox: Threesixty!
(#9) Def26 Én VHS lejátszónak, meg tejfölösdoboznak.
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Mister_X
nagyúr
Szerintem én leszek olyan barom, hogy ötödikére berendeljek magamnak egy verziót mondjuk Wolfenstein és Titanfall társaságában, aztán pedig négy napot adok magamnak élvezkedni a Destiny érkezéséig, azzal meg kibekkelek a Halo mesterséf edisönig. Esetleg egy Battlefield 4 még érkezhet, de nem szeretem sanyargatni önmagam.
Javárjá, hisz a konzol nem efpéesezésre való az okosok szerint...
Természetesen illik majd sort keríteni olyan dolgokra majd, mint Dead Rising 3 (Super Ultra Dead Rising 3 Arcade Remix Hyper Edition DX Plus Alpha* DLC-vel) és Ryse.
*ettől a címtől még mindig dobok egy hátast
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Def26
félisten
válasz Anonymus X #6 üzenetére
Külföldom boner -bek becézik. Az se jobb.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ez a hivatalos szöveg, más médiumok is ezt kapták meg. Ne kérdezd miért:
Live-Die-Respawn
-
nonsen5e
veterán
-
Anonymus X
tag
Sejtettem, hogy valaki ezt fogja mondani, de én nem erre gondoltam. Ha a termék hivatalos elnevezése "Xbox One", akkor egy hivatalos közleményben is ugyanilyen néven illetném, nem pedig különböző "beceneveken" (pl. X1, Xbox1). Kivéve persze, ha más néven tervezem bevezetni.
(#7) Gertrius
Akkor a következő Xbox angol elnevezése Xbox Less lesz?[ Szerkesztve ]
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
Ps Vita
őstag
1=one
? -
Anonymus X
tag
Miért nevezik Xbox One-t Xbox1-nek a közleményben? Tök fura, nem az Xbox One névnek kéne beidegződnie?
Emellett kicsit jobban is odafigyelhetnének a Microsoft Magyarországnál a helyesírásra.
[ Szerkesztve ]
-
mentoloshypo
senior tag
válasz callmeakos #1 üzenetére
Már eddig is az vett gépet aki akart.
-
mentoloshypo
senior tag
Piros betűs ünnep.
-
Nahát, épp ideje volt. Csak nagy kár, hogy eddig nekem még mindig a PS4 a favorit. De legalább nem kell csencselniük gépet azoknak, akik Halozni akarnak
All→M8
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Szólánc.
- Horgász topik
- Drón topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz