Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
Az XBox hidegen hagy, de kontrollert akarok venni, szoval remelem nem csuszik megis 2014 az egesz cucc, ahogy pletykaljak :/
-
NeoExDeath
aktív tag
Azért az vicces, hogy kiemelte hogy mostmár nincs külön kábeles és wireless kontroller, hanem egy bármilyen usb kábellel megoldható a dolog. Szóval tudni fogja, amit a PS3 kontroller már tud, remek
Arról meg nem esett szó, hogy a gombok digitálisak lesznek-e (PS fronton DS2 óta digitálisak, de talán már korábban is), vagy hogy az X360-as kontroller szörnyű kattogó L1-R1 gombjait lecserélik-e valami csendesebb használhatóbbra.
-
idegen lény
addikt
-
trufa12
addikt
válasz
danikollar #7 üzenetére
lehet
,
meg hát lehet nem 1 helyiségbe lennemert tudom én is 2 konzolt is rá lehet kötni
1 tvre stb, de hát nah jó lenne 1 másik is ,,
-
pelenka35
őstag
Remélem itt is fel lehet majd a gombok funkcióját cserélni mint x360 irányítóján.
(kisebb-nagyobb forrasztással )A mai nap, a Balkezesek Világnapja
-
sad_Vamp
őstag
Nem értem miért nem "szaggatják" szét a Dpadot még mindig....
A razer onza tiszta ócska kar (minőségre) az originálhoz képest, a dpad miatt használom csak.
-
trufa12
addikt
am drága mulatság lesz , xbox 1, ps4, 2 tv
de majd szépen lassan
mondjuk a tv olcsó is, 107 cm már lehet kapni 110 k ért.
az meg már parasztnak (
magamra értem) vidékre kis szobába több mint elég
-
danikollar
őstag
Biztos jó lesz a joy. Nekem most is a 360 controllere jobban tetszik, mint a ps3-é. Tehát csak csiszolgatni kellett rajta. Ez a vezeték-vezeték nélküli dolog jó. Gondolom akkor usb-n működni fog pc-n is. A D-pad minden bizonnyal jobb lesz, de nem értem, hogy miért nem egy új D-pados 360 joyt tettek mellé. Annak már Tekkenre és MK-ra is alkalmas a D-padja. Persze a ps3 D-padja még így is jobb.
-
trufa12
addikt
Szerintem meg nem foglalkozik a sony ezzel, meg ez nem 1olyan nagy dolog...
(am nem mertek a joyhoz nyúlni nehogy csatornát váltson vagy mi?)
-
anulu
félisten
végre nem kell charge kit?
erre a profil dologra a Sony válasza? még át se adtad, de már a másik useré van betöltve?
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Microsoft kiadott egy videót, melyben részletesen ismertetik velünk az XBOX One irányító újításait.
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- Külpolitika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest