Hirdetés
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- PlayStation 5
- RoadCraft - Akár négyen is játszhatunk a teljes változattal
- Nintendo Switch 2
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- EAFC 25
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- R.E.P.O. - The Retrieve, Extract and Profit Operation
- Előrendelői előzetesen a WUCHANG: Fallen Feathers
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
ui.: Amerika Japán Kína stb országokban az átlag internet használat/népesség 78-90% Környékén van !
EU ban sincs rossz helyzet. Fejlet országokban 70-85%!
Magyarország 50% környéke.Nem mi meg india vagyunk a fő piac. Amíg a olyan országok a célpontok ahol a lakosság 75-90% ka internetet használ addig ne csodálkozunk, hogy ilyen irányba mehetnek egyáltalán.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mivel jó pár hozzászólás óta nem a STREAM híréről megy a beszélgetés, úgy kérnélek titeket hogy a gépről a további beszélgetést a topikjában, vagy a Gamepod-os hírnél folytassátok. Köszönöm.
-
djgeg
őstag
válasz
djculture #334 üzenetére
De őszintén mennyivel? Az a "Rengeteg" az össz eladáshoz képest szinte semmi. ( Az olyan helyekre eladott, ahol)"nincs" internet.
Egyébként elmondom neked, India sűrűn lakott nagyvárosaiban gyorsabb az internet mint Magyarországon. TapasztalatA Sok kihelyezett Callcenter meg xxxx cégek miatt.
Igaz a az országos átlag bőven a globál átlag alatt van... De 1 milliárd emberre egy éppen felnövekvő gazdasági helyzetben lévő országban. (Amúgy évente 15-20% kall nő!) Azok mellet, hogy az Indiaiak 80% kisebb nagyobb gondja van mint Xboxot venni.
Vietnám? Ezt is komolyan mondtad?
"highest in South East Asia and the third highest in Asia." Mind ezt 2011-benAz meg, hogy szegény nem tud magának internetet venni de egy Xbox-ot majd 150 ért ... nagyon megsajnáltam hirtelen.
Mindezek mellet 2013 ban szerintetek az össz eladás hány % ka kerülne internet nélküli házba? 2-5%? -
djculture
félisten
Szerintem ez a net dolog finomodni fog rengeteg xbox360-at eladtak fejlődő államokban pl india, vietnam, stb ahol a legtöbb ember csak álmodhat az internetről. Saját bevételüket faragják ezzel.
-
pzstm
titán
The hardcore gaming audience has given us some great feedback, and we watch that feedback carefully. I think they’ll be happy after E3.
-
pzstm
titán
Persze. Én időnként írok is nekik, ha egy hölgyet sikerült felcsabitanom és elfelejtem a rejtett kamerát bekapcsolni, hogy töltsék fel Skydriveomra azt az éjszakát, ugyis van már Kinectem. Erre tökéletesen megfelel és szerencsére nekik mindig megvan a backup is. Engem megnyugtat.....
-
RBJ
addikt
Kezdek paranoid lenni. Kell a live, kell az érzékelő ami ki tudja mit lát, így ennyi erővel minden háztartás nyomon követhető.
-
djgeg
őstag
válasz
Cyberpunk #325 üzenetére
Az álláspontunk addig "összeér", hogy ez szar, és jobb lenne ha nem így lenne. Csak ezek után szerintem nincs értelme kb még beszélni se róla, el kell fogadni aztán kész. Mivel túlságosan is a kisebbségről van szó... Aminek szegről végről máshonnan te is én is részei vagyunk. Ez van Változtatni úgy se tudunk rajta azzal a pár %-nyi emberrel.
-
djgeg
őstag
válasz
Cyberpunk #323 üzenetére
Sajnálom azt aki ilyen téren majd kiszorul ezekből a "körökből"...
iTunes meg... lehet nem a legjobb példa... De!
Mennyi olyan termékkel és szolgáltatással találkozol amit használni akarnál mert rohadt jó... de mivel itt élsz ezért nem teheted meg.
Ha kihoznának egy űberjó telefont, amit szeretnék és "állandó" csak LTE-n működine, Úgy, hogy a célpiacon 99% ban mindenki azt használja csak, akkor lehet hogy szentségelnék egyet... De nem azért mert köcsög gyártó akinek a magyar piac 0.5%(se) nem gondolt rám. Hanem azért mert a nyomi országom nyomi lehúzós szolgáltatói nem képesek LTE re rágyúrni.Tudom hülye példa... Mindezek mellet annak a 2% nyi embernek nem sírni kell, hanem ha nagyon zavarja őket akkor változtatni. Ez van. Sajnos vagy nem Sajnos.
-
Cyberpunk
félisten
-
djgeg
őstag
válasz
Cyberpunk #320 üzenetére
Figyi... Ha oda tartoznék, biztos nem tetszene... De nem elkezdeném felgyújtani az MS-t meg az Xbox szállítmányokat mert én olyna helyen élek 2013 ban ahol nincs net. Vagy fikázva kommentelgetni forumokon.
Azok mellet, hogy akiknek készült az adott termék azoknak 99% ban van internetük... Én meg az 1% -kba tartozva majd kimegyek tüntetni? Ez van, ezt kell szeretni.Ezeknél a megjelent termékeknél 80% ka nem ide készült. Sírok, hogy nincs LTE? Hogy drága a mobil csomag? Hogy a Szolgáltatók még mindig lehúzzák az EU ban a usereket Róóóming néven? Sírok, hogy Amerikában Van google féle fiber net már? (igaz pöcsnyi helyen). Vagy sírok, hogy csomó jó megoldás és termék csak Amerikára készült? Sírok, hogy Nem volt iTunes, vagy még mindig nincs Google Play store itthon?
Nem
Mert nem ide nem Magyarországnak készült termékekről beszélünk. Ha annyira nem tetszene akkor költöznék Amerikába ( de akkor már inkább Kanada xD)
EnnyiNap mint nap találkozunk itt Európa pics@nyi szegletén ilyenekkel... Álljak neki sírni?
ui.:
-
djgeg
őstag
válasz
Cyberpunk #318 üzenetére
Már ne haragudj... De le van szarva MS ,meg általam is az a réteg... 2-5% Max a vásárló közösségből. Olyan helyre gyártott eszköznél mint Amerika. Ahol a legritkábban lakott államban (Alaska) Az átlag internet hozzáférés 70% és a sebessége 2-3 mega. Addig ne várd, hogy a kis isten mögötti Szomáliai falusi internet nélküli kisembert is egyáltalán számításba veszik.
Nem kell neki net... De maga a világ és a Játékgyártók haladnak ebbe az irányba. Azok meg végkép leszarják azt a 2-5% kot, ha millió $ nyernek az által, hogy nem kalózkodhatják a terméküket.
2013-ban nem reális, hogy net nélküli házba 100-150-200e Ft játékeszközöket beruházol. Azért a pár % kért meg nem éri meg nem megcsinálni a "net függőséget". Amit btw nem csináltak meg... De pár éven belül úgy is az lesz...
-
Cyberpunk
félisten
Ugyan miért ne lenne reális? Mert játszani csak netel lehet? Vannak offline játékok is, sőt single player rész is van sok játékban még ma is. 130k egy konzolra meg még mindig nem sok. Vannak olyan települések, ahol nem lehet új netet kötni, mert a hálózat már nem bírja. Egyik utcában még van a másikban már nincs. Most akkor ha te játszani akarsz, akkor költözz? Mert hogy a szolgáltató nem fejleszt, mert nem éri meg neki. Gondolkodjunk már reálisan.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #316 üzenetére
az a másik, akkor máris többnél tartunk!
de egy ideig úgyse lesz szerintem flash hozzá, Slimnél is sokat késett ha jól emlékszem, pedig csak ráncfelvarrás volt.
-
djgeg
őstag
válasz
whitezo88 #314 üzenetére
Vagy ne akarjon majd online tartalmú játékokkal játszani. Játék kiadók úgy se lépik meg az elején főleg nem az "állandó" netet. Szegény box meg majd nem frissít. Egyébként, reális az, hogy 2013 ban olyan ember aki "kidob" 130-150 e egy konzolra meg majd xxxx Ft ket Játékokra, hogy olyan házba veszi ahol nincs net?
Szerintem nem nagyon. -
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Set-Comment™ #312 üzenetére
Van aki játszani akar rajta, játékokkal, nem Skype-olni. Ez miért lenne nagy igény?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Set-Comment™ #307 üzenetére
Nem, de gondolni kéne erre is a gyártónak.
-
djgeg
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #302 üzenetére
Sony részvény eladások, az MS Xbox One bemutató során.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #302 üzenetére
Nem érted a lényegét
-
akela91
addikt
Sony részvények alakulása
-
djgeg
őstag
válasz
Cyberpunk #294 üzenetére
Nem tudom honnan veszik, hogy KÖTELEZŐ... Nem indul el nélküle? Netán 10 től visszaszámol és ha nem csatlakoztatod felrobban?
Kell a rendszernek mert azon alapszik. De ez olyan kb már mint, hogy Kell kontrorel a játékhoz... Vagy egérés bill a PC hez. Jaaa, hogy azzal irányítod a gépet.
És biza benne van a csomagban -
Cyberpunk
félisten
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Set-Comment™ #291 üzenetére
Elég egyszerű. PC-n az API korlátoz be, nincs direkt hardver elérés. Ezzel szemben konzolon már van. Pont ezért lesz az, hogy a papíron gyengébb hardverből építkező konzolon is tudják azt a grafikai szintet hozni, amit PC-n jóval erősebb hardverrel. A memóriás történeted csak részben tesz hozzá, nem ezen múlik.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Set-Comment™ #285 üzenetére
Azért ez maximum csak részben van így.
-
Def26
félisten
válasz
danikollar #288 üzenetére
Nem lesz ilyen.
take it or leave it. Ennyi lesz.
-
danikollar
őstag
Szerintetek mikor jelenik meg az első hirdetés, hogy Xbox One-t vennék?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nézhető a teljes EVENT a beágyazott stream helyén.
-
pzstm
titán
videót csak ma este lesz időm végignézni, híreket nagyjából átnyálaztam, de ez bizony nekem bejövős gyerekek
-
Kleroo
veterán
válasz
Set-Comment™ #281 üzenetére
Test driveban van ilyen. Sőt tán GTA4 is tud ilyet. Nem a hardver alapján mondtam véleményt, hanem a játékok látványára. Jelenleg semmi huha.
-
RBJ
addikt
még a nintendo wii is nextgenebb a joy ával.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Set-Comment™ #281 üzenetére
Ne feledd PC-n a DX API korlátoz!
-
trufa12
addikt
válasz
djculture #276 üzenetére
A ps 4, ott már látszik a next ...
majd kiderül mi lesz ebből, 1 tutimásodik felvonásig nem kell venni 1iket sem
(legalábbis részemről ez tuti)
én inkább most koncentrálok a pc-mre , aztán majd kiderül,
meg amint le megy az áruk a régieknek ha meg éri ha nem, veszek mind2 őből 1 et, meg mellé 1 nagy tvt .
és így konzolozni is fogunk. -
.LnB
titán
válasz
djculture #276 üzenetére
Nem szabad a Cod grafikájából messzemenő következtetéseket levonni a konzol tudására vonatkozólag. A cod azért is ilyen, hogy többen vegyék. Ne kelljen pct fejleszteni ahoz, hogy játszani tudjál vele. Csak az eladások, a pénz számít. Ezért ilyen szutyok egy játék...(legalábbis a MW utániak)
-
Kleroo
veterán
Őmm
Csúnya, hardver semmi extra. A most bemutatott játékok grafikája szintén semmi húha.
PC-n 2012-13ban ez már majdhogynem elért szint.
A COD-os srácok szánalmasak voltak. Verték arra,mennyivel jobb mint az előző motor.
Az előző motor már kínosan fostosan öreg és elavult volt,ahhoz képest nyilván jobb. De a mostani motor...hát szerintem egy Crysis3,BF3 szintnél nem jobb. Ilyen kidolgozott emberfejeket pedig már a crysis 1 promójában is láttam...PS4 játékoknál láttam szép nagy előrelépést,ami első ránézésre odavágós.
De összességében nagyon messze van az a brutális ugrás ami az előző váltásnál volt.
Emlékszem UE3-as videók... anno elképzelhetetlen volt hogy tényleg ilyen látványvilág jön/jött.Ez a minden mindennel összekapcsolt,és hangutasítás,meg kinectirányítás. Tetszik....de igazából a sok ostoba elbutult zsírrá morfizálódó amcsinak fog "tetszeni". A célját így el fogja érni.
Máskülönben szerintem igencsak idegesítő lenne állandóan pofázni a boxhoz,mint egy marhagyors gombkombinációval letudni. Főleg ha komplex a dolog.
Az igazi az lenne,ha 3D-ben hologramként kivetítene egy részletes kezelőfelületet hozzám pozícionálva,én pedig azon bökök rá valamire. Na abban van fantázia,innováció,és gyorsíthatja is a kezelést. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Köszöntem szépen a LIVE CHAT részvételt, remélem élveztétek.
-
he7edik.
addikt
15-ből 11 kinect+arcade játék kb.
-
Gergosz2
veterán
Jól nézki ez az új COD
(ezt is megéltük)
-
Sami22
aktív tag
Az első percekben érezhető volt, hogy ez a rendezvény nem a játékokról fog szólni. De, annak ellenére, hogy azok jobban érdekeltek volna, nem mondhatom, hogy csalódott vagyok. Tetszik a "tényleg okostv" gondolata, tetszik a kinectes megoldás, igaz ez nem új, de ezúttal talán tényleg működik. Tetszik, hogy sok minden integráltak egy helyre. Élőszereplős Halo is jöhet bármikor. A CoD csalódás, semmi eget rengető.
A legfontosabb mondata az egész konferenciának játékos szemszögből: 15 exkluzív, és 8 teljesen új cím. Úgy látszik, belátták, hogy hitvány volt az ex. felhozatal a 360-nál. Várjuk az E3at.Jah és kontroller nagyon tetszik.
-
WayneGace
őstag
Nem hiszem, hogy különösebben érdekelte volna őket. Az eladás a lényeg, abban meg tudjuk ki mutat többet.
Csatlakozom a fentebb írókhoz. Elég gyenge volt ez az eresztés. Sok-sok ekszkluzív cím, mint fifa és cod, madden.
Halo az egyetlen cím, ami tényleg csak box, de ugye itt sorozatot jelentettek be.
Sony azért szépen összedobott pár trailert. Még akkor is jobban eladta magát a show, ha a konzolt meg se mutatták.
Nekem olyan érzésem van, hogy ez az egész csak reagálás volt a Sony bejelentésére és még nem tudtak egy igazi nagy műsort csinálni mögé. Persze lehet tévedek és ők úgy látják jobbnak, ha folyamatosan jönnek majd a hírek, így fenntartva az érdeklődést. -
Hűha komoly! Áll leesik.
-
.LnB
titán
válasz
Dexter-2000 #251 üzenetére
Az milyen oltás lett volna, ha a Cod után bejönnek a BF4 fejlesztői egy kis ingame cuccal
Fülüket-farkukat behúzhatták volna a Infinity Wardosok! -
Def26
félisten
Major nelson is live -on mondja a frankót. [link]
-
Dexter-2000
őstag
némmá új motor a cod 10-hez ezt is megértük
még a végén megnéztem volna 1 kis bf4 et is -
tDr1v3r
veterán
válasz
callmeakos #245 üzenetére
Ez a Kinect-es dolog is csak néhány éve van... régen több HC tartalom volt, csak a másik vásárlókör megérintése végett inkább a not-so-harcore dolgokat nyomatták.
Amúgy azért viszik ki a többit az E3-ra mert marketing-szempontból jobb ha ott nyomatják. Ez a rendezvény csak egy kis ízelítő (meg bérelhető reklámtábla az EA-ATVI számára) volt.
(#247) Csopvez: Az... totál exxklúzív lesz Xboxra. (No nem a konzolra, hanem magára az Xbox Marketplace-re szerintem...)
-
törölt tag
Az hogy a Spielberg Tv sorozatot csinál a HALO-ból, mi köze van az XBOX ONE-hoz?
Csak azon lehet majd nézni? Nem értem.... -
Set-Comment™
senior tag
válasz
callmeakos #245 üzenetére
Ez E3 csúnyán hanyatlott az elmúlt években, nyilván vissza kellene hozni a régi renoméját.
-
callmeakos
veterán
Tudjátok mi a vicc? Hogy a Microsoft eddig nagyívben tett az E3ra. Kivitték a Kinectet népszerűsíteni, oszt' ennyi. Most meg, mindent oda tartalékolnak. Kérdezem: Miért??
-
Glenda
addikt
válasz
Set-Comment™ #235 üzenetére
Pontosan. Jéghoki és Indycar. De az előbbi nem európai szabályok szerint...
Emlékszem pár éve az amerikai-kanadai döntőre, amikor egy kis érintésért már bünti járt -
.LnB
titán
válasz
Set-Comment™ #235 üzenetére
bazdki ez annyira szép volt kiposztoltam a facebookomra
(természetesen megjelölve a szerzőt)
Hatalmas High5! -
goodboy007
senior tag
IllumiRoom-ról egy kanyi szó sem esett, lesz itt még újdonság az E3-on. Pl. kizártnak tartom, hogy azok után, hogy a PS4-en simán meg lehet osztani minden szirszart, videót lehet felvenni, az X1-ben ne lenne ilyen feature.
-
anulu
félisten
örülök, h a GT6 jön PS3-ra, mert next-genből nekem BOX lesz. ezzel az NFL cuccossal engem megvettek kilóra
-
joysefke
veterán
Olyannyira fáradt voltam, hogy elaludtam a kanapén
Volt valami konkrét infó a GPU teljesítményéről?
J.
-
.LnB
titán
Az én véleményem erről az egészről az, hogy a sok feature amit bemutattak az tényleg nagyon jó. Csak nagy százalékban nem szokott működni nálunk. De amerikába iszonyat jó lehet együtt élni velük. És igen sok az NFL, arról annyit, hogy én képes voltam tavaly is fizetni NFL.com on a GamePass-ért. Hamarabb tudnak elcsábítani egy ilyen szolgáltatással mint egy sz@r cod epizóddal. A gép külsőre tetszik, jól mutathat egy nappaliban. És ott a Forza5! A negyedik rész a kedvenc autós játékom. Erről azt hiszem nem kell többet írnom.
De!
Én ki merem azt jelenteni, hogy a két konzol szinte semmiben sem különbözik. Most már tényleg csak az exkluzív tartalmak(játékok), és a márkahűség fog dönteni vásárláskor az emberek körében. És rengeteget fog számítani egy jó marketing kampány.
Ha majd választanom kell akkor nekem az lesz a döntő, hogy az NFL közvetítéses szolgáltatás elérhető lesz e kis hazánkban. Ha nem akkor most először én lehet a sony gépe mellett teszem le a voksom. Mert sose volt még sony gépem, és van nekik pár elég kecsegtető exkluzív címük amikhez eddig nem volt szerencsém. És persze az árak még amik számítani fognak. -
Bilux
veterán
Most már one HTC One X HTC One illetve Xbox One Magyarországon meg Nemzeti Xbox lesz.
-
akela91
addikt
Új kontroller tetszetős lett kinézetre, a gép maga no comment... Csempés felület várható volt, nem gyere be. Skype, TV-s dolgok: useless. COD hidegen hagy, a kutyán kívül semmi említésre méltó a gammel kapcsolatban. Hangvezérlés szép meg gyors volt itt, de a való életben nem egy előre felvett/hátulról távirányítóval kapcsolgató emberke fog mögöttünk állni. Egyedül Forza/Halo/NFL amiért ezt választanám, de nem fogom, mert kell a Gran Turismo.
Eddig PS4 a nyerő...
-
törölt tag
-
whitezo88
nagyúr
válasz
callmeakos #210 üzenetére
amiban az, bár itthon is egyre többen szeretik. én egyszerűen nem értem mi jó benne, mikor a bruttó vagy 2,5 órás meccsben van 17 perc nettó játékidő.
-
vhunor
őstag
Xbox, watch Private Gold!
-
james001
veterán
Hát tényleg nem volt egy nagy durranás,én igazából csak a Forza meg a Gears miatt néztem,de ugye előbbiből csak egy teaser volt (ami azért szép volt) utóbbiból meg semmi. Meg oké hogy E3-ra is kell hagyni valamit de azért mutathattak volna a nagy 15 exkluzívból legalább még 2-őt... Ehhez képest a PS4-nél mennyi játékot bemutattak? Meg ott csak egy kicsit dumáltak a szociális dolgokról,itt meg fél órát elpofáztak... Ja és a PS4 kontrollere ezerszer szebb,de ugye ez már csak személyes észrevétel,mindig is jobban tetszett a PS joystick-ja.
U.I. A chat-en woodbear és tDr1v3r dumája nagy volt,felnevettem egy-kettőn
-
Kakaduku
senior tag
-
Gergosz2
veterán
vége?
-
trufa12
addikt
Hát az ez ennyit tud, akkor ps4 lesz már ha külsőleg nem az is videomagnó lesz...
-
buzus
aktív tag
Mostantól távirányító nélkül váltogathatok majd 120 hulladék SD TV csatorna között, éljen. Felhívhatom majd a Bélát skypon miközben meccset nézek, hogy elmondjam neki milyen jól szórakozom. Instant váltogathatok majd az játék-net-film-zene sorrend között, amíg meg nem unom és ott nem hagyom az egészet. Továbbá az achievement rendszer ezentúl komplikáltabban is megmutatja mennyire ügyes gombnyomogató vagyok. Forradalmi.
-
UnSkilleD
senior tag
elég szar event volt de még mindíg jobb mint az előző (x360) reveal volt
-
whitezo88
nagyúr
válasz
callmeakos #193 üzenetére
NFL-t kihagytad
-
Glenda
addikt
USA szerintem már most zsebben nekik, Japánban a Schoolgirl Spanking kaliberű játékok miatt a PS borítékolható, az EMEA a kérdéses, bár a MS úgy látom az exkluzívokkal akar tarolni, ami akár be is jöhet nekik.
Ami engem jobban zavart (szakmai ártalom), hogy az indie fejlesztői lehetőségekről nem volt szó. Majd a Builden.
-
RBJ
addikt
[link]
kis info.
na addig mentek a blueray el szembe anno, hogy ebben is ez lesz.
jó hogy nem találták még ki a 4 rétegű dvd . -
GegeWarrior
senior tag
Fura, hogy mindkét konzol kurva ronda
ÉLJEN A VHS korszak
Éreztem, hogy még visszatér
Új hozzászólás Aktív témák
gp Bemutatkozik az Xbox következő generációja.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RoadCraft - Akár négyen is játszhatunk a teljes változattal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Új Steam Deck OLED 512GB, 2 év jótállásal
- ! AKCIÓ !Garanciális - Számlás - PS5 Slim digital eladó
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Intel Core i7-13700K Processzor
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest