Xbox Event - Élő Stream adás

Elérkezett végre a nap, melyre olyan sokan vártunk. A mai napon, pontosabban közép-európai idő szerint este 7 órakor a Microsoft bemutatja a nagyközönségnek a Xbox konzoljuk következő generációját. Az esemény, melyet április 24-én jelentett be Don Mattrick, élőben is követhető, ugyanis élő STREAM adással készülünk a nagy eseményre. A Playstation 4 bemutatója óta a fél játékos társadalom a Microsoft válaszára vár, hogy mivel próbálnak kiállni a Sony ellen és vélhetőleg nem fogunk csalódni bennük. Hogy a Microsoft is csak a bejelentéssel, néhány játék trailerével jön el, ( köztük ugye a korábban már bejelentett Call of Duty: GHOST és az új FIFA gameplay előzetesével) vagy a konkrét gépet és az új szolgáltatásokat is látjuk-e majd, az este 7-kor kiderül.

Azok, akik nem tudják velünk együtt nézni az eseményt élőben, a bemutató utáni órákban a külön megírt összefoglalónkat olvashatják majd el, melyben minden lehetséges információt leírunk a bejelentett gépről, szolgáltatásokról, játékokról.

Alternatív STREAM Linkek, ha valamilyen oknál fogva probléma lenne a fentivel:

Gametrailers

Gamespot

IGN

Az élő STREAM adáshoz egy LIVE CHAT-et is intéztünk  nektek, melyet lentebb érhettek el majd, így  a bemutató alatt élőben is tudunk beszélgetni a látottakról.

Alapból vendégként lehetne csak belépni a beszélgetésbe, de amennyiben regisztráltok egy accountot az http://www.ustream.tv/new oldalon és a Prohardver/Gamepod-os neveteket adjátok meg, úgy azon a néven vehettek rész a chatelésben. Egy perc az egész, semmi kötelezettséggel nem jár és a műsor után akármikor törölhető az account. Így én inkább ezt tanácsolom, egyszerűbb lesz így beszélgetni és kényelmesebb is mindenkinek.

Kísérleti dologról van szó egyébként, moderálás ugyanúgy lesz a chatelés közben is (nevekre is), plusz maga a LIVE chat csak a STREAM ideje alatt lesz elérhető. Amennyiben van rá kereslet és elfogadott lesz a dolog, úgy a jövőben előforduló LIVE STREAM adások mellett ugyanilyen chat ablak lesz elérhető majd.  (Pl: E3 2013, Sony, MS konferencia stb. )


 

Előzmények