Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Path of Exile 2
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- EAFC 25
- GTA VI
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Bestbuy játékok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
SSC idoszakban mar TN-en voltam. Gruul nerf utan jottem el Ragnarol. "csoppet" megsertodtem guild vezetesre, es inkabb szedtem a satorfam es eljotttem cakk-pakk a serverrol, altokkal egyutt
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Wolverine
félisten
-
anulu
félisten
EG-t nem kell emlegetned, en hordas voltam Ragnan. BWL-be bejutas szerda estenkent? remlik?
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
kovsol
titán
én egy időben már úgy toltam hogy Revisedben aliban raideltem és közben TF en mentem altos raidre hordás karimmal is a GF el, sok volt a kockulás, azért a sok szerver first kill emléke megmarad, főleg az illidan kill ami nagyon megmaradt bennem, itt figyel a gépen HD ban felvéve az egész kill és a végén azért befigyelt a staff, második killen meg a cloth fejes aztán IF ben csak lestek mi az isten van rajtam, na ez egy kicsit hiányzik, de jobb ha megmarad emléknek, már sok nekem az hogy három karit is öltöztetek mert mindig volt dps, heal és tank karim is
meg az is vicces volt mikor sámánnal kiáltam if közepére a sunwelles cuccokban aztán azt se tudták sokan ez most mi az isten kb t11 nek hihették már, de azért az első raidemet nem felejtem el soha még ZG volt Elemental Gankeriben mageval ragnaros szerveren ali oldalon, remegett a kezem úgy löttem a frostboltot[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
anulu
félisten
o rly?
voltak nagyon szep dolgok (Al`ar ugyebar...), 1 day unnerfed SSC, stb. de se idom, se erom ujra hozza. TN-en tolom meg mindig, szoktam nezegetni az emberek cuccait, meg jo sokakkal dumalni is, de nem birnam
-
Scholes9
nagyúr
"Sajnos" igen, amúgy is, ha visszamennék, akkor csak HC raiderként "bírnék" játszani, de a sok raidtől kikészülnék és nem akarom újra azt amit évekig nyomtam, épp elég volt, viszont úgy vagyok vele, h vagy csinálom vagy nem, de épp elég volt nekem már És igazad van, nem akarok kockáztatni
anulu: na én is így vagyok vele, jó volt, de még1x nem...amúgy mi anno egy guildben nyomtuk, csak, amikor én bekerültem már nem voltál ott
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
anulu
félisten
BC-ben eleg volt a HC raid. flask / poti / loturo farmolas napi sok-sok oran at... nem banom egy percet sem, de megegyszer nem csinalnam
-
anulu
félisten
szegyen - gyalazat, de az "a"-s patchet meg le se toltottem, ugyhogy Orgrimmarrol nem tudok nyilatkozni. (GT5...) amugy pu-ben ha nem para, elkuldhetned a real ID-d, felvennelek
-
SzlobiG
félisten
Készülök én, de még mindég nem tudtam eldönteni, hogy kell-e nekem ez.
-
Scholes9
nagyúr
válasz Wolverine #17 üzenetére
Köszi, már folyik lefelé a trial, kíváncsi vagyok a megváltozott területekre. Amúgy 15k-ból meglenne kompletten, digitálisan az alapjáték + a 3 kieg, ami azért nem annyira rossz, de nem "merek" visszatérni Inkább "visszatérek" Pripyatba
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Jól sejtem, h triallal is meglehet lesni milyenek lettek a megváltozott területek
-
Wolverine
félisten
válasz Necroman_Mk2 #13 üzenetére
Az alapjátékkal tényleg jár egy ingyen hónap. A kiegészítőkkel nem.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Wolverine
félisten
3500-4000 HUF (euróárfolyamtól függően). Szórakozásért nem sok (4k-val és 30 nappal számolva napi 133 forint... mire költesz ennyit?).
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
kapeti07
senior tag
Ha a gamecard-ok árait vitték volna le, akkor talán még én is visszaszálltam volna. 2 éve "tiszta" vagyok
Xbox: kapeti
-
Viktor77
titán
Aki csak szeretné megnézni mit művelt Deathwing a régi területekkel (és ez alapján eldönteni, hogy előfizet-e), annak elég az alapjáték is, minden területváltozást (új talentfákat, új questeket, stb.) megkap, ezek a tegnapi patch-ben érkeztek (természetesen a 85-ös új területeket még senki nem láthatja).
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Narxis
nagyúr
Én már felkészültem! Jöhet a harc.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
fasirTTT
őstag
kár, hogy más játékoknak nem viszik le az árait ilyen drasztikusan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest