Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
én egy időben már úgy toltam hogy Revisedben aliban raideltem és közben TF en mentem altos raidre hordás karimmal is a GF el, sok volt a kockulás, azért a sok szerver first kill emléke megmarad, főleg az illidan kill ami nagyon megmaradt bennem, itt figyel a gépen HD ban felvéve az egész kill és a végén azért befigyelt a staff, második killen meg a cloth fejes aztán IF ben csak lestek mi az isten van rajtam, na ez egy kicsit hiányzik, de jobb ha megmarad emléknek, már sok nekem az hogy három karit is öltöztetek mert mindig volt dps, heal és tank karim is
meg az is vicces volt mikor sámánnal kiáltam if közepére a sunwelles cuccokban aztán azt se tudták sokan ez most mi az isten kb t11 nek hihették már, de azért az első raidemet nem felejtem el soha még ZG volt Elemental Gankeriben mageval ragnaros szerveren ali oldalon, remegett a kezem úgy löttem a frostboltot[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest