- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
Mondjuk abba igaza van hogy két kliens az dupla esély hogy épp nemtudsz játszani normálisan mert valamelyik épp döglődik.. Steam az ebben az évben estelefele folyamatosan döglődött, uplay kb kétszer volt idén ilyen nem csatlakozik a szerverhez frissits felirat...
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
válasz dergander #46 üzenetére
Simán csak szeretnék az emberekkel megismertetni az uplay-t. Ebbe semmi gáz nincs, teljesen logikus lépés.
Jelenleg még nem tudják meglépni, hogy kihagyják a steam-et, de ezzel a megoldással gyűlnek az uplay fiókok is.
És mint fent jó párszor el lett mondva, ebben semmi különös nincs, jó pár éve minden játékuk így jelenik meg steam-en.
-
dergander
addikt
Most azt gondolják nem lesz feltörve a játék ezáltal vagymi?
Megse fog jelenni már lesz tört verzió,de ez az Uplay erőltetés annyira gáz.
-
gianni85
veterán
válasz #51736960 #40 üzenetére
te írtad, hogy nem akarsz belemenni vitába, így csak megjegyeztem, hogy az állításod hülyeség. Mégpedig ez:
egy bizonyos kor felett a konzol nem pálya, az ember belefárad a 12 éves gyerekeknek készített bugyuta játékokba, és inkább a pc felé fordul, még ha szűkebb is a választék.
Mi volt ebben a személyeskedés? Szerintem hülyeséget írtál, ezt jegyeztem meg, és nem téged minősítettelek -
törölt tag
-
tDr1v3r
veterán
Akkor ez azt jelenit, hogy Trading Card-támogatás illetve a többi Steamworks-ös dolog se lesz? Akkor a vásárló crackelheti nyugodtan, lévén úgy is menni fog majd az overlay...
Szerencsére engem nem fenyeget a vásárlás, egyszerűen nem érdekel a játék. De Summer Sale-kor beszerzem szerintem, ha jó minőségű port lesz.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Bjørgersson
félisten
Várom az időt, amikor minden egyes játékhoz külön szaros kliens kell majd.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
gianni85
veterán
-
GegeWarrior
senior tag
Ez jó!
Nekem semmi bajom az Uplayel, sőt tök jó, mert legalább a mentések felhőben tárolja, így ha később újra felteszem az adott játékot meglesznek azok is
Szeretnétek vissza a jó kis Games for Windowst? Na annál hulladékabb rendszert még nem láttam
[ Szerkesztve ]
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
wjbhbdux
veterán
Én nem akarom elhinni a hírt. Hiszen az Assasins Creed 2 óta minden Ubisoft játékhoz kötelező volt a uplay az elmúlt 5 évben, de én biztosra vettem hogy a watch dogshoz nem kell majd. Le is mondom az előrendelést.
- internetes majom
[ Szerkesztve ]
/s
-
tomas51
senior tag
-
ABee
tag
A warez tényleg probléma de nem erre reagáltam. Te azt mondod, hogy pistike vesz Gamer PC-t jómunkásember meg konzolt. Szerintem meg nem feltétlenül így van, főleg ha valaki otthonról is dolgozik. Meg nekem kell a multifunkcionális eszköz. Pl tervezek beszerezni egy ESI May@ hangkártyát, hogy normális minőségben halgathassak zenét. Ilyet Sem lehet konzolon.
-
ABee
tag
Én meló után PC-n lazítok.
Probléma?
Sokszor dolgozok otthonról is. Utána zenét halgatok, játszok vagy netezek, mert kell egy kis levezetés ahhoz hogy eltudjak aludni.
Az utóbbi párat megtehetném konzolon is, de az elsőt bajosan. Úgy vagyok vele, hogy ha mindent tudok csinálni egy géppel akkor minek vegyek külön konzolt?De hogy on is legyek:
Nem csak az a baj hogy szar az uplay hanem az hogy az x-edik kliens ami felkéreckedik a gépre a steam mellé. Játszok pl egy Blacklight nevű cuccal már annak is lett külön kliense. Elegem van belőle hogy kb. 5 különféle szart kell használnom.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
nem mondom, hogy nincs igazad, de szerintem úgysem győzzük meg egymást
egyébként még a warez témához annyi személyes megjegyzésem lenne, hogy a boxom nem flashelt, tehát az összes játékom eredeti, és pc-n is sok eredeti címem van, jellemzően a blizzard játékai, plusz sok régi klasszikus.egyébként a pc-ra való feljesztés kegyetlen ipar, mert ha tényleg jót csinálsz, akkor sikeres leszel, ha meg szart, akkor a torkodnak esik az egész pc társadalom, és nagyon nehezen felejt (pl. dragon age 1-et imádtam, a második részt előrendeltem, aztán a bukta után eldöntöttem, hogy a 3-at először szigorúan warezolom, és ha tetszik, akkor megveszem később, valami akcióban). na hát így alakul ki a warez, például
-
Mate
nagyúr
Meglepet bárkit is a hír? Ezt lehetett tudni előre. Minden új ubis, steamen fennlévő játékhoz kell az uplay.
(#17) djculture: "De igy szereintem hogy csak azért legyen a steamen mert onnan lehet inditani nem sok értelme van.."
Az a baj, hogy nagyon is sok értelme van steam-re megszerezni. Többi topicban jó párszor le lett írva, hogy mennyire *ar az updateelés uplay-en.
A többieknek, akik nem nézik azokat a topikokat leírom, hogy ez mit takar.
Splinter Cell-t raktam fel pár hete:
Uplay: Letöltöd a játékot aránylag lassan. Feltelepíted. Elindítanád, de elkezd update-et keresni. Talál 1.0.1-es verziót. Elkezdi letölteni, majd telepítési menü stb. Elkészül. Örülsz, hogy végre játszhatsz. Elindítod megint és frissítést keres. Ezúttal is talál 1.0.2-t. Letölt, telepítés bla-bla-bla. Újabb indítás. Megint keresgél, megint talál. Ezúttal is 1.0.2-t. Telepít. Újabb indítás. Megint keresés, megint talál 1.0.3-t. Telepít és ezután lehet indítani, ha nincs több update. Az egész volt kb. 1,5 óra és végig ott kellet ülnöm, mert jó pár kattintgatnivaló volt.
Steam: Elindítod a játék. Letölti, telepíti magától, alapból a legfrissebb verziót. Nincs már vele gondod, max. sávszélességgel lejön és 8 perc múlva már indításra kész.
Tehát nem mindegy, hogy melyik rendszerben veszi meg az ember. A kérdés inkább az, hogy ez a "kényelem" megéri-e a felérat. Uplay verziót árulnak sok helyen akciókkal stb. Olcsóbb, mint a steam-es. Steam-es verziót gyakorlatilag csak steam árul (1-2 hely van csak ahol árulják még) és drágább.
(#25) Romvr: Piti pénzekért lehet hozzájutni a játékokhoz, csak nem megjelenés napján. Aki nem teheti meg, hogy ennyit kiadjon egy játékért, az vegye meg fél-egy évvel később.
[ Szerkesztve ]
-
Romvr
őstag
válasz djculture #22 üzenetére
Ha azt vesszük hogy nyugatabbra milyen a minimum fizetés, akkor nem drágák a játékok. Ha azt vesszük hogy nálunk drágábbak a játékok mint nyugaton és ehhez milyen a fizetés...
Ha havi 400-500 ezret keresne a nép, akkor pont nem érdekelne mondjuk évi 200 kiadás a szórakozásra. Sőt! De úgy hogy havi 80-100-at keres az ember... már horrorisztikus kategória egy játék. De tudom! A pórnép ne szórakozzon, csak dolgozzon míg bele nem döglik!"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Romvr
őstag
Nem akarok vitát gerjeszteni, de én inkább PC-be invesztálnék mint konzolba. Három fő indok:
1.) Nem csak játékra használom az erős vasat
2.) FPS, TPS és egyéb gyors reflexeket és célzást igénylő játékot nem tudok játszani "nyomorga-padal". (próbáltam sokat, nem ment).
3.) Az általam kedvelt játékok zöme meg se jelent konzolra, vagy "silányabb" kiadásban.De persze ha csak a játék lesz majd a fő szempont mert egy laptop is elbír azzal amit amúgy csinálok, lehet befigyel a konzol
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Def26
félisten
válasz djculture #22 üzenetére
Hát igen, ebben egyet értek. Őszintén szólva nem értem kiből élnek meg a hazai boltok.
Amúgy az irány már most látszik, mert a ps4/xbox one topikban nem nagyon olvastam olyat, hogy valaki itthon vett volna játékot. Szinte mindenki külföldről rendel vagy digitálisan vásárol, majd megosztja azt egy barátjával.
Én pl. haverral felesben 3200Ft -ért vettem meg 2 hete a Thief -et ps4 -re.[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
djculture
félisten
Meg aki milliomos és szeretne kismillióért vásárolni egy játékot. Menj be az 576-ba az minden nagyobb városban van... csodát láthatsz, a nextgen konzol játékok 18-20 ezerért mennek. A xbox360 meg ps3 játékok meg 13-14 ezerért
Vesz az ember az új ps4 konzolhoz 10 játékot alig 180 ezerbe kerül.. ingyen van ennyiért olyan gépet rakok össze hogy megszólal. Hülye konzoloknak egy előnye van amiért egyáltalán működik ez az egész a játékok cserélhetősége. Külföldön pl a tesco is beszámol használt konzolos játékot.[ Szerkesztve ]
-
satz18
őstag
válasz djculture #17 üzenetére
Emlékszem még a Splinter cell 3 Starforce 3-as védelmű volt. Annál undorítóbb DRM-el még nem találkoztam. Állítólag azért tiltották be, mert az eredeti DVD is tönkretette a DVD írót. Poénból akartam róla alkohollal képet csinálni, és akkor a miénket is majdnem sikerült. Meg persze azóta a DVD tönkre ment, szóval azóta játszani se lehet vele hiába eredeti. Azért ennél sokkal jobb az uplay.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
Romvr
őstag
Nem egy megvásárolt játéknál töltöttem le a Crack-et, mert:
- 100% online akart lenni (asztali gépemen nincs net az esetek 90%-ban)
- Be kellett jelentkezni online fiókba (lásd fent, meg f*szom regisztráljon 28 helyre)
- Fel akart tenni 2-3 segéd szoftvert (nem csak c++ és dx, hanem vackokat)
- Ha rákattintottam a(z) "akármilyenjáték.exe"-re akkor nem a játék jött be hanem egy teljesen más program, ami kérte a user és pass-t, vagy reklámokkal bombázott más játékokról, a PLAY gombot ékesítve.
- Amikor elindítottam az exe-t, 3-5 percig csak a logók úsztak, csodás animációval a képen, elnyomhatatlanul.Tudom velem van a gond, mert furcsa vagyok, de ha megveszek egy játékot, kiadok érte pénzt, akkor a telepítést követően játszani akarok vele, nem pedig bejelentkezni 5 fiókba, regisztrálni másik 6 helyen aztán 20 percen át nézzem még a cégvezető kutyájának a tenyésztője által készített céges videót is. Nem! Én duplaklikk után a játékot akarom! Ez olyan nagy elvárás?
( Zárójelben megjegyzem, hogy az olyan filmeket is utálom ahol az elején van a stáblista, különböző grafikák/animációk kíséretében. Stáblista/készítőlista a végére! Az elejére az amiért fizetek! )
Mondjuk a Steam az egyetlen amit még elviselek a gépen. Jó akcióik vannak és minden eddig megvásárolt játék egy pöccintésre indul. De mivel lényegében csak hétvégenként tudom rádugni a netet pár órára a gépre, ezért a megvett játékok jó 70%-át még sose töltöttem le
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Def26
félisten
válasz #51736960 #16 üzenetére
Én ezt éppen fordítva gondolom. Aki meló utáni lazításra vágyik az konzolt vesz. 12 éves bf4 -es pistike nyári munkából megveszi a radeon r290 -et aztán balhézik, hogy nem megy a játék, mert a fejlesztők szarnak bele. Hozzák a minimum kötelezőt és kitolnak egy bugos portot.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz BlackSoft #15 üzenetére
Ubis játék dobozos verziója sose volt regelhető a steamre tehát ezt kár is megkérdezni.. Régen tagest meg securomot használt az összes ubis játék most uplayt...
De igy szereintem hogy csak azért legyen a steamen mert onnan lehet inditani nem sok értelme van.. De ez már a far cry 2-nél is megvolt csak ott még nem uplayre kellett jelentkezni utána hanem egy köztes rendszerbe.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
szerintem ez egy öngerjesztő folyamat, ha a pc-s vásárlók szemét silány minőségű konzolporttal szúrják ki, akkor nyilván nem produkál olyan eladásokat, minr konzolon, ahol a felhasználóbázis amúgy sem olyan érzékeny a minőségre, gyak. megvesznek mindent, ami valamelyik ismert szériának az n+1-ik darabja.
amúgy semmi kedvem belemenni egy pc vs konzol vitába, nekem is ott van a box, a szekrényben rohad, utoljára a forzával játszottam rajta.
egy bizonyos kor felett a konzol nem pálya, az ember belefárad a 12 éves gyerekeknek készített bugyuta játékokba, és inkább a pc felé fordul, még ha szűkebb is a választék. -
BlackSoft
addikt
válasz Bad Pritt #12 üzenetére
Az oké, hogy a lemezzel majd ő felteszi a Uplay-t stb... De mivel nincs optikai meghajtóm 5éve (már nem is lesz) ezért csak a kulcsot fogom kivenni a dobozból, és azt nem tudom, hogy elfogadja-e a Steam majd, vagy csak a Uplay
(#13) Def26: +1 a warezt illetőleg...
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
bitblueduck
senior tag
Még szerencse hogy engem nem érint ez. A ubisoftnak többé 1 forintot nem fizetek, a heroes6 óta banlisten vannak nálam
An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
-
Def26
félisten
Hehe. Meg is válaszoltad miért kap a pc -s társadalom mocskot a konzolos játékokból. Büszke lehetsz.
Őszintén szólva nem értem mi ebben a uplay -ben a probléma. A sok szirszar program mellett nem elfér a windows -on?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Már pár éve kötelező a Ubi játékokhoz.
Steamhez csak a steames verzió lesz hozzáadható, retail változat uplay-es.[ Szerkesztve ]
-
BlackSoft
addikt
Ez egyáltalán nem probléma. Én inkább arra vagyok kíváncsi, hogy ha boltban veszem meg (mert vigilante edition-t veszek) akkor a kulcsot Steam-en lehet-e aktiválni majd, vagy csak Uplay-en?!
(#1) Loveless/(#2) tomas51: Nem szép warezolni, de az már szerintem sok, hogy még büszke is rá valaki előre...
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
[CsuCsu]
őstag
Ubival csak konzolon érdemes játszani. Ott nem engedik az ilyen mocskokat.
-
SkyS1gn
félisten
Jézusisten... olyat nem akarnak hogy lépj be a steambe, aztán az originen keresztül elindítja az Uplay-t és onnan indul a game!?
Minden kiadónak kell a saját kib. kliense...
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
pulyka jocó
senior tag
Szerintem sokan lefogják tor&€&?ezni
-
sTERNI
senior tag
Steam-et még elviselem, sőt szinte már szeretem is.. Origin egy rémálom, de a UPlay... na akkor inkább a warez.
satz18: Nekem az Origin csinálja ezt az összes Mass Effect-el.. katasztrófa
[ Szerkesztve ]
"You travel with fascinating companions, Doctor."
-
satz18
őstag
Az uplayben a kedvencem, hogy a 50 KB-os save fileomat 2 percig szokta sync-elni, mire kiírja, hogy a szinkronizáció nem lehetséges. Ezt megcsinálja játékba való belépésnél, és kilépésnél is. Jó ez az uplay.
[ Szerkesztve ]
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
tomas51
senior tag
A Reloadednél is így vélekedtek biztos.
Jólvan uplay, de már a crack kész van. -
törölt tag
nem baj, a reloaded verzióban úgysem lesz benne
Új hozzászólás Aktív témák
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia