Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heroes fan
őstag
Steamen vegyes a fogadtatása.
-
Heroes fan
őstag
Mai napon az alone in the dark is landolt. Milyen lett a game?
-
Silenzio
addikt
válasz horvathkrisz #23 üzenetére
Win 8.1 teljes verzió. De Androidra van dosbox amúgy.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
jonnyjoker01
veterán
Nagyon nagyon nagyon remélem vissza fogják tudni adni az előző részek hangulatát.
Üdv. Johnny
-
HKorn
veterán
2008-as AitD nem volt egy élvezhető darab, jó lenne egy a hírnévhez méltó visszatérés.
Run&Ride
-
blaca83
őstag
Nálam is egy régi nagy kedvenc volt, ezért kíváncsian várom, hogy milyen lesz egy "modernebb köntösben"...!
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Diopapa
addikt
Magyarul megint semmi új ötlet, f*ssuk a remake-eket meg az rebootokat ezerrel, grat...
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
atike
nagyúr
Én megrekedtem anno az első és a második résznél... Azaz a nagy ősöknél... Mondjuk azok eléggé tetszettek akkor... Lesz ennek még bármi köze azokhoz?
-
mcmike
őstag
Az ATARI még létezik? Ezt nem tudtam...
LIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
aizen92
addikt
válasz horvathkrisz #23 üzenetére
valami dos emu gondolom én.
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
^Boss
őstag
életem játéka volt. imádtam. amíg nem volt saját gépem, álmodoztam róla, hogy játszhatok vele egyszer otthon
volt egy hibás verzió (nem matricás floppy-s, hogy szépen mondjam.. ), ami még azelőtt elhalt, mert egy szoba teljesen kimaradt belőle ,így ott fagyott. ha azután volt gond, az a lila szörnyes borzalmas nehéz rész lehetett, ahol a kamera néha bugos volt. kb 5-6x vittem végig, ebből 2x dosbox-szal. felejthetetlen, ma már ilyen játékok nincsenek.második részt is imádtam, az nehezebb volt sokkal. a története továbbra is zseniális volt a korabeli semmikhez képest főleg.
3 kicsit már túl lett gondolva, de a western életérzés nem tett rosszat.
4: no comment, valami bug miatt már az elején elakadtam, de nem is kötött le túlságosan.
1,2-3-mat mind többször kijátszottam, utána a hanyatlás jött.
hasonlóan nagy nevek, akit érdekel: LBA1-2. Szintén zseniális korszakos játékok voltak. -
DigitXT
nagyúr
Megnéztem egy 100 perces végigjátszós videót. Lehetett volna rövidebb is,
ha a csávó kicsit megvágja a bénázásait: az meglep, hogy mennyi részletre
emlékeztem, ahogy az is, hogy mennyire kevés lehetett már hátra. Mondjuk
én mindig csak haveroknál/rokonoknál láttam. Saját gépem nem volt anno.
Persze, ha az ember kihagyja a buktatókat/pontosan tudja, mit kell csinálni
és mikor, nyilván gyorsan végigrohan rajta. Felfedezni szórakoztatóbb volt!Szerk: [link] (És OFF, mert ez az 1992-es, nem az új.)
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
válasz Dr. Romano #17 üzenetére
Minek állítgassak én pl szinte 99.9%-ig mindent defaulton tolok.
Next PC Upgrade: 2022
-
Dr. Romano
veterán
Jah értem, az lehet.
Nálam első indításnál alap hogy személyre szabok mindent, mert a gyári default (legyen szó akármilyen játékról) az biztos felejtős Nem is tudtam hogy léteznek olyan emberek akik default beállításokkal játszanak[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
$p@rr0w
őstag
válasz Dr. Romano #10 üzenetére
Nem-nem, biztos hogy nem, át lehetett állítani de defaultban arra volt téve...
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
RichieTri
senior tag
sosem felejtem el mikor az első résszel játsztottam először...
az egyik emeleti szobában kotorásztam mikor megjelent az első zombi
hatalmas játék volt.
ezt már csak a silent hill pár jelenete tudta überelnilive:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
ceia
őstag
Áh, nem a kamera miatt. Szerintem valamit nem, vagy nem jól csinálhattam valamikor korábban. Vagy tényleg a játék volt elrontva. Egyszer nekiállok újra, már újra megvan, és mind a három rész Egyébként a Guiness World Records is jegyzi mint az első 3D túlélő horror játékot
[ Szerkesztve ]
it's more fun to compute
-
$p@rr0w
őstag
A 2008-as AitD-al játszottam, életem legviccesebb videójátékos élménye volt, sosem felejtem el mikor kiírta hogy a PrintScreen-el kell ugrani.... Töröltem is gyorsan.
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
Dr. Romano
veterán
A 2008-ast én is végig toltam és az irányítással sem volt semmi bajom. A soundtrackje viszont nagyon komoly volt, bőven übereli az egész játokot. Az egészet érdemes meghallgatni, de nekem talán a taxis menekülésnél lévő jött be a legjobban (ez a jelenetet szépen lerippelték a 2012 c. filmben )
[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
akyyy
senior tag
en jatszottam a 2008-assal es semmi bajom nem volt vele, xboxra vettem meg, akkor meg nem volt flashelve, angliabol nagyon olcson megszereztem, es nagyon is jo jatek volt ra, persze nem volt bugmentes, de sokat elvoltam vele, nem is egyszer vittem vegig
-
ceia
őstag
Az eredeti első résszel játszottam csak, de nem tudtam végigvinni. Talán hibás volt a törés.. khm.. úgy értem, a játék de egyszercsak nem volt hová menni. (azt hiszem, egy nagy féreg megölése után, valami barlangban) De addig szuper volt, pedig amikor játszottam vele, már elavult volt a grafikája - viszont a hangulata fenomenális! Egy darabig nem is tudtam hogy lehet futni, bosszankodtam is miatta, aztán egyszer véletlenül előjött
[ Szerkesztve ]
it's more fun to compute
-
sTERNI
senior tag
Az Alone in the Dark-ot illetően egy kérésem van csak.. ne csak a cím térjen vissza, hanem a stílus és az egyedi játékélmény, amit adott.
"You travel with fascinating companions, Doctor."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest