Hirdetés
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- World of Tanks - MMO
- Escape from Tarkov
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Rövid videón a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xbox Series X|S
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- GTA VI
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chibass
tag
válasz
SkyLine3000 #4 üzenetére
Úgy értettem a helyhez kötöttséget, hogy ebben az esetben tudnál társasozni valakivel a tengeren túlról online...illetve mindenki bejelentkezne az otthonából.
-
SkyLine3000
addikt
Egy társasjáték miért van helyhez kötve? Pont egy konzol van helyhez kötve. Én haverokkal még sosem társasoztam, csak családdal. Ha meg véletlen összejönnék haverokkal társasozni, biztos nem konzolon "nyomorognék" egy kijelző körül, hanem egy méretes asztalon kiterítve a társas, amit körül lehet ülni. Ráadásul sztem sokkal élvezetesebb is, mint egy kijelzőt bámulni.
El nem tudnám képzelni pl egy Ezüst tó kincsét, hogy számítógépen játsszam. -
Chibass
tag
válasz
SkyLine3000 #2 üzenetére
Gondolom semmivel, csak nincs helyhez kötve és covid idején is előnyös lehet így összejönni a barátokkal.
-
SkyLine3000
addikt
Vajon mennyivel más/jobb, mint az eredeti társasjátékkal játszani?
-
S.J.M.
senior tag
Vajon miben lesz más mint a PC-re és mobilokra is már elérhető Catan Universe (jójó, konzolos elérhetőségen kívül)?
Új hozzászólás Aktív témák
gp A népszerű társasjáték Xbox-ra és PlayStation platformokra érkezik.
- Honor 90 Lite 256/8GB Fekete / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest