- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Valorant
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Delta Force béta teszt
- Nintendo Switch
- EAFC 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
Martin97
aktív tag
Szia!
Én egy ilyen kártyára gondoltam. Szerintem annyira nem lehet rossz, fullhd-ben digitalizál, annál több részlet meg úgy sincs a régi felvételeken. Ami ebben a buktató lehet az a hdmi bemenet. Kérdés, hogy van-e olyan analog-digital jelátalakító ami hdmi-t varázsol rca-ból.
-
Martin97
aktív tag
Sziasztok!
A régi családi vhs és hi8 kazettákat szeretnék digitalizálni. A források jónak mondhatók, alig lettek játszva a kazetták, és a kamerát sem használtuk sokat. (Annó egy felsőkategóriás sony volt.) Összesen kb. 50 órát, tehát nem lehet kopott az olvasófej, bár egy tisztítás azért ráférne. Tudtok ajánlani egy leírást, hogy ezt hogyan lehet végrehajtani?
A vhs kazettákhoz pedig vettem egy új lg lejátszót, kifejezetten erre a célra.A cél a legjobb minőség lenne. Fontos a veszteségmentes tömörítés.
Ennek megfelelően milyen digitalizáló kártyákat tudtok ajánlani? Beépíthetősön gondolkodok. A profilomon feltüntetett géppel zajlana a digitalizálás. Ez a gép elég erős hozzá?
A segítséget előre is köszönöm.
Martin
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitnesz felügyelő
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés