- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Most gyártótól függetlenül, ahol jól tapasztalhatod, hogy milyen kínlódás a gyenge cpu, ha játszol mondjuk a farmerama nevű netes játékkal. Ha nem ismernéd ez ilyen böngészős flash-es játék.
Ha sok elem van kihelyezve, akkor amíg betölt, vagy míg ablakot vált, úgy belassul, hogy elunod az életed, néha még a flash is összeomlik. Kínlódás a játék, nem élmény.
Tudom, röhejes, de ilyen helyen is előjöhet a nem kívánt belassulás, akadozás, ahol az átlag felhasználó nem is gondolná.
-
t72killer
titán
#205: "a cpu nem képes feldolgozni ahogy gépelsz?
Ezen besírtam." ++1Hogy a puma elvérzik-e, nem tudom, a Brazossal voltak gondok.
Mondjuk tömöríts be egy párezerfájlos pakkot (párom melójában minden nap előfordul mérési adatokkal),
indíts be egy komolyabb progit (Matlab, Photoshop), nézz meg egy nagyobb bitrátájú webes videót, vagy csak böngéssz chromeban 15-20 ablakkal (ezutóbbi is akadozott az e450-en).Semmi "rasszizmus" nincs bennem az AMD-vel szemben, mint írtam, ha kijönnek egy használható micro-6700T-s netbookkal/hibriddel, akkor az meg van véve. Egy új néven futó e450-et viszont nem veszek.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
arn
félisten
htpct kb egyszer allitom be normalisan az elozo is ot evig ment kb, talan egyszer frissitettem (az meg amds volt). de ha nagyon nem mukodik vmi, kicserelem a belet, egyik alkatresz sem tul draga, a haz tobbe kerult.
desktopnal marad meg egy ideig a cpu+gpu felallas.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
t72killer
titán
Konkrétan 10"-os kategóriában keresek - itt 2db használható netbook/ultramobil procija van az AMD-nek: a Micro-6400T és a 6700T. Kérdés: van ezekre normális 10"-os netbook vagy hibrid termék???
pl egy Pentium N3520-al szerelt Lenovo Flex 10 kihívója? Ez a proci CPU erőben megeszi reggelire még a 6700T-t is - ami a teljes rendszer használhatóságának igencsak jót tesz.Két dolog tart vissza az inteles vásárlástól: a foghíjas drivertámogatás és a displayport/HDMI 2.0 hiánya. Nyilván nem modern játékokat szeretnék 4k-ban nyomni, de 2-3éven belül reális egy 4kTV beszerzése, és alkalmasint szeretném ha minden eszköz támogatná a felbontást filmnézési/munkaszempontból.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
Új hozzászólás Aktív témák
- ryzen 5 1600x six core am4
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!
- AMD Ryzen 5 7600X - 6 mag/12 szál - Új, bontatlan- Eladó! 75.000.-
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest