Új hozzászólás Aktív témák
-
Ger_man
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #11 üzenetére
Hát igen, sajnos nem szabad már semmit előrendelni, mert kitudja milyen a PC-s port... én is megvárom a steames értékeléseket, remélem lesz oldal aki tesztet is ír róla. De a kiadás maga pazar!
-
Ger_man
senior tag
Én is nagyon vártam a játékot, lévén imádom az Alan Wake-t.
Elég megosztó a játék, de egy ilyen boxos verziónak azért nehéz ellenállni (én imádom az ilyet
):
Szerintem sokan nem vették meg PC-re, köztük én sem mert annyi rosszat lehetett hallani róla, persze most is megvárom az első értékeléseket, de ha jó akkor ezt a pakkot muszáj beszerezni.
-
Šolaire
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #5 üzenetére
Mondjuk nem rohanok megvenni, megvárom az értékeléseket.
orichalchos: boxon olyan sok?[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hm, most nézem steames adatlapot, csak 68GB a játék? XO-n 100GB fölött van a videókkal, kíváncsi vagyok itt hogy oldották meg.
Live-Die-Respawn
-
TESCO-Zsömle
félisten
Nagy összegben nem fogadnék rá. Eleve nem voot akkora durranás, mint amekkorának szerették volna. Mint játék, elég hamar repetitívvé válik, kis idő után csak a sztori viszi a hátán az egészet. Aki igazán akarta, az már megvehette konzolra, vagy win10-re, szóval a potenciális piac nagy része már be lett kaszálva. Nem sok esélyt látok rá, hogy a "maradékra" költenének annyit, amennyit az első portoláskor kellett volna.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
djculture
félisten
Kérdés a port minősége lesz mert a winstore-os verzió egy fosadék bughalmaz.
-
Šolaire
veterán
Végre. Be is zsákolom
“Praise The Sun” \[T]/
Új hozzászólás Aktív témák
gp A korábban csak Windows 10 rendszerekre elérhető játék új kiadása kevesebb mint egy hét múlva már a Valve áruházából is beszerezhető lesz.
- Óra topik
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- Steam Deck
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok