- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz Heroes fan #13 üzenetére
Az a termesztojásos macerás volt, az rémlik. A többi nemigen, ennyi év távlatából.
Készítettél már jó kis szpelleket? Zseniális ez a rendszer.
"a sárkány is csak ember" - oxox
-
HaaS
addikt
-
Heroes fan
őstag
Buktam néhány küldit sajnos.
-
Heroes fan
őstag
Most ott tartok a játékban hogy a kőért kéne elmenni a 4-dikért, de nem tudok mert a szavannán nem találom a titkos barlangot.
-
Jander
senior tag
Hát akkor én valami szupertitkos oldalról szerzem az infót, szívesen megmondanám, ha emlékeznék honnan vettem esélyes egy ebgames / gametrailers / gamespot hármasból valamelyik, de ez csak tipp.
LittleDemon: igen már évek óta írogatom össze, hogy mikre érdemes figyelni a szabadidőmben, ha unatkozom - ami mostanában kevésszer van, - akkor keresek friss anyagokat, videókat ezekről. Nekem ez az egyik hobbim
If practice makes perfect, and nobody's perfect... WHY PRACTICE?
-
GAbre
veterán
Ok!Akkor ajánlom figyelmedbe a következő oldalt.
Már egész héten tanakodtunk,hogy mi lesz,és nem tudtunk semmit.
De ha ez nem elég,sok oldalon néztem,1ik se tudott semmit a pontos megjelenésről.
1iiken 2011 március,másikon 2010 szeptember és így tovább.
Talán még ma is így van...Unknown 9 awakening
-
donki
senior tag
Erre a játékra kíváncsi vagyok. Az első része meglepően jó volt.
-
Jander
senior tag
Már elnézést, de 1-2 hónapja lehet tudni, hogy október 5. a megjelenés. Vezetek egy listát amin az engem érdeklő játékok megjelenései vannak, és emlékszem, hogy augusztus elején írtam át október 5.-re a Two Worlds 2-t.
If practice makes perfect, and nobody's perfect... WHY PRACTICE?
-
Csak nehogy úgy járjon, mint az első rész, ami bughalmaz volt. Az 1.5 pacthig tele volt hibákkal. Utána már játszható volt, de a sok javítás plusz 2 giga volt...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
GAbre
veterán
Akkor rosszúl tudtad,hacsak nem tavaly októbert tudtad,mert először tavaly jelent volna meg,aztán tavasszal,aztán szeptember.
Most meg október.
Szerintem még akkor se fog megjelenni.Én csak annyit mondok,h kapja b-é a southperk.
Ez már tényleg pofátlanság...[ Szerkesztve ]
Unknown 9 awakening
-
Thodeus
aktív tag
Én eleve úgy tudtam, hogy októberben jön.
Tesztek majd eldöntik mennyit ér.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy ruhás topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s