Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
Nem tűnik rossz játéknak, viszont az irányítás rossz. Illetve 5 perc után szerintem mindenkinek feltűnik, hogy bugol is vagy nem tudom, mert néha nem tudja eldönteni melyik oldalra essen vissza a golyó. Ilyenkor pl. jó magasból esik bele a lyukba, olyankor azt várná az ember, hogy nagy sebességel átesik a másik oldalon. De nem. 1 mm után úgy dönt, hogy akkor ő mégis a másik oldalra megy vissza.
Szóval elég érdekes, de ettől még tetszik.Switch Tax
-
Gainka
őstag
Nem rosz kis játék 😁 telora nem is kell ennel bonyolultabb.
-
davidsone
addikt
ez az igazi földhözvágós game
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
Depression
veterán
Első ránézésre tényleg nagyon nehéz.
Másodikra már ki sem próbálnám.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
ledgeri
nagyúr
Hát ibb and obb csak felfelé...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
pocokxx
Közösségépítő
Kicsit hasonlít a 2cars játékra.
Csak erős idegzetűeknek...."Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Borosz
őstag
Geometry Dash WP változatban.
És persze monóban...
-
orbano
félisten
válasz
rudymester #1 üzenetére
pedig, ha belegondolsz, hogy a jó játékok mitől igazán népeszerűek, akkor megláthatod, hogy attól, hogy az ügyetlenebb, casual játékosok számára is szórakoztató tud lenni, de aki profibb, az is el tud benne mélyedni. nem véletlenül jók a blizzard játékai (még ha más kategória is). szóval vlahol érthető szerintem, ha valaki számára ez egy hiba.
A vér nem válik VAZZE!™
-
rudymester
senior tag
Pont most végzek a kiadó Lines című játékával és ez nekem így képek alapján bejön. Mondjuk szánalmas, hogy a játék értékelésénél valaki hibának hozza fel, hogy nehéz.
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Game Troopers továbbra is futószalagon szállítja a Windows Phone játékokat. Most egy nagyon egyszerű, de ugyanakkor nehéz ügyességi játékkal próbálkoznak.
- MacBook Pro 16 (Mid2020) A2141 EMC3347 27% 16.1" Retina LCD IPS,i7-9750H Radeon PRO 5300M 16 500 gar
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
- Dell Vostro 3500 felújított karcmentes álalpotban eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest