Új hozzászólás Aktív témák
-
pottyantós
aktív tag
Crysis 2 mellett ezt is várom...
!!!!Més que un Club Barcelona!!!
-
Sicilian
addikt
Ez is fincsinek ígérkezik
nothing is true everything is permitted..
-
veterán
-
wednesday
őstag
válasz Neil Watts #24 üzenetére
Ebbe mi a rendkívüli? A Ghost Reconnak a kék koponya volt mindig is a jele. Egyáltalán nem lesz ettől még a ez 18+-os véres, brutális játék. Olyasmi lesz mint ami eddig volt. Illetve most "árkádabbra" veszik a figutát, úgy tűnik.
-
veterán
Ezmiez?
Emberi koponyanak tunik... Leszakadt a fel arca az illetonek?
Bammeg, mi lesz itt?!
SPOILER!!!! Ne olvasd el, ha meg nem lattad: Mint a Bombak Foldjen-ben...Udv. core2
-
Goldmen75
őstag
Szeretem az ilyen képeket...mert szépek és jók..DE nem a játékot türözik!
Az ingame képek, amik mesélnek a játékról! De sosem azokkat csalogatják a jónépet, hanem mindenféle fotoshopos, meg fabrikált design képekkel
Ott a Crysis 2 is...mindenféle kép kijött már, meg videó is...de NEM a játék közbeni...ami igazán árulkodna a minőségről, valóságról.... -
littlelion21
addikt
Jól látom hogy lesz valami (közel) láthatatlanná tevő álcaruha...?
-
Boxi88
őstag
jónak ígérkezik! remélem nem rontják el egy rosszul optimalizáltsággal...
-
milbo
aktív tag
Remélem lesz benne co-op, akkor rácsapunk a haverokkal!
-
zed1983
őstag
Képek alapján nagyon üt
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
wednesday
őstag
válasz ígyvanferi #14 üzenetére
Én azt olvastam, hogy bizony változások lesznek. Akció dúsabb és pergősebb játékmenet lesz a "mai trendeknek megfelelően", TPS-FPS keverék, fedezék-rendszerrel stb.
-
Polllen
nagyúr
öööö...érdekes...azért tetszett mindig a széria, mert modern kori fegyverekkel lehetett irtani és a realisztikusabb kategóriába tartozott...majd meglátjuk...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
band1103
őstag
Ilyet bármelyik grafikus tudna rajzolni. Játék közbeni képek kellenének. Ez így wc papír kategória.
"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #
-
zcool
aktív tag
Kíváncsian várom!
Legalább annyira vedd a fáradtságot,hogy pü-re válaszolsz!
-
F_Zolee
veterán
Még jó, hogy nem a játékról készültek a képek...
-
kpal
nagyúr
mi fog ebböl kisülni
-
GabN73
addikt
én várom
-
wednesday
őstag
Erről a játékról is azt olvastam, hogy utoléri a ma divatos akció előtérbe helyezés.
Ami egyébként az UBI játékainál meg is figyelhető. Pergősebb játékmenet, TPS-FPS felépítés és az elmaradhatatlan fedezék-rendszer.[ Szerkesztve ]
-
Prof01
veterán
Kíváncsi leszek rá.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
zalman90
őstag
mikor fog megjelenni?
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
marked one94
őstag
Nagyon komoly lesz
You'll Never Walk Alone
-
kenny123
addikt
Érdekes..
yo
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Vételi áraink: PS5 120e / PS5 Slim 140e / PS5 Pro 255e Ft
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- PS4 1TB 2 joy, játékokkal
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest