- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Akit érdekel a játék, annak több és részletesebb információk is a rendelkezésére áll többek közt az új hivatalos weboldalon, valamint ebben a bejegyzésben is.
#3, 4:
A fenti linkekből:
A hivatalos minimális gépigény:OS: Windows XP SP3 vagy magasabb (Vista, 7, 8, 8.1)
RAM: 4 GB
CPU: Intel Core 2 Duo vagy hasonló szintű AMD processzor (tehát 2 szálú feldolgozás a minimum)
VGA: DirectX 9.0c-kompatibilis VGA legalább 512 MB dedikált memóriával
HDD: 9 GB szabad hely a merevlemezen
SC: DirectX 9.0c-kompatibilis hangkártyaA hírbe szerintem illett volna legalább a megjelenés időpontját odaírni, ha már bejelentették:
2014. 09. 25. -> Kizárólag Windows PC-re.Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Blyan
félisten
Hm, na most irigyekedek, amiért Boxra nem jön. Nagyon megfogott.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Findzs
addikt
szépnek szép, de elég unalmasnak tűnik
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Jól néz ki, de szvsz. szétuntam a felénél már...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Psychopeti
senior tag
Ez nagyon jól néz ki
(#3) rodrigez: A gépigényre én is kíváncsi leszek[ Szerkesztve ]
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
rodrigez
senior tag
Brutális milyen látványt hoztak ki a majd 10 éves Unreal Engine 3-ból. Kerestem az államat. Kíváncsi vagyok milyen gépigénnyel fog párosulni ez a kinézet.
-
myckie2
őstag
Nagyon várós!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest