Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
válasz
zovifapp111 #7 üzenetére
A Veronica volt az utolsó, amiben még éreztem a fura "Resident Fílinget", a hentelősek már nem tetszenek. Az 1 és a Zero Remake viszont nagyon bejött, jöhetne a 2 Remake is.
Alister from Hell
-
zovifapp111
senior tag
-
Sirandrish
legenda
válasz
zovifapp111 #7 üzenetére
Mások az Biztos. Hogy jobbak vagy rosszabbak-e az még ízlés kérdése szerintem.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
zovifapp111
senior tag
válasz
Sirandrish #6 üzenetére
Hát nem tudom. A code: veronica utáni rèszek teljesen más irányba mentek el. Mész és hentelsz, hentelsz és mész. Egy deka feladvány nem volt bennük, pedig pont ez volt a Resident Evil első négy részének a lényege.
Alig várom a tavaszi zöldelést!
-
Sirandrish
legenda
Én kíváncsian várom.
Én ugyan játszottam a régebbi részekkel is, de nekem a 4-től lett kedvelt a sorozat.Az előtte lévő rögzített kamerás, autocélzásos részek maradjanak is a 90es években...jók voltak azok..akkor.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Scholes9
nagyúr
Ez sokkal inkább hasonlít a Silent Hillre, mint bármelyik Resident Evilre
PS5 Pro + PS VR2 <-> 65” S90C <-> MacBook Pro 14” M4 Space Black
-
VictorHUN
aktív tag
Hogy be volt reklámozva hogy visszatérnek a klasszikus 90es időkre. Az első videót látva akkora átb*szás volt hogy csak na. A capcom is csak névvel akar eladni egy játékot. Akik azt sem tudják mi az a resident evil 1 (nem a remastered) azoknak pont jó lesz
David Icke: Ébred már az oroszlán
-
VictorHUN
aktív tag
Ez még a vártnál hamarabban is be fog kerülni egy humble bundle csomagba
David Icke: Ébred már az oroszlán
-
rdt89
addikt
Minél többször látok valami újat erről a játékról, annál biztosabb vagyok benne, hogy nem érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A két rövid videó mellé az is kiderült, hogy a végső demó december elején lesz letölthető.
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- LEGO klub
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rendszergazda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
- Xbox series kontrollerek!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro 2TB! (2028.02.02.-ig garanciás)
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest