Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
válasz
zovifapp111 #7 üzenetére
A Veronica volt az utolsó, amiben még éreztem a fura "Resident Fílinget", a hentelősek már nem tetszenek. Az 1 és a Zero Remake viszont nagyon bejött, jöhetne a 2 Remake is.
-
zovifapp111
senior tag
válasz
Sirandrish #8 üzenetére
Ebben egyetértek. ;-)
-
Sirandrish
legenda
válasz
zovifapp111 #7 üzenetére
Mások az Biztos. Hogy jobbak vagy rosszabbak-e az még ízlés kérdése szerintem.
-
zovifapp111
senior tag
válasz
Sirandrish #6 üzenetére
Hát nem tudom. A code: veronica utáni rèszek teljesen más irányba mentek el. Mész és hentelsz, hentelsz és mész. Egy deka feladvány nem volt bennük, pedig pont ez volt a Resident Evil első négy részének a lényege.
-
Sirandrish
legenda
Én kíváncsian várom.
Én ugyan játszottam a régebbi részekkel is, de nekem a 4-től lett kedvelt a sorozat.Az előtte lévő rögzített kamerás, autocélzásos részek maradjanak is a 90es években...jók voltak azok..akkor.
-
Scholes9
nagyúr
Ez sokkal inkább hasonlít a Silent Hillre, mint bármelyik Resident Evilre
-
VictorHUN
aktív tag
-
VictorHUN
aktív tag
Ez még a vártnál hamarabban is be fog kerülni egy humble bundle csomagba
-
rdt89
addikt
Minél többször látok valami újat erről a játékról, annál biztosabb vagyok benne, hogy nem érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A két rövid videó mellé az is kiderült, hogy a végső demó december elején lesz letölthető.
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest