Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
tothmaxy182 #39 üzenetére
"Azt hiszem a legtöbben tudják, hogy miért hülyeség ezt a kettőt összehasonlítani."
Mert az egyik egy játék, a másik egy vicc.
És akkor most nem árulom el melyik a vicc, hagyok lehetőséget az egyik játék táborának, hogy azt higyjék az ő kedvencük a játék
-
.LnB
titán
Azaz küldjed az energiát.
Talán tényleg elhiszem ha sokáig mondogatod!Az a COD amit bemutattak, abból nem volt gyanus, hogy semmi köze nem volt ahhoz amit a korábbi trailerben láttál? Mint ha nem is egy játék lett volna. ergo valamelyik kamu volt. És valószínűleg nem a csúnyább verzió.
-
.LnB
titán
Ez meseszép, számomra ez és a Division (bár azt nem hiszem el a mai napig, hogy úgy fog kinézni) az a játék amitől leesik az állam. És ez nem csak ezért szép mert csilli villi effektekkel van teletűzdelve. Hanem ez művészileg is gyönyörű. Már említettem korábban is, hogy én sajna nem játszottam ezekkel, mert az RPG-ket csak MMO-ban szeretem (úgy viszont nagyon). Erről nem tudok, és valószínűleg nem is lehet rosszat mondani. Ez a fejlesztőgárda igazán szeretni amit csinál és a közönségüket. Ennek ékes példája az is, hogy honosítva jelenik meg a játék nálunk is. Emelem kalapom a CD Projekt RED előtt. Ők a követendő példa!
(#9) Pipiripi: Veled minden rendben?
Új hozzászólás Aktív témák
gp Újabb videón a The Witcher 3.
- RAM topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Riasztó topik
- További aktív témák...
- Apple TV eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest