Új hozzászólás Aktív témák
-
nebulo
tag
Nekem olybá tűnik itt-ott volt némi pop-in. No meg elég gyakori a screen-tear is. Bár kamerás felvételről nehéz megítélni. Kíváncsi vagyok mennyi helyet foglal majd. Lassan elérünk oda, hogy 10 év múlva merevlemezeken lehet majd csak játékot venni.
-
Espla
aktív tag
Az ügyi-fogyi avatar gyerek nagyon ijesztő, mint aki túladagolta a macska főzetet.
-
Romvr
őstag
válasz BoneDragon #46 üzenetére
Legközelebb kirakom a táblácskát. Mert neked nem jött át
[ Szerkesztve ]
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
GrG1210
aktív tag
http://576.hu/ itt még plussz kulcstartó is van , csak azt nem tudom melyik medált adják , biztos nem azt amit a gyűjtői kiadáshoz . kiváncsi vagyok a CD Galaxison mi lesz a +
-
Romvr
őstag
válasz BoneDragon #42 üzenetére
Jól van CsontSárkány! *buksi simi*
Szebb a COD tényleg, de most menj és játssz tovább a vonatsíneken"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Xerxész
őstag
válasz BoneDragon #42 üzenetére
És időtállóbb!
Na, én abbafejeztem a trollollollollollollkodást.
-
Romvr
őstag
Emberek! (és egyéb életformák )
Szerintem most hasonlítsuk össze a Witcher 3-at és a BomberMan-t. Melyik a jobb? Vagy ha már COD, akkor a COD-ot és az OddWord-öt... semmi értelme ugye? Ha a Witcher 3-at és a Dragon Age-et méregetnénk, megérteném, de könyörgöm. Egy RPG és egy FPS?! Ki olyan elmebeteg hogy két különböző műfajt mér egymáshoz? Ráadásul ennyire eltérőeket. Egy belső nézetes, csőrendszerű lövöldét, némi történettel, meg egy külső nézetes open-world, kardozós játékot aminek a lényege a története... fent áll a kefir és a bécsi szelet esete... melyikben van több C vitamin?[ Szerkesztve ]
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
.LnB
titán
válasz tothmaxy182 #39 üzenetére
"Azt hiszem a legtöbben tudják, hogy miért hülyeség ezt a kettőt összehasonlítani."
Mert az egyik egy játék, a másik egy vicc.
És akkor most nem árulom el melyik a vicc, hagyok lehetőséget az egyik játék táborának, hogy azt higyjék az ő kedvencük a játék
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
tothmaxy182
őstag
Egyrészt: Ne vicceljünk már, hogy egy COD-hoz hasonlítjuk ezt... Azt hiszem a legtöbben tudják, hogy miért hülyeség ezt a kettőt összehasonlítani.
Másrészt: Szerintem egy szerepjátéknál nem a grafika az elsődleges, hanem hogy bele tudd élni magad a szerepbe (ahogy a nevében is benne van). Régen milyen jól szórakoztunk az Icewind Dale-lel, vagy a Baldurs Gate-tel, pedig ott aztán elég kezdetleges volt a grafika. Szóval én félek is kicsit ettől a vizuális orgiától, ugyanis az ekkora és ennyire kidolgozott játékteret ultra beállítások mellett megjeleníteni képes PC-t még nem gyártották le, vagy ha igen, akkor csillagászati áron adják... Mindenesetre sajnos nálam esélytelen, hogy elinduljon, mert a második része is csak kompromisszumokkal megy... Nah, majd egyszer![ Szerkesztve ]
Minden szavam magánvélemény!
-
Rexdemon
aktív tag
"hiszen az már olyan gyönyörű volt, hogy azt kérdeztem magamtól, kell-e ennél több?"
A legkevésbé sem Igazság szerint a sztori ami lényeges (gondolom az jó lesz, mint eddig) a karakterek adottak, abból nem lehet baj, a harcrendszert meg majdcsak megszokom ^^ Előrendelés done, ez nem az EA, vagy Ubif*s,h nem merek többet előrendelni
Victory needs no Explanation; Defeats allows NONE.
-
Xerxész
őstag
Há' mér', nem az?
Gyerekfejjel jó volt az agyatlan lövöldözés, de 30 felett azért már a mélyebb, történetorientált és szabad világú játékok tudnak csak lekötni. Mint pl. a Witcher is. Egy-két FPS maradt csak, amivel hajlandó vagyok játszani: Alien vs. Predator, mert az univerzum rajongója vagyok, és a Wolfenstein széria, mert annak meg nagyon jó ez a náci háttértémája, amire az egész széria épül.
-
.LnB
titán
Azért az már kemény mikor én inkább nem is merek hozzászólni a dolgokhoz. Persze olvasom folyamatosan mi történik itt, de kell kapaszkodnom a székbe elég sűrűn, hogy le ne szédüljek róla
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Xerxész
őstag
Így van, nem összehasonlítható kategória a kettő, viszont a kollégák a CoD-ot hozták fel példaként.
És ha már nem összehasonlíthatóságról van szó, akkor multit ne hasonlítsunk szinglihez.
Na, melyik így az időtállóbb?Míg Witcherből a kerek történet miatt az első résztől kell kezdeni egy újrajátszást, addig ki akarna újrajátszani egy CoD 3-at mondjuk, amikor gyakorlatilag évente jön új rész.
A CoD széria egy hardver erődemonstráció...
-
Mister_X
nagyúr
Ott kezdődik, hogy egyáltalán nem egy kategória a két játék. Az egyik FPS, a másik meg RTS. Így bármilyen összehasonlítás felesleges.
Arról nem beszélve, hogy egy CoD multijába bele lehet ölni akár több száz órát is. Ennyit arról, hogy mi időtállóbb.
(Nem a CoD-ot akarom védeni, mielőtt bárki azt hinné)
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
tothmaxy182
őstag
Még mindig első napos vétel! Bár nekem az első rész volt az igazán favorit, a második már csak 90%-as volt nálam!
Minden szavam magánvélemény!
-
Xerxész
őstag
válasz BoneDragon #18 üzenetére
És az még hagyján, hogy nyitott világ, de kb. 100szor lesz akkora a terület, mint a COD-ban (bár megvallom őszintén, nem láttam a COD-ot, mert nem érdekelnek már az ifjúságnak készített 10 perces agyatlan lövöldözős játékok).
Míg ő már rég befejezte a játékot, addig mi még a felét sem jártuk be a Witcher 3 játékterének.Melyik az időtálóbb játék? Hát, biztos nem a COD.
[ Szerkesztve ]
-
Romvr
őstag
Amúgy én is így vagyok vele. A W2 grafikája már bőven elég lenne. Ha ahhoz hozzá adnák az új funkciókat és lehetőségeket szerintem nyert ügyük lenne az eladások tekintetében.
Persze az animációt és a mimikát feljavítva kérem.(#29) GypsFulvus2: Valamelyik videóban mondták hogy nem csak a régi közönséget akarják megtartani hanem újat is szerezni ezért raknak bele sok minden olyan funkciót ami megfoghatja az eddig érdekteleneket is.
De ahogy mondták ez a kifinomult érzékelés pont illik a játék világába hiszen a vajákoknak vannak ilyen extra képességeik. Szóval szerintem abszolút passzol a képbe.[ Szerkesztve ]
-
GypsFulvus2
őstag
Én viszont régi vágású RPG fogyasztó vagyok, és utálok minden ilyen rásegítést, meg a minimapon bejelölt "titkos" rejtekhelyeket, stb. Azt a megoldást szeretném, mint a Deus Ex HR-ben volt, hogy választható volt olyan nehézségi fokozat, ahol minden ilyesmi eltűnt, és neked kellett megkeresni a lehetőségek határait .
[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
ASTON117
tag
válasz GypsFulvus2 #24 üzenetére
Valószínű ugyanúgy fog működni mint a kettőben megnyomsz egy gombot és akkor egy ideig jelzi mikkel lehet interakcióba lépni, hasznos dolog ha pl maradványokat keresel az aljnövényzetben, szóval én ezért nem aggódnék.
-
Nagynozi
aktív tag
Nekem megdobogtatta ez a néhány videó a szívemet, megfogott az atmoszféra és nekem ennél több NEM kell! Amúgy nem mondanám, hogy sokkal, de sokkal szebb, amit láttam, mint a witcher 2, de ha csak a witcher 2 grafikájánál maradnának, nagy ívből tennék rá, hiszen az már olyan gyönyörű volt, hogy azt kérdeztem magamtól, kell-e ennél több?
-
Physicist03
senior tag
A 3-ik videóban egyébként mondják, hogy PC-n játszanak.
-
GypsFulvus2
őstag
Jójó világos, én ezt megértem, csak nem tudtam megállni, hogy lecsapjam ezt a labdát.
Physicist03: thx!
Hmmm, a középső videóban bmutatott, bénáknak való "itt másszá vazze" jelzések meg hasonlók remélhetőleg kikapcsolhatók lesznek.[ Szerkesztve ]
-
Pipiripi
senior tag
válasz GypsFulvus2 #21 üzenetére
Én nem arról beszélek, hogy ez nem lesz jó játék, sőt, könnyen lehet, hogy az általam írt összes közül ez lesz a legjobb. Én pusztán arról beszélek, hogy SZERINTEM grafikailag nem akkora szám, mint beharangozták. Elnézést, ha belegázoltam valaki lelki világába.
-
Physicist03
senior tag
A hír két újabb videóval frissítve!!!
-
GypsFulvus2
őstag
Remélem nem haragszol meg, ha a 2. novelláskötetből, a "Végzet Kardjá" -ból vett idézettel reagálok:
" - Vannak olyanok - mondta lassan Geralt -, akik előnyben részesítik a bélpoklosok társaságát egy Vaják társaságával szemben.
- Vannak olyanok is - nevetett fel Három Csóka - akik a juhokat helyezik a lányok elébe. Mit lehet tenni, mint együtt érezni velük, egyikkel is meg a másikkal is."
[ Szerkesztve ]
-
Pipiripi
senior tag
válasz BoneDragon #18 üzenetére
Akkor sem vagyok elájulva tőle, ha semmihez sem hasonlítom
-
GypsFulvus2
őstag
Van itt egy harmadik ingame video is.
[ Szerkesztve ]
-
Healbacsi
őstag
Az atvezeto animaciok (elore legeneralt) dontik el mi a jobb grafika? En regi kor gyermeke vagyok, es a jatek kozbeni graf sokkal tobbet szamit nalam. Nezd meg az a reszt, amikor a cod-ban az autok kozott maszkal a jatekos, es lepuffant par ellenfelet. Igazan semmi extra nem latszik rajta. Nem neveznem kiemelkedonek. A 9 perces cod gameplay videobol kb 7.5 perc atvezeto animacio (nem szamoltam, de kb az arany stimmel).
-
Pipiripi
senior tag
-
.LnB
titán
Azaz küldjed az energiát.
Talán tényleg elhiszem ha sokáig mondogatod!Az a COD amit bemutattak, abból nem volt gyanus, hogy semmi köze nem volt ahhoz amit a korábbi trailerben láttál? Mint ha nem is egy játék lett volna. ergo valamelyik kamu volt. És valószínűleg nem a csúnyább verzió.
-
Pipiripi
senior tag
válasz mentoloshypo #11 üzenetére
Hogyhogy mi van. Megdöbbentően jó a grafikája. Vak vagy, ha nem látod
.LnB: És veled?
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Ez meseszép, számomra ez és a Division (bár azt nem hiszem el a mai napig, hogy úgy fog kinézni) az a játék amitől leesik az állam. És ez nem csak ezért szép mert csilli villi effektekkel van teletűzdelve. Hanem ez művészileg is gyönyörű. Már említettem korábban is, hogy én sajna nem játszottam ezekkel, mert az RPG-ket csak MMO-ban szeretem (úgy viszont nagyon). Erről nem tudok, és valószínűleg nem is lehet rosszat mondani. Ez a fejlesztőgárda igazán szeretni amit csinál és a közönségüket. Ennek ékes példája az is, hogy honosítva jelenik meg a játék nálunk is. Emelem kalapom a CD Projekt RED előtt. Ők a követendő példa!
(#9) Pipiripi: Veled minden rendben?
[ Szerkesztve ]
-
Pipiripi
senior tag
Szerintem sem valami nagy szám grafikailag. Ennél sokkal jobbat tud mindkét új konzol, lásd új call of duty, uncharted, assasins creed, order 1886. Pedig azt mondták, hogy hű de szuper lesz, meg mindent kisajtolnak minden platformon. Ettől függetlenül lehet még nagyon jó a játék, de látványra nem nagy szám.
-
Shing
őstag
Skyrim-ból az ilyen élettel teli várost hiányoltam...
-
mentoloshypo
senior tag
Minden platfromon magyar nyelven.
-
Bandi995
aktív tag
Nem tűnt valami szépnek a videó alapján a látványvilág. Sőt, tök átlagos, egyáltalán nem ilyennek néz ki pl a Steam előrendelői oldalán a képek szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest