Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Depression
veterán
Az Új ai miatt a kisbaba beleesett a medencébe....
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Eli_Stone
aktív tag
naná, viszik majd mint a cukrot.
A medence szerintem valami súlyos bug miatt nem lesz benne az alapjátékban + így még többet nyerészkedhet az ea. Kiváncsi leszek miket találnak még ki a jővőben. Mondjuk a mirrors edge-ből kiveszik az ugrást és majd csak futni lehet vagy a mass effectből a single player módot esetleg a dragon age-ből a sárkányokat netán a dead space-ből a nekromorfokat.
[ Szerkesztve ]
-
Eli_Stone
aktív tag
nem a csecsemőt veszik ki, hanem a toddler-t azaz az átmenetet a csecsemő és a gyerek között. ami azért még így is nevetséges. Ugyebár pont az a fázis volt az amikor megtanultak járni, beszélni, stb... na ez most ki fog maradni. A medence elvétele a másik röhelyes dolog. Az 100%, hogy dlc lesz később. Az EA egyre mélyebbre sűlyed hiába az új vezetés. Mondjuk már a sims 3 is nevetséges a rengeteg kiegészítőjével amit ha egyben akarnál megvenni akkor kb 100eFt-ot kéne leperkálnod. De imádom még a first day dlc-ket is mint pl a ME3 esetében nem elég, hogy leperkáltál 60€-t mindjárt csapjál hozzá még egy huszast, hogy teljes legyen a játék. Arról nem is beszélve, hogy az EA játékok jelennek meg redszeresen a leg bugosabban. Én az ME3 óta egy centet sem adtam ennek a bandának és egyenlőre úgy néz ki ezután sem fogok.
-
válasz
whitezo88 #36 üzenetére
Olyan ez, mint a "barátokközt". Senki nem játszik vele, de a kódokat mindenki tudja hozzá...
Én a második sorozattal játszottam, kedvencem a szabadidős kieg volt, de Asszony tolta mindegyik rész, összes kiegészítőjét. Azóta eladogattuk őket, az aktuális új széria érkezése előtt.
-
MurdR
veterán
válasz
BomiBoogie #34 üzenetére
Az nem a kettőnél volt? Nem emlékszem
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
MurdR
veterán
válasz
BomiBoogie #30 üzenetére
Jajj de örültem amikor
megvettem piacon 1500Ft-érta CD Galaxisban leárazva meg tudtam venni a játékot, napokig azzal keltem, feküdtem, meg a klapauciussal.MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
DMG
senior tag
A sims-el az a baj, hogy bele esik mindenki abba a hibába, hogy átlagos életet akar élni a simekkel, amit megszokott. a háromig nem is nagyon lehetett mást, mert ha nem dolgoztál napestig, nem volt lové, így nem jutott idő arra, amire egyébként megvolt a szabadságod, hogy képtelen történeteket építs fel. jó kis szerelmi háromszöget, bunyót, bár lehetne szabadabb, elmehetnének a krimi irányába is.
3-ban ez változott, ha felcsaptál mondjuk írónak, amihez még dolgozni sem kellett, csak írni, hamar kő gazdag voltál, aztán azt csinálhattál egész nap amit csak akartál, na az annyira nem volt unalmas, de a fél-egy napos telepítés elvette a kedvét az embernek az tény.
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
BomiBoogie #30 üzenetére
a sim3-ban azért volt jó a perk, pl a munkakerülő, egész nap socialt lehetett húzni bent, közbe meg a munkapontok is mentek fel.
-
whitezo88
nagyúr
Az EA-t ismerve tényleg ne várjunk mást, mint DLC hegyeket nagy pénzekért. A Sims korábbi részeinek is nevetségesen sok DLC-jük volt, most meg már olyan lesz, mintha vennél egy autót, de nincs benne ablaktörlő, ABS, kormányszervó, meg ilyenek, hanem majd később lehet megvenni bele.
én 1. és 3. rengeteget játszottam évekkel ezelőtt de a rengeteg DLC már akkor is sok volt....
[ Szerkesztve ]
-
AlexWolf
senior tag
válasz
Steve1207 #25 üzenetére
anno az 1 nekem is a kedvencem volt, a kettővel is elprüntyögtem. Aztán, amikor a tesómnál a sims 3 valami 100 giga volt, és kb fél napig tartott a telepítés, na akkortól nem érdekelt már.
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
Prevent
aktív tag
A világ egyik legunalmassabb játéka...
Remélem nem lesz megint divastos a köztudatban
Ha jól belegondolsz a "siker" szó jelentésébe, rá fogsz jönni, hogy az nem más, mint végigcsinálni, amibe belekezdtél.
-
Steve1207
veterán
Az első rész még engem is lekötött, építettem a kis házat, szórakoztam az emberekkel, jól el lehetett vacakolni vele. A 3D-s baromság már kiverte a biztosítékot az újabb részekben. Utána akartam tenni ismét egy próbát, de a fene se akart annyi kiegészítőt hozzá, így hanyagoltam.
Itt is ugyanaz lesz, kreatívság nulla, vegyél meg mindent és akkor van, meg jó....
-
wolfman
veterán
Most viszont viccen kívül, a 2. rész óta nem nagyon változott a grafika. Ugyan azok az ember kinézetek, se a ruha, se a bőr nem lett részletesebb, esetleg csak a mozgások, de a felületeket kidolgozhatták volna jobban.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Pete55555
addikt
Szerintem lesz olyan is, hogy DLC DLC. Tehát meg kell venned először egy DLC-t, ami után tudod majd csak a többi DLC-t felrakni XD
...Szeretem leracsniztatni...
-
Szatyor95
senior tag
Lesz hozzá magyarázkodó DLC is?
Nyugodj békében Integra!
-
PoganyPtR
tag
Ja ebből tényleg új DLC lesz (sajnos még nem is kiegészítő csomag). Az Ubisoft-os kijelentésre meg annyit, hogy igen mindenki szereti a DLC-ket ha azok ingyenesek
-
#17:
Amikor idáig jutottam:
"a Maxis által készített program legújabb részében immár nem építhetünk a kertbe medencét, valamint családalapításkor nem lesz csecsemőnk, helyette egyből kisgyermekként "születnek" meg az új simek."ez volt a reakcióm: eddig "kevés" volt a dlc, kellett újabb ötlet, mivel lehet minden kiegészítőt legalább kétszer eladni, mert lesz felnőtt pack, meg baby/medencés/úszós változat is belőle. Zseniális.
[ Szerkesztve ]
-
Lomha 8V
addikt
Abszolút nem érdekel a Sims, semmilyen szinten, de amikor beindul a bullshit generátor, azt megismerem.
-
mongoose123
aktív tag
Majd belerakják ezeket a hiánydolgokat mert menni fog a sírás érte. Sims 3-nak is volt legalább 20 DLC-je. Elfér majd itt is valamelyikben.
-
Benito94
tag
Az EA-nek a Sims volt mostanában a legelfogadhatobb játéka, erre ezt is elmbasszák nem is kicsit.. régebben játszottam velük, de már a 3 alap játék is elég lebutitott volt, ez meg egy vicc lesz..
-
=WiNTeR=
senior tag
Ha már ennyi új technológiát beleépítettek, egy új engine-t is alá rakhattak volna (pölö Frostbite)...
Bár valószínűleg az se segítene a sims-en."I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
Dilikutya
félisten
Igen, ez már az elsőben is elég összetett volt. Szépen felhúzhatod a falakat, vehetsz kész házat, azt is teljesen átépítheted, a berendezésben is sok a lehetőség. Az embereidet is megtervezheted, csak itt válik unalmassá, mert utána élniük kell, amíg te a gép előtt ülsz.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
aizen92
addikt
Ti nem láttok semmit ugye?
DLC-ben lesz a kisbaba külön, "mert hát nem tudtuk az új AI-t kiadásig megcsinálni" majd pár hónapra rá jöhet a poolparty DLC, mert" csak eddigre sikerült a motort hozzá elkészíteni
Rossz vicc, de félek lesz egy ilyen verzió.
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Mekkora hazug féreg
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
wolfman
veterán
A játékba belekerült egy részletes női észjárás szimulálás, ami kiszorította az úszás képességet és folyton összeakadt az csecsemők AI-jával mert túl hasonló volt a kód!
Jóvan, nem is.
Majd a 6. DLC lesz a Swmimming Babies! XD
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
atike
nagyúr
Részemről nem játszottam soha az elődökkel de még csak meg sem néztem... De ilyen komplex volt mindig is az építés....? Nem is rossz.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Meteorhead #3 üzenetére
Mi kezelhetetlen van egy medencében és egy kisbabában?
Ha az AI egy kisbabával sem bánik el, akkor fejlesszenek zombidarálós játékot. A medencét sem értem, mi lenne a gond? A víz? Emlékszem, anno már a DirecX 8-as víztől is el voltam ájulva a Call of Duty-ban (ott láttam először, és DX9-ben sem nézett ki jobban), és annak már 10 éve. A benne úszkáló embereknek sem kéne gondot okoznia. Ebből DLC lesz.
A legtöbb játéknál az ilyesmi csak kozmetikai DLC, de egy házépítgetős emberszimulátorból olyan dolgokat hagynak ki néha, hogy az agyam eldobom. Aztán persze jön a kiegészítő, DLC, miegymás. És mikor kiadják a következő részt, innovatívan a buli, egyetem, nyaralás ismét csak kiegészítőkben lesz benne. Azért ez nem ugyanaz, mint egy multis FPS-ben a hupilila tangás dzsungelharcos skin.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Meteorhead #3 üzenetére
Szal a 2000-es Sims 1 AI-ja képes volt lekezelni egy babát, de 14 évvel később ez már nem megy. Seems legit.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Meteorhead
aktív tag
A valóban semmitmondó válaszból a leginkább válasznak vélhető tartalom az, hogy a motor nem képes ezeket lekezelni. Legalábbis én így értettem azt, hogy mind AI-ból, mind animációkból, stb. új van a játékban, hogy ezeket nem tudja lekezelni a motor.
Persze ha most írták az egészet, és játék szinten készen van, akkor ezt a két "fícsört" valóban 2 napos munka implementálni, így inkább én is arra szavazok, hogy ez csak handa-banda, és DLC-ben akarják lenyúlni majd a népet.
-
wolfman
veterán
Semmiféle magyarázatot nem olvastam ebben a cikkben, ne haragudjatok. Az ami az időzőjelek között szerepel szöveg, semmit nem mondott el, semmit nem fejtett ki.
tudták, hogy kompromisszumokat kell kötniük
DE MIT? Miért nem képesek kifejteni, hogy miért nem lehet? Ez eddig felért egy MER' CSAK-al!
Vagy az EAval kellett kompromisszumot kössenek, hogy vagy DLC-s medence és baba vagy a Maxis vezetőség leváltása. Szóval ez a cikk semmiféle magyarázatot nem közölt.„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mi lesz velünk így. Minmeghalunk...
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Maxis elmagyarrázza nekünk, hogy miért is nem lehet ezentúl kisbabánk, és miért nem építhetünk a kertbe medencét.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- UHD filmek lejátszása
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
- Dell Vostro 3500 felújított karcmentes álalpotban eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M6 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest