Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Kicsit félve nyitottam meg a topikot, de látom, hogy szerencsére ez a szemét még a többségében konzolon játszók gyomrát is megfeküdte...
Olvasgattam róla teszteket én is, néztem videókat.. nem térek magamhoz.
Nem szoktam random játéktopikokat látogatni fikázási célzattal, de most kivételt teszek.
Szerintem mókás dolog, hogy a hónapokkal ezelőtti videókon is egész egyszerűen egy szürke paca a játék, egy a blur-tenger, és a megjelenés csak ezt igazolta, egyszerűen nem látok többet benne, mint a számos más okból pocsék, grafikailag viszont igen csinos AC-címekben.
Ennél milliószor többet bír a PS4, ez egészen biztos, igazán remek lenne, ha még ebben az évszázadban megtanulnák programozni.Szóval adott egy pár órás csőjáték, ami történetileg gyenge, vége van,mielőtt elkezdődne, és 20k-s áron nyit.
Ez egy PS4 húzócím 2015-ben?Ráadásul 70/100? Bár lehet, a mobilarénás kolléga is úgy gondolta, hogy ez ugyan kaka, annak viszont méretes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hibákat orvosol az új Arc meghajtó
- Ukrajnai háború
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politikai mémek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Sony Playstation 5 Digital + Fortnite Edition (Kiegészítő)
- OLVASS! Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes 825GB Konzol! 2 Joystick
- PlayStation 5 Pro eladó ÚJ, BONTATLAN
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest