Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
félisten
Jaja.
Nekem Malik az ment könnyen, mert marha ismerősöm elspoilerezte, hogy leszednek minket, úgyhogy feltápoltam előre, aztán stealth-ben lesokkolóztam mindenkit, mielőtt még jobban megsorozták volna a repcsit. És csodamód a robbanó robot sem ölte meg a mellette kiütött katonát.Remélem, dolgoznak már a következő részen, nemrég volt hír, hogy az engine már kész.
-
félisten
Non-lethalt mentem mindkettőben, sajnos DX-ben a bossoknak pusztulniuk kell, de kimaxoltam minden achit a simában és a DC-ben is (Missing Linkben is), igazából nem volt akkora szopó Praxis nélkül az ML, mint vártam..
A Dishonoredben viszont a közelében sem vagyok az összes achinak, egyelőre egy non-lethal menetem van benne, és kb az achik 1/3-át adta be eddig, elég sok olyan van, amihez kell öldökölni, szóval van még 1-2-3 végigjátszásom a játékban.
A fejvadászos DLC megvan, a másik még nincs, de ami késik, eljön.Dishonoredben az elején nagyon antipatikus volt a világ, a sok eszköz nagyon nagy HL2 nyúlás úgymond, azt hiszem, ugyanaz volt a művészeti fejes.
Aztán megbarátkoztam vele, de nem volt egy igazán egyedi világ a szememben. Karakterek, és a HL hasonlóságtól eltekintve maga a pályadesign viszont bitang.
Ez a triumvirátus van az utóbbi pár évből, amit szerettem: DX, XCOM, Dishonored.
Meg most szerintem a Wasteland 2 is jó móka lesz, csak még nem volt pénzem rá. -
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Kicsit félve nyitottam meg a topikot, de látom, hogy szerencsére ez a szemét még a többségében konzolon játszók gyomrát is megfeküdte...
Olvasgattam róla teszteket én is, néztem videókat.. nem térek magamhoz.
Nem szoktam random játéktopikokat látogatni fikázási célzattal, de most kivételt teszek.
Szerintem mókás dolog, hogy a hónapokkal ezelőtti videókon is egész egyszerűen egy szürke paca a játék, egy a blur-tenger, és a megjelenés csak ezt igazolta, egyszerűen nem látok többet benne, mint a számos más okból pocsék, grafikailag viszont igen csinos AC-címekben.
Ennél milliószor többet bír a PS4, ez egészen biztos, igazán remek lenne, ha még ebben az évszázadban megtanulnák programozni.Szóval adott egy pár órás csőjáték, ami történetileg gyenge, vége van,mielőtt elkezdődne, és 20k-s áron nyit.
Ez egy PS4 húzócím 2015-ben?Ráadásul 70/100? Bár lehet, a mobilarénás kolléga is úgy gondolta, hogy ez ugyan kaka, annak viszont méretes.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest