Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz WonderCSabo #16 üzenetére
Ebben a videóban elég sok az ingame jelenet.
Bár én úgy tudom a többi videót is az engine-el készítették, csak maximum külső nézetből.Amúgy én pont emiatt szoktam inkább csak a videókat megnézni, mert a képek sokszor csalókák, akár pozitív akár negatív irányba.
Ráadásul könnyen manipulálhatóak. Én már láttam olyan képet (Crysis 2) ahol két különböző játékokkal foglalkozó oldalon, máshogy nézett ki. Valószínűleg nem ugyanonnan szerezték be.
[ Szerkesztve ]
-
imibogyo
veterán
válasz WonderCSabo #12 üzenetére
Hát nem egy agyon retusált kép, annyi biztos. De szerintem ez a szerencsésebb.
Így legalább nem lesz csalódás, mint napjaink hihetetlen "photoshop-szerkesztett" állóképekkel megáldott csodáinál, amivel ha elkezdesz játszani, jön a nagy csalódás.
Amúgy egy ilyen stílusú játékot messze nem (csak) a grafikájáért veszünk szerintem. Legalább nem kell gépet cserélni ahhoz, hogy játszhasson vele a nagy többség.
Mozgásban egyébként tetszik az engine.
Keldor papa: nem csak téged érdekel, aki kicsit is szereti a TES világát, azt nagyon is érdekli.
aginor: macska ember... ez most feldobta a napomat
[ Szerkesztve ]
-
elithun
őstag
Az elmondottak alapján nem lesz több, mint az Oblivion, csak szebb lesz a grafikája.
Remélem lesz valami demoféle.„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
WonderCSabo
félisten
Vmiért olyan furán gagyik ezek a képek. Ezen meg besírtam.
-
aginor
veterán
Az a macska ember elég vicces a mai világban, tisztára mint a nyolcvanas évek filmjeiben..
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
keIdor
titán
Mindig csak a grafika meg a gépigény... remélem a tartalom nem csak engem érdekel...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Kassadin
addikt
válasz Plazmacucci #1 üzenetére
Az biztos....
Remusz911: Nem kell 2 db gtx580, szimplán egy jó proci ami kihajtja a jó videókártyát.
Hogy egy gyengébb gépen elfut, az nem egyenlő azzal, hogy élvezed is a játékot közben...[ Szerkesztve ]
-
imibogyo
veterán
Engem a Khajit-os képpel megvettek.
Na jó, nem csak azzal, az egész nagyon bejön. Reméljük nem kerül homokszem a gépezetbe és akkor tényleg simán lehet az év játéka.
-
kryboy
tag
Már nagyon várom!
Szerintem nem fogunk csalódni! -
GoldenJ
tag
Ha hozzák a szokásos TES színvonalat akkor bizony meg is van az év RPGje/játéka.
A mai gyerekek nemcsak megveszik a vackot, hanem még azt is elhiszik róla, hogy király.
-
Remus389
veterán
szerintem jól fog futni egy régebbi gépen is, hisz ez is csak egy konzolport
a crysis2-nél is mindenki félt, aztán elég jól fut
a szép látvány, grafika nem azonos a gépigénnyel, gondoljunk az assassins creedre a mass effectre a mirrors edgre a crysis2-re mind-mind milyen szép és nem kell 2xGTX 580 a futtatásukhoz
[ Szerkesztve ]
-
Nunder
őstag
Na ha másért nem is ezért vennék gépet, de nem valószínű, hogy ez meg fog történni
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
félisten
Novemberben nagy rendrakás lesz rpg téren
Vissza kell vinnem pár kazettát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest