Új hozzászólás Aktív témák
-
Piszkos-Fred
aktív tag
Tényleg hagyjuk, mert write only üzemmódban dolgozol. Ha nem tudsz gameplay, fizetés, endgame és egyéb dolgok figyelmen kívül hagyásával csak és kizárólag a látvány tekintetében két dolgot összehasonlítani, és nem érted, hogy a tesztelők szerint a félkész ESO nagyjából egy Skyrim alapjáték, NWO vagy AoC grafikai szintjén mozog (nem gameplay, nem ui, nem fizetés, nem endgame, semmi, csak gfx), akkor ott nem velem vannak a bajok.
Örvendtem a szerencsének, sok sikert a legendaryhoz, tényleg ne folytassuk.
utóirat: tudom, én vagyok a bunkó f*sz, meg nagyképű, stb - de annyit engedj meg nekem megjegyezni, hogy van némi fogalmam az ESO gameplay részéről, több, mint gondolnád. De mégegyszer, nem gameplay elemekről fogok vagy akarok beszélgetni, mert azt úgy sem hiszed el addig, amíg ki nem próbáltad te is a bétát, ennyi. No offense.
A topik olvasóktól pedig én kérek elnézést, nem akartam a vasárnapi estét ezzel terhelni, de néha vagyok olyan hülye, hogy nem bírom megállni, hogy ne kérdezzek rá valamire, ha "olyat" olvasok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- PlayStation 3
- Elektromos cigaretta 🔞
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix X570-E Gaming
- G.SKILL Aegis 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -50% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest