- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Játszottam a demo-val. Nekem is nagyon tetszett, de valami még is hiányzik, ezért sem vettem meg. Viszont a Crew 2-höz képest még így is fényéveknyire van.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Dr. Akula
félisten
válasz laceszgamer #10 üzenetére
Akkor ingyen se. A diablo 3-at is valahol itt untam meg az install és a play game között, még elindítás előtt.
-
Dr. Akula
félisten
Ez csak netes játék, nem, mint a diablo3?
-
.LnB
titán
Egyértelműen a Forza 4 miatt van. Bár szerintem nem is játszhatnak vele annyian. Én letöltöttem, kocsikázok majd egy kicsit coast to coast. Aztán ennyi.
Ha meg megjelenik a FH4 akkor aktiválom a Gamepass trial-t és nyomom azt is kicsit.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
- = Zk = -
félisten
feltettem... menüben v sync OFF és 60 vs 30 FPS lock?!.. really?!
oké... elbohóckodik vele az ember, de... amikor a repülőgépet megkaptam, kétszer csattantam, alt+f4...még az első rész csak-csak.... de EZ?!... HÁ' EZ?!... nomind1... uninstall részemről...
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
eeXaa
addikt
várható volt.
-
orc88
őstag
válasz laceszgamer #1 üzenetére
Megmaradtak a jellegzetes hibái, és még a tartalom is kevesebb lett mondhatni
"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
rdt89
addikt
Gonosz lennék ha azt mondanám a Horizon 4 mellett ez még így se fog nagy közönséget bevonzani?
-
laceszgamer
addikt
Ennyire rossz lenne a játékosszám, hogy ilyen hamar ingyen hétvége? Mondjuk egy próbát megér a dolog, az első rész nem volt rossz, de van egy olyan érzésem, hogy ez semmivel sem nyújt többet élményben.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
Új hozzászólás Aktív témák
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest