Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
demyen
tag
meg is találtam. soha nem jöttem volna rá komolyan, észbontó.
köszi
-
csoli31
aktív tag
Én nem játszok vele. De ha végkép nem megy valami egy játékban nálam, akkor utánanézek YouTube-on.
The Cave walkthrough -
Keeperv85
nagyúr
Uhh.. kellene.
Imádom ezeket. Limbo, Machinarium (ezt is pótolni kéne, mert csak a demo-t sikerült kipróbálni...
), Trine. Olyan kort idéznek vissza, amikor még élvezet volt játszani. Kicsit visszaadják azt a hitet, hogy a AAA vonal sem halt bele a 3D-be konvertálásba. Bár erre csak egyetlen jó példa van, az pedig a Prince of Persia, ami úgy tökéletes számomra egytől-egyig, ahogy van.
-
demyen
tag
sziasztok. lányommal elkadtunk, szerintem eléggé az elején.
ahol egy királylányt kellene kiszabaditanunk, de van 2 katona apályán, és semmit nem tudunk csinálni. Bármelyik katona közelébe megyünk, rögtön lelő. az egyiknél pedig van dinamit, valószinü azt kell megszerezni, de esély sincs.
mit csináljunk???
elöre is köszi
egy kép hol tartunk.....
[link] -
Eyesis
őstag
Nagyon király játék! A története nagyon vicces, és fordulatos, sőt meglepő
Én előszőr a tudősnővel, a monkkal, és a lovaggal vittem ki, de többszor hangosan felnevettem a narrálásonEz elég ritka még vígjáték filmeken is
Nagyon jó a grafikája is, és ahogy látom minden karakternek más a története, szóval még minimum 2szer ki fogom vinniRitkán tetszik meg ennyire egy játék, talán a portal 1-2 óta ez az első igazán frankó játék, amivel játszottam
-
GeryFlash
veterán
Hááát, azért picit randa, a trine régebbi játék mégis jobban néz ki... Bár nem ezen fog múlni a sikeressége, de azért illett volna legalább egy trinet összedobni
-
Ez Kell nekem !
-
Low Noise
senior tag
Nagyon szeretem a Plarformereket, legutóbb a Rochard-ot toltam ki, ez is nagyon ígéretes.
-
aAron_
őstag
Ez igazán jöhetne tabletre/telefonra
-
dunc
nagyúr
Végre ilyenkor úgy érzem vannak még jó ötletek !
-
Na ez jópofa.
-
Xmodule
őstag
Totál jó!
-
Ez tetszik! Olyan, mint a Trine.
-
nekem a két legmaradandóbb 2D-s játék a Oddworld: Abe's Exoddus és ps1-en a Castlevania: siphony of the night. ez kettő nem hogy emlék. belém égett, és innentől minimum megnézem miről van szó ha látok egy 2D-s játék megjelenést.
ez a Giana Sisters: Twisted Dreams is teccik. -
ABal
őstag
Ez tök jó! Kisgyerekként egy csomót játszottam ilyen mászkálós programokkal. Nagyon hangulatos.
-
Normi™
őstag
Hogy örülök én annak,hogy egyre több 2d-s játék van.
-
Nunder
őstag
Trine-t imádom, ennek a videónak a narrálása meg mosolyt csalt az arcomra
Köll.
-
vg
addikt
Jól csinálják. Kicsalnak az emberekből több millió (3.5) dollárt kickstarter-en, aztán nem is arra amire gyűjtöttek, hanem másra költik a pénzt...
-
nap
addikt
Elég jól néz ki. Hangulatosnak tűnik.
-
HS 2142
őstag
"A Monkey Island és Psychonauts fejlesztőcsapata összeállt, és Double Fine néven egy új játék készítésébe fogtak..." - Ez számomra kicsit úgy hangzik, mintha az elmúlt pár évben nem létezett volna a Double Fine és csak most hozták volna létre.
-
wolfman
veterán
A nagy AA nevek mellett az ilyen kis ászkálós, vicces játékokak is elég nagy szórakozás faktoruk van. Már csak azért is mert a nagy nevek sokat akarnak markolni, aztán sokszor nem jön be. Ezek nem akarnak többek lenni mint amik.
-
Dagidög
senior tag
Nagyon hangulatosnak tűnik, várós!
-
2D=Kell!
-
DeFranco
nagyúr
Tök jó, hangulatos, többkarakteres (ezeket a lost vikings óta imádom), megkapó grafika.
Ígéretes, tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A SEGA bemutatott egy videót a Double Fine csapata által fejlesztett The Cave című oldalnézetes platformjátékból.
- Sorozatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- PlayStation 4
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest